KERCZI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 150pln od osoby, w tym miales flaszke (niestety maximusa na dwie osoby plus soki do tego) o polnocy szmapan (pokaz sztucznych ognii) i caly czas zimna plyta - w szoku bylem ze caly czas na biezaco donosili i bylo wszystkiego pod dostatkiem, bylo nas 18 osob wiec alkoholu sie tez uzbieralo sporo - muzyka jak to w opium , towarzystwo kulturka, wrocilismy kolo 5 generalnie wyszlo na duzy plus az za bardzo - w szoku jestem - ale chyba to efekt kryzysu i walki o klienta Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 hmmm a nic nie było na goraco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 hmmm a nic nie było na goraco tylko barszczyk po polnocy http://allegro.pl/item859613307_audi_a4_2_0_tquattro_220km_wersia_s_line_styl_rs4.html[br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 01:23_________________________________________________ Siemian: http://allegro.pl/item860830925_zaciski_hamulcow_ceramicznych_audi_rs4_z_klockam.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Misiu Pablowy a od kiedy B6 bylo w silniku FSI????? :gwizdanie: A założysz się Klubowiczu że było :gwizdanie: 2.0 130KM oraz 2.0 FSI 150KM [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 02:14_________________________________________________ hmmm a nic nie było na goraco tylko barszczyk po polnocy http://allegro.pl/item859613307_audi_a4_2_0_tquattro_220km_wersia_s_line_styl_rs4.html[br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 01:23_________________________________________________ za***ista tylko szkoda że avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Kerczi tutaj masz odpowiedź na temat FSI http://www.audiworld.com/news/02/fsi/content.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Kerczi tutaj masz odpowiedź na temat FSI http://www.audiworld.com/news/02/fsi/content.shtml Ale nigdy bym nie kupił B6 nawet z tym mocniejszym silnikiem, chyba że uturbić Dobrej nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja spadam na 5 dni do Austrii pośmigać sobie troche na natrach. Trzymta się :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 aaa no to sorry Pablo, zwracam honor - > dalbym sobie reke uciac ze tfsi i fsi weszlo dopiero w B7 tak w ogole to [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 10:03_________________________________________________ w polsce pewnie wyrezaja na bezwypadek http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=125240360&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&maxPrice=45001&ambitCountry=DE&transmission=AUTOMATIC_GEAR&siteId=POLAND&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=150000&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=2005&tabNumber=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam wszystkich w nowym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 dzien dobry przy sobocie...... czas na relax ta b7 ładna ale troche droga jak za ten rocznik i ten silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Pany gdzie kupie w dobrej cenie zimowki na 17''? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Pany gdzie kupie w dobrej cenie zimowki na 17''? hmmmm Za wieliczką w strone Gdowa , wisoka Biskupice na spocie jutro dam Ci namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GGTaKhiQQJk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Boseron stare ale fajny filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Łukasz , Ty nie chodz po youtubie tylko idz poćwicz COD4MW2 bo znowu mi będziesz pisał że mnie nie widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Kerczi,bedziesz jutro na spociku?Jakbyś był to moze w wiekszym gronie się uda podłączyc te lustra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 No na spocie bede, sprobowac mozemy aczkolwiek nie sadze zeby ktos mogl cos nowego wymyslic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Łukasz , Ty nie chodz po youtubie tylko idz poćwicz COD4MW2 bo znowu mi będziesz pisał że mnie nie widzisz wlaśnie gram i juz wiem ze trzeba sie szybciej ruszać zeby utrudnić cel przeciwnikowi a jak grałem pierwszy raz to stałem w miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Pany gdzie kupie w dobrej cenie zimowki na 17''? hmmmm Za wieliczką w strone Gdowa , wisoka Biskupice na spocie jutro dam Ci namiary siemian mi juz dal do nich nr i bylem u nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Łukasz , Ty nie chodz po youtubie tylko idz poćwicz COD4MW2 bo znowu mi będziesz pisał że mnie nie widzisz wlaśnie gram i juz wiem ze trzeba sie szybciej ruszać zeby utrudnić cel przeciwnikowi a jak grałem pierwszy raz to stałem w miejscu. :polew: to dobrze że już TO WIESZ :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi