Szymoonk Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 Mam pytanie w mojej A4 w prawym przednim slupku cos bardzo głośno trzeszczy ..... Pod ta oslona.. i moje pytanie brzmi jak zdjąc ta wewnetrzna oslone przedniego slupka ???
szogun0 Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 Słupek A przy szybie czołowej? Jest na zatrzaskach.
Szymoonk Opublikowano 23 Września 2006 Autor Opublikowano 23 Września 2006 Tak chodzi o ten slupek ....na zatrzaski to prosze napisz mi jak sie za niego zabrac bo nie chce niczego polamac=/ a sam juz nie wiem
szogun0 Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 W A4 nie zdejmowałem nigdy. A jak pisałem o 80-tce B4 to nikt nie mógł sobie poradzić, a takie to proste było.
Szymoonk Opublikowano 25 Września 2006 Autor Opublikowano 25 Września 2006 ten obrazek mi nie dziala=/ a instrukcja jest mi bardzo potrzebna bo juz nie moge wytrzymac z tym piszczeniem ;/
piurko Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 Ja ściągałem na "hama" :mrgreen: wsadziłem palce pod plastik od strony uszczelki i wyskoczyło z zatrzasków, nic się u mnie nie uszkodziło. Puszczałem tam kabel od anteny zest. głośnomówiącego
Rekomendowane odpowiedzi