Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Garwolin i okolice spot........

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ustalmy jakis termin :P ale widzę że tłumów nie mamy ale do niedzieli dużo czasu więc może cos ogarniemy :P:D Piotrek zapraszamy serdecznie :)

---------- Post dopisany 10-05-2012 at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany 08-05-2012 at 00:12 ----------

Panowie CZWARTEK już organizujemy coś??

---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ----------

Panowie CZWARTEK już organizujemy coś??

Opublikowano
  • Autor

no już piątek i ? co robimy ?

Opublikowano

Wpadajcie do Siedlec, coś się ogarnie u nas

Opublikowano
  • Autor

dobra jest poniedziałek, ustawiamy się na niedzielne popołudnie > ??

Opublikowano

w czwartek oddaje parcha do roboty:decayed: jeśli uporaja sie do niedzieli to zawitam juz wersją finalną:grin:

Opublikowano
  • Autor
w czwartek oddaje parcha do roboty:decayed: jeśli uporaja sie do niedzieli to zawitam juz wersją finalną:grin:

o fajnie by było, tylko co znaczy wersja finalna ? :eusathink:

wraca napęd na cztery :decayed:

Opublikowano

napęd to juz wrócił:wink: teraz idzie do lakiernika, pare elementów trza umalowac, błotnik podmieniam i takie tam etapy opisane u mnie na wątku:grin:

Opublikowano
  • Autor

aha, no to szpachluj szpachluj ;)

Opublikowano

Witam

To jak pany jest coś w niedzielę w grajdole ?

pozdrawiam colak

---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ----------

Witam

To jak pany jest coś w niedzielę w grajdole ?

pozdrawiam colak

---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ----------

ej o co chodzi z dublem ???

---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ----------

ej o co chodzi z dublem ???

Opublikowano
  • Autor

najwidoczniej coś u Ciebie się pierniczy bo innym działa poprawnie :wink:

Opublikowano

ja odpadam, suka poszła do lakiernika:decayed: w środe odbiór, póxniej gwint i czekamy na majówke na lotnisku:decayed:

Opublikowano
  • Autor

aha.... czyli pewnie nici ze spota :/

chociaż nie bo w technicznym widziałem że ktoś też wali posty dublowane.

Opublikowano

A dlaczego nici, skrzyczcie sie raz, rzućcie hasło spot NIEDZIELA G16:03 20.05.12 i heja do przodu pod tesco, w ten spsoób "robimy jakiegos spota?" przez 2 strony to samo powtarzajac jak chcecie zrobić spota?

Jak ciezko sie zoorganizować to proponuje odłożyć to na 8-10 czerwca z naciskiem na 9 czerwca od 11ej zlot płatny na lotnisku "ułęż" koło Ryk w towarzystwie 400-500 aut:hi:tam napewno sie uda

Opublikowano
  • Autor

Kowi i co z tego że napiszę niedziela godzina 14 jak i tak nikt nie przyjedzie, już dwa razy tak przerabiałem temat byłem tylko ja....

Opublikowano

Ale wtedy byłeś tylko Ty na garwolińskim:decayed: teraz jak widzisz pawullon dopytuje kiedy i kiedy, częsc obserwuje, ale nic nie piszą nie wiem czemu, trza próbować, nawet we 2 to już spot, u nas ostatnio też ciezko bo wszyscy rezaja na czerwiec fury:facepalm: moja mam nadzieje że do piatku wyjdzie skończona

Opublikowano
  • Autor

dopytuje ale nie ma wzmianki że będzie, nic nie pisze ... więc ....

Opublikowano

We 3 z pawulonem i colakiem mozecie przecież ogarnąć w niedziele tylko wystarczy jeden krok z rzuceniem propozycji, kazdy pyta, rzucac dokładnymi terminami godzinami i krótka piłka a nie owijanie w bawełne jak byscie bali sie podjac decyzji:grin:

Moge wam pomóc

SPOT NIEDZIELA 20.05.20012 g16.03 Parking TESCOII tudzież jakaś pizzeria

Ja z armim niedamy rady, każdy reza padło:decayed:

Lista

1.

2.

3.

Opublikowano

witam czy w garwolinie lub okolicy jest szrot ktory wystawi mi zaswiadczenie do wyrejestrowania samochodu?tak zeby nie zawozic budy same numery i dokumenty

Opublikowano
  • Autor

nie wiem, kiedyś taki jeden był ale to nie w Garwolcu tylko Gończyce ale nie wiem czy to działa jeszcze i nie

mam namiarów żadnych...

Opublikowano

to lipa :( musze swoja audice wyrejestrowac