kamilola Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam z tego co mowia szpece to padł mi sterownik airbag 8d0959655j moze ktos wie czy w gdańsku są jacys magicy od regeneracji tego czegoś ewentualnie jakis namiar na sprawną używke w rozsądnej cenie,bo nowego to mi sie nie uśmiecha za 2 tysiaki kupować. Warsztaty po ewntualnej diagnozie (mam ją już od 2 niezaleznych fachmanów padł sterownik) nie zajmują sie regeneracja systemów zabezpieczeń mogą wstawić nowy lub dostarczony przez klienta .
itor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam z tego co mowia szpece to padł mi sterownik airbag 8d0959655j moze ktos wie czy w gdańsku są jacys magicy od regeneracji tego czegoś ewentualnie jakis namiar na sprawną używke w rozsądnej cenie,bo nowego to mi sie nie uśmiecha za 2 tysiaki kupować. Warsztaty po ewntualnej diagnozie (mam ją już od 2 niezaleznych fachmanów padł sterownik) nie zajmują sie regeneracja systemów zabezpieczeń mogą wstawić nowy lub dostarczony przez klienta . zobacz tu choc to nie gdansk http://allegro.pl/naprawa-modulu-sterownika-sensora-air-bag-airbag-i1641524667.html
Rekomendowane odpowiedzi