Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJL]Black Arrow-Czas na Detailing :]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładne autko. Wysoko stoi jak na 1BE. Mam 1BA i mam wrażenie że stoi tak samo.

Przy tej mocy brakuje Q.

Mam też takie coś, tyle że z Q :kox:

kolega ma wlasnie 1ba :)

co do czujnika otwarcia drzwi to raczej ciezka sprawa ... FIS z cyfrowym zegarkiem ma to w standardzie

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie jest 1BA. I na razie zostanie. Jak przyjdzie czas na wymianę jakiś pierdół z zawieszenia to się pomyśli nad 1BE albo 1BV :wink4: Co do tych drzwi myślałem, że da się to jakoś Vagiem ustawić czy coś. Ale jak się nie da to trudno.

Ładne autko. Wysoko stoi jak na 1BE. Mam 1BA i mam wrażenie że stoi tak samo.

Przy tej mocy brakuje Q.

Mam też takie coś, tyle że z Q :kox:

Co do quattro to jakoś mi go nie brakuje. W 1.8T Fwd jest Ok :good: chociaż w zimę bokiem nie pojeżdzę :) Quattro jest fajne ale też droższe w eksploatacji.

A no właśnie:

Mamci- nowe autko już kupione? Jak tak to się pochwal nowym nabytkiem :wink4:

Opublikowano
:) nie ma się czym chwalić... przejściowo zdradziłem markę i jest Szkodnik Octavia II :polew: ale to tak jak mówię przejściowo jak będzie coś porządniejszego będą fotki :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Octavia II fajny,mało awaryjny samochód chociaż mocą pewnie trochę odbiega od byłego AJL'a :wink4:

Opublikowano

hehe no raczej :) to tylko TDI :) wynagradza spalaniem

Opublikowano

Auto podoba mi się no i ten kolor :kox:

Opublikowano
  • Autor

A dziękuje :) Jeszcze czarne szybki i będzie :kox:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 12:07_________________________________________________A No właśnie. Zapomniałem pochwalić się nowym modem. W tamtym tygodniu zawitał Bixenon z soczewką od A6 C6. Zrobione oczywiście na ori Valeo :wink4: Bixy świecą super nie miałem okazji jechać w nocy ale w garażu porównując do zwykłej żarówki H7 jest między nimi przepaść.Barwa to 4300K

No i kilka fotek

Zdj_cie0178.jpg

Zdj_cie0188.jpg

Zdj_cie0186.jpg

Opublikowano

Fajna furka w odpowiednim kolorze :good: tylko koniecznie niżej ją :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Niżej niestety na razie nie będzie a nawet jeśli pójdzie w dół to nieznacznie. W przyszłości rozważam 1BV (-30mm) albo 1BE (-20mm) :) Różnica zapewne nie będzie ogromna ale... lepszy rydz niż nic :>

Opublikowano

-30 to dobry kompromis pomiędzy wyglądem a jazdą po naszych nędznych drogach :disgust:

Opublikowano
  • Autor

No w sumie to tak. Obecnie mam 1BA i mi się podoba a to chyba najważniejsze :) Tak jak mówię przyjdzie czas na wymianę kilku pierdół z zawieszenia to będę o tym myślał ale mam nadzieję że co najmniej do końca tego roku będzie 1BA :) Poza tym w moim mieście szczególnie w kilku miejscach są takie dziury :disgust: więc nie chciałbym jechać jak taczką tylko mieć tę odrobinę komfortu w samochodzie :wink4:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 12:47_________________________________________________No i zerwałem dziś wszystkie naklejki A4-klubu które naklejał poprzedni właściciel :) Wpadły za to ramki klubowe :wink4:

Zdj_cie0192.jpg

Zdj_cie0193.jpg

W przyszłym tygodniu będą tylne szyby w prądzie :)

Opublikowano

oznakowanie klubowe :good:

z Zielonki jesteś ? bo rodzinkę tam mam i też mają tablice WWL

Opublikowano
  • Autor

Cały powiat wołomiński ma blachy WWL :) Ja jestem z Ząbek (jakieś 4km od Zielonki) ale też mam rodzine w Zielonce :)

Opublikowano

no to można się spotkać na mini spocie jak będę w sierpniu w zielonce :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

No można :) Jeżeli twoja rodzinka mieszka w blokach to być może że w tym samym miejscu bo w Zielonce jest duże skupisko bloków na jednym osiedlu :wink4:

Opublikowano

w bloku nie mieszkają ale na spota można się gdzieś ustawić :)

Opublikowano
  • Autor

No z chęcią :wink4: To zależy jeszcze kiedy będziesz w Zielonce bo ja w sierpniu jadę nad morze :)

Opublikowano

od 12 sierpnia przez ok. tydzien czasu

Opublikowano
  • Autor

No to będę już w domu. Jak coś to możesz dać znać na PW jak będziesz się wybierał :wink4:

Opublikowano
:good: