vauxhall95 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Witam.Mam pytanko,wykrecalem kolektor ssacy bylo ok(juz byl wykrecany milion razy).Dokrecalem srube 1 od przodu i jak to zwykle u mnie bywa.Za mocno i poczulem ze sie kreci,wykrecilem srube a na niej gwint z glowicy i to nie malo.Wkrecilem z powrotem,trzyma slabo bo da rade bez problemu obkrecac.Niby nie slysze zeby przepuszczala.Ale musze miec na TIP TOP.Dodam ze nie moge go dac na stale(klej itp.),bo niebawem kolektor od awx wsadzam.A wtedy bylby problem.Jak ktos mial taki przypadek to prosze o podpowiedz.Wiem co zrobic,ale ze to moj to na hama nie chce robic.Moze ktos ma sprawdzony sposob
vauxhall95 Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Opublikowano 28 Maja 2011 ooo nie wpadlem na to.Tak zrobie,tylko musze gwint zrobic
grzes1150 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 No jak chcesz mieć na tip top to zmień głowice :gwizdanie: a jak nie to albo szpilka na dobrym kleju do gwintów albo rozwiercanie i gwintowanie pod grupszę śrubę
vauxhall95 Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Opublikowano 28 Maja 2011 No jak chcesz mieć na tip top to zmień głowice :gwizdanie: a jak nie to albo szpilka na dobrym kleju do gwintów albo rozwiercanie i gwintowanie pod grupszę śrubę za dobry silnik zeby zmieniac
jacekm Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Jak będziesz zmienial kolektor to dobry tokarz i tuleja na ori wymiar
Rekomendowane odpowiedzi