Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Felgi do b7 2005rok 18"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałbym zakupic felgi 18" lecz nie wiem jakie wejda. Audi na seryjnym zawieszeniu. Znalazłem cos takiego:

http://allegro.pl/alufelgi-z-oponami-18-i1624591444.html

http://allegro.pl/alufelgi-audi-a4-a6-vw-5x112-komplet-i1614507068.html do malowania ale to nie problem

http://allegro.pl/piekne-18-audi-opony-6mm-osobiscie-wroclaw-i1627695316.html te równiez.

chodzi mi o to czy wejda i czy nie beda za bardzo schowane? Jezeli 18 to musi byc gleba??

Opublikowano

Kolego ja mam koła na standarcie 235/35/19 szerokość felgi 8" et 35 pasują dlamnie jak ulał bez dystansów.Te co pokazujesz też mają et 35.Więc niewiem nad czym się zastanawiasz.Jutro zrobię kilka fotek jak wygląda koło z różnych stron.

19tki.jpg

Opublikowano

18" spokojnie możesz zakładać - nic nie będzie ocierać :good: Co do gleby, to jest niestety wskazana, bo troszkę "ni z gruszki ni z pietruszki" to wygląda - wiem, jak moje auto wyglądało na zawieszeniu S-Line, a jak na niższych sprężynach obecnie.

Różnica znaczna na + przy obniżonym aucie - jak nie chcesz obniżać, to proponuję zostać z mniejszą średnicą koła :wink4:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 14:21_________________________________________________Z tych kół, które pokazałeś, to jeszcze jakiś poziom reprezentują te Nr 2 - pierwsze troszkę inna epoka, trzecie nie bardzo mi leżą osobiście :)

Opublikowano

Mi się podobają te z dugiej aukcji. Wszystko pasuje bez problemu :kox:

Opublikowano

Jedynie nr 2 ale i tak z tych nie kupiłbym zadnych.

Opublikowano

Również fele nr 2 z tej trójki, a propos zawieszenia, wiadomo że kozak jest pojazd obniżony i w ogóle inaczej wygląda, ale nawet bez żadnego obniżenia auto lepiej wygląda na 18-stkach niż na 17-stkach, a komfort nie kuleje kompletnie. Sam jeżdżę na serii zawiasie, nawet nie s-line i auto nie wygląda jakoś dziwnie, ale może się mylę ;-)

Opublikowano

jak obniżysz auto to wtedy zobaczysz różnicę jak jeżdziłem na 15 też było ok teraz mam 18 i dopiero widzę jak to h.......wyglądało

Opublikowano

spokjnie możesz zapakowac 18 na profilu 40 a jeśli nie masz gleby załozył bym nawet profil 45 żeby nie wyglądało tak jak u kolegi z pierwszego zdjecia, 19 cali i opona 35 wyglada słabo bez konkretnej gleby, nawet 19 mozna zapakowac z profilem 40, no chyba że Et powoduje ze kola wystaja poza obrys wtedy niższa opona ewentualnie naciągi

Opublikowano

Gleba będzie bez obaw narazie musze jeździć na standardzie 1BA :gwizdanie:

Opublikowano

to na Twoim miejscu najpierw ogarnął bym glebe pożniej koło a na końcu opone :)

Opublikowano

Felgi kupiłem tutaj w Danii w komplecie z oponami pojeżdżę sezon auto pujdzie na glebe ze 30mm i dobiore lepsze oponki.Teraz czekają ważniejsze mody do wprowadzenia :gwizdanie: