toniu84 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Witam po otwarciu drzwi pasażera nie świeci mi się lampka czerwona w drzwiach oraz pod nogami pasażera, ( oświetlenie wewnętrzne działa, na pozostałych drzwiach świeci się czerwone światełko ) gdzie szukać przyczyny ?? jeśli bezpiecznik to który ??
domjenick Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=7319.msg91832#msg91832
toniu84 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 no to nic mi to nie daje tzn wykluczam bezpieczniki ponieważ nie ma osobnego do tego, tylko jeden do oświetlenia a oświetlenie wewnętrzne mam. Gdzie znajduje się wyłącznik co steruje tym oświetleniem bo po otwarciu drzwi w środku zaświeca się a pod nogami i na drzwiach nie
gucia Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ściągnij sobie instrukcję sam naprawiam. Może to Ci pomoże.
ps2snake Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Mialem ten sam problem i okazalo sie ze poprostu luty puscily. Musisz sciagnac poszycie dzwi.
Rekomendowane odpowiedzi