emilmuha Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 panowie chce kupic lampy przednie. mam do wydania 700-800 zeta co proponujecie? depo,FK czy sonary(choc czytalem na forum ze to lipa disgust) prosze o pomoc bo nie chce kupic szmelcu a pozniej zalowac.
emilmuha Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2008 wiem ze bylo. ale teraz szukam konkretnej wiadomosci. bo musze szybko kupic switla. a te depo sa dzielone czy kierunek jest zespolony ze swiatlem.
Iverson Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Wersja S4 może mieć dzielony, a lampy po lifcie miały kierunek zespolony.
sokolnh Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 kup sobie Depo zespolone, do tego kostki z ASO, piny, brzeszczota, wiertełko, cyne, koszulki termokurczliwe, żarówki, lakier i powinienes sie zmiescic w budżecie
w00 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ja mam FK i jestem zadowolony http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,15252.0.html
Reggi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 kup sobie Depo zespolone, do tego kostki z ASO, piny, brzeszczota, wiertełko, cyne, koszulki termokurczliwe, żarówki, lakier i powinienes sie zmiescic w budżecie U mnie przy przerabianiu na Valeo niezgodność okazała sie tez w kierunkach .. Stare to "kapselki " a nowe musze mieć w kształcie fajek .
Pikuś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Stare to "kapselki " a nowe musze mieć w kształcie fajek . Bylo wymienic tylko oprawke zarowki bo pasuje ze starej do nowej lampy.
Gość Keżor Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 jest w 3 i troche tematów o lampach, wszystko zależy od upodobań, chcesz ringi czy nie chcesz, chcesz orgyginał czy nie chcesz, czhcesz dzielone czy zespolone, czarne czy chrom. nosz kurva chopie troche inicjatywy z własnej strony. widać że poszukałeś i wiesz że sonar to gówno z reszty możesz cos wybrać
Gość puchatek27 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 ...... nosz kurva chopie czy nie sadzisz Kezor,ze za ta wypowiedz powinienes sobie dac U P O M N I E N I E ???????????? Chyba modertora obowiazuja tez jakies regoly??????? Co???? [nie, nie należy się. mnie już tez szlag trafia jak widzę kolejny temat: "jakie lampy" obiecuje ze niedlugo bede sypal kropy za każdy następny i każda wypowiedz w nim... ] - schiller
Rekomendowane odpowiedzi