odison Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Witam Chcialbym sie dowiedziec czy wymiana wahaczy jest w jakims stopniu trudna Chodzi mi o wahacze takie: Dolny lewy rogal Górny prawy rogal Czy po wymianie ich trzeba ustawiac zbierznosc
Kali S4 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 A poszukać nie łaska? ehhh leniuchy http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=8812.0
dymiano Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 teoretycznie przy każdej ingerencji w zawieszenie powinno sprawdzić się zbieżność
odison Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Opublikowano 7 Lipca 2011 mam jeszcze pytanie czy puzniejsza wymiana obciazy mi inne wahacze tera daj do zrozumienia ze sa do wymiany bo strasznie stuka autem nadal jezdze czy to moze sie pogorszyc na innych wahaczch
kalik Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Kolego przejrzyj wątki na temat wymiany wahaczy na forum, a będziesz mógł książki pisać. Ja wymieniam wahacze na sztuki, jedynie górne parami za jednym rozkręcaniem.
Rekomendowane odpowiedzi