Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Wytarty fotel kierowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich;

panowie wytarł mi sie do dziury boczek fotela i nie wiem co mam z tym zrobic.

na allegro pojedynczego takiego nie ma(ciemny siwy) może go obszyc ale jaki to bedzie koszt i czy dobiora taki sam kolor, prosze o podpowiedzi.

Opublikowano

Jedź do tapicera,dobiorą Ci taki sam lub użyją materiału z Twojej tapicerki (wycinają z niewidocznego miejsca),koszt...ok 100zł

Opublikowano

tapicer coś zawsze znajdzie żeby było git.

Opublikowano

Nie chce ciebie martwić ale będzie problem odnośnie dostania weluru w takim kolorze.. Skórę czy alcantare trafisz bez większego problemu..

Opublikowano

a jaki masz ten fotel pokaż jakieś zdjęcie. Może ktoś na forum będzie miał jakiś fotel na zbyciu z Twoja tapicerką daj znać ogłoszenie w dziale kupię :gwizdanie:

Opublikowano

Nie chce ciebie martwić ale będzie problem odnośnie dostania weluru w takim kolorze.. Skórę czy alcantare trafisz bez większego problemu..

a skad wiesz czy ma welur na siedzeniach?

Opublikowano

Jedź do tapicera,dobiorą Ci taki sam lub użyją materiału z Twojej tapicerki (wycinają z niewidocznego miejsca),koszt...ok 100zł

Tzn. z którego...??? Z zagłówka czy z drugiego fotela? Chyba, że w nocy - to na pewno nie bdzie widać :polew:

Opublikowano

Kolego ja kiedyś do Ibizy 6L kupiłem sobie w salonie ori materiał na siedzenie bez oparcia i bez gąbki rzecz jasna. Zapłaciłem 180zł i było nowe i dokładnie takie same, to może warto z ciekawości zapytać w ASO

Opublikowano

Kolego zrób tak jak CI mówi reszta forumowiczów, jedz do tapicera prawdopodobnie wymienią Ci 2 elementy, mnie za taki zabieg skasowano 110zł, a efekt naprawdę super!! Pozdrawiam

Opublikowano

zgadzam się z przedmówcami, tylko niech to będzie zaufany tapicer :D bo mi w poprzedniej furmance jeden taki spartoczył dobór kolorów :angry:

• 2 lata później...
Opublikowano

a nie da sie dokupic takiej tapicerki gdzies na allegro lub w ASO całej bez koniecznosci wymiany lub dorobienia u tapicera?

Opublikowano

w ASO patrzyłem kiedyś do szarego swinga to szmata na siedzisko chyba koło 800 pln-ów

Opublikowano
a nie da sie dokupic takiej tapicerki gdzies na allegro lub w ASO całej bez koniecznosci wymiany lub dorobienia u tapicera?

Da się. Tapicerkę oparcia kupisz w ASO za ok. 1080 zł.

Sam niedawno wymieniałem to u siebie, bo też wytarła mi się dziura. Na sprowadzenie czekałem 3 dni.

Możesz też próbować na Allegro. To, czy znajdziesz szybko coś dla siebie zależy od materiału i koloru którego szukasz.

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

posiadam materiał soul do foteli sport b6 oraz kanapy w bardzo dobrym stanie

Opublikowano

ile chcesz za ten materiał i jakiej wielkości jest?

Opublikowano
ile chcesz za ten materiał i jakiej wielkości jest?

Nie lepiej wysłać pytanie na PW zamiast zaśmiecać wątek? :kwasny:

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

kiedyś kupiłem cały fotel na allegro za grosze, a tapicer właśnie z niego wykorzystał materiał do naprawy