MarkoPolo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam problem polega na tym ze nie graja glosniki w tylnych drzwiach. Myslalem ze poprostu ich nie mam az do wczoraj kiedy to zdjalem boczek z drzwi i mym zdziwionym oczom ukazaly sie orygijnalne glosniki (radio rowniez jest oryginalne). Autka nie mam od nowosci kupilem stukniete i wiadomo ze aby naprawic trzeba wszystko rozebrac myslalem ze przy skladaniu spec czegos nie podlaczyl ale sprawdzilem wszystkie kable siedza i w glosniku i za radiem....nie wiem czy dzialaly u poprzedniego wlasciciela ale teraz nie chodza. Slyszalem o jakims konfigurowaniu radia czyli moze byc poprostu ustawione na przednie glosniki czy to prawda?
lexpar Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Sprawdź czy masz wzmaka. Jeśli tak to może jest walnięty.
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jeszcze napisz nam, jakie masz radio. W Audi większość ma wyjścia na 2 głośniki, a resztę załatwia wzmacniacz, tak więc albo go nie masz wcale, albo masz uszkodzony/niepodłączony.
MarkoPolo Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Opublikowano 1 Lutego 2008 moje radio to audi symphony II by matsushita. Mozliwe ze wzmaczniacz jest walniety bo auto bylo stukniete wlasnie w prawy tylny bok. Jak sprawdzic czy on dziala wymontowac i zawisc do elektryka czy podlaczyc auto pod komputer? Czy ktos ma namiary na taki wzmacniacz (tylko nie salonowy)[br]Dopisany: 01 Luty 2008, 12:28 _________________________________________________www.allegro.pl/item305143878_audi_a4_02_rok_wzmacniacz.html czy to mozliwe zeby czlowiek chcial za sprawny tylko 100 zl?
Rekomendowane odpowiedzi