louolo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam mam zamiar zmiemnić radio z oryginalnego jakie jest w samochodzie na radio Blaupunkt Hamburg i mam pytanie czy bedzie mi ono współpracować z oryginalnym wzmacniaczem i tuba w bagazniku i czy głosniki w tylnych drzwiach bedą działac prosze o pomoc a jesli nie to co mam zrobic.To radio ma właśnie takie same wyjścia wsobie co oryginalne.prosze o pomoc
Musashi Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 nie lepiej pozostac przy ori tylko jakis wyzszy nowszy model? oczywiscie mozna porezac zeby wszystko dzialalo.
louolo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2008 Chodzi o to ze mam radio audi concert ale nie dziala tylko pulsuje cały czas na czerwono podłaczone było w samochodzie przez ponad godzine i nic a teraz mam porzyczone od kolegi i dlatego chce zmienic i tak bym musiał na oryginalne wydac ok 300 zł wiec zadna róznica.
svist Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Powiem tak oryginał nic więcej ja podłączyłem i takie i takie i wiem ze lepiej kupić adaptery i zostać przy orgi ja tak mam orgi i sub 800rms i gra jak ta lala
Ukasz699 Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Powiem tak oryginał nic więcej ja podłączyłem i takie i takie i wiem ze lepiej kupić adaptery i zostać przy orgi ja tak mam orgi i sub 800rms i gra jak ta lala Szkoda ze porownujesz jakoscia dziweku ori radio do jakiejs bardzo dobrej klasy Alpiny Chyba ze te co jak mowisz podlanczales to byl jakis Medion lub ten Blaupunkt czy inne badziewie.. Lub po prostu jestes esteta i to Toba kieruje plus fis.. :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Maj 2009, 01:17_________________________________________________ Witam mam zamiar zmiemnić radio z oryginalnego jakie jest w samochodzie na radio Blaupunkt Hamburg i mam pytanie czy bedzie mi ono współpracować z oryginalnym wzmacniaczem i tuba w bagazniku i czy głosniki w tylnych drzwiach bedą działac prosze o pomoc a jesli nie to co mam zrobic.To radio ma właśnie takie same wyjścia wsobie co oryginalne.prosze o pomoc Kupic adapter z allegro i bedzie dzialalo wszystko
svist Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 prawdopodobnie on chce wydać do 300 zł to wychodzi z jego opisu a za tą kwotę alpiny nie kupi tak wiec kupić chyba oryginał???? a co do alpiny no 800 zetka trzeba mieć
Rekomendowane odpowiedzi