P_R_Z_E_M_O Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Wyjaśni mi ktoś co i jak gdzie najlepiej i za ile !!!
zdzis Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Możesz ze środków unijnych np. za free. Jak ktoś cię zatrudni. Ale pod co to idzie tego nie wiem. Kiedyś również można było z urzędu pracy ale z tego co wiem było dużo chętnych i jest mało środków na to, ale chyba też robią. Robią to w niektórych ośrodkach szkolenia kierowców. Sam chętnie się dowiem bo i mnie to czeka co i jak dokładnie to wygląda.
Buba Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 http://www.google.pl/search?q=kurs+na+przew%C3%B3z+os%C3%B3b&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
wesz82 Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Mój brat obecnie jest na takim kursie. Wsio za darmo,nawet jedzenia mają darmo. Wszystko ze środków unijnych,tylko z tego co pamiętam mówił scoś o tym że w pierwszej kolejności będą brani pod uwagę ludzie z jak najmniejszym wykształceniem itp. Musiałbyś dowiedzieć się gdzie u Ciebie robią takie kursy,i dostać się a z tym już problem.
ps2snake Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Teraz to masakra ten kurs. 280h jak sie nie myle to poltora miesiaca roboty w piz*u.... jak masz C to startuj do strazy pozarnej
Rekomendowane odpowiedzi