route Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam Wiem że jesteście pomysłowi i podrzucicie jakiś ciekawy pomysł na prezent dla faceta budżet max 400zł
route Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Żonaty Żonaty, opcja o której myślisz nie wchodzi w grę
Tzieland Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jeśli jest smakoszem whisky to może jakiegoś Jacka Single Barrela albo coś w tym guście Jakąś 20-letnią brandy
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 zbierz grono najbliższej rodziny, przyjaciół i zorganizuj kolacje na jego cześć w jakiejś dobrej restauracji jako prezent daj zegarek lub wspólne zdjęcie w ramce
Thom4s Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Pudełko Viagry. Żona też skorzysta przy okazji.
Tzieland Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 zbierz grono najbliższej rodziny, przyjaciół i zorganizuj kolacje na jego cześć w jakiejś dobrej restauracji jako prezent daj zegarek lub wspólne zdjęcie w ramce wspólne zdjęcie byłoby dobre gdyby to były 80-te urodziny a fajnego zegarka się nie kupi za 400 zł, kiedyś było to już tutaj poruszane
rafalekx Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Krata... lub paletę niebieskich... A poważnie to może jako taki zegarek
Tzieland Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 a może coś z garderoby lub jakieś dobre, skórzane, eleganckie buty np. Ecco
marec-ki Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 A jakie hobby ma ten facet ?? Może majsterkuje ? albo dobry zestaw narzędzi warsztatowych (samochodowe) albo coś do mieszkania (wiertła, bity, itp) ?? Może wędkuje ?? - wędka lub kołowrotek Tu masz parę nowości na rynku http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2e9693ef91cb54e2.html http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c4149648879ff763 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=befb9e8a1048abb3
route Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 fajnego zegarka sie nie kupi za 400 chyba że do domu na ścianę Ciuchy czy buty raczej też odpadają bo każdy ma swój gust i była by lipa jak by sie nie spodobało.Klucze już ma a wędkarstwo go nie interesuje. A czy fotel bujany byłby dobrym pomysłem jak myślicie?
Galec Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 A może ma jakąś starą dawno nie wykonywaną pasję albo zainteresowania?? Ja swojemu Padre na 50 urodziny w zeszłym roku kupiłem gitarę bo pamiętałem jak za gówniarza w weekendy siadało się po śniadaniu i ojciec grał a myśmy śpiewali różne piosenki z jego starego śpiewnika miałem może z 8 lat wtedy to było dla mnie coś. Generalnie prezent bardzo się spodobał a mamuśka odkopała z pod ziemi ten sam stary śpiewnik i przez pół imprezy było prawie jak na biwaku nad ogniskiem Dodam że taka przyzwoita gitarka Yamahy akustyk około 600 zika kosztowała w zeszłym roku
Rekomendowane odpowiedzi