Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie sprawa wyglądała tak że poszedłem na Mogilską , zgodziłem się na mandat i dobrowolnie poddałem się karze przez jakiś tam sąd grodzki więc jeszcze +100PLN kosztów. Nie musiałem być tam obecny.

No właśnie tak to wygląda jeżeli nie namierzą Cię na czas (do 2 m-cy chyba ?), dzisiaj właśnie mi babka mówiła że po tym terminie sprawa trafia do sądu i jeżeli się teraz przyznam to dostaje mandat + koszty sądowe; też nie będę musiał tam iść.

A najlepsza jest jazda z punktami, zanim całe graty dojdą do sądu i jakiś sędzia to przemieli to prawdopodobnie będzie kwiecień, wtedy dopiero naliczą mi się punkty, a skasują już w lipcu bo według prawa rok o popełnienia wykroczenia :decayed:, jak ktoś ma dużo punktów to przeciąganie sprawy może być dla niego zbawienne :naughty:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie sprawa wyglądała tak że poszedłem na Mogilską , zgodziłem się na mandat i dobrowolnie poddałem się karze przez jakiś tam sąd grodzki więc jeszcze +100PLN kosztów. Nie musiałem być tam obecny.

No właśnie tak to wygląda jeżeli nie namierzą Cię na czas (do 2 m-cy chyba ?), dzisiaj właśnie mi babka mówiła że po tym terminie sprawa trafia do sądu i jeżeli się teraz przyznam to dostaje mandat + koszty sądowe; też nie będę musiał tam iść.

A najlepsza jest jazda z punktami, zanim całe graty dojdą do sądu i jakiś sędzia to przemieli to prawdopodobnie będzie kwiecień, wtedy dopiero naliczą mi się punkty, a skasują już w lipcu bo według prawa rok o popełnienia wykroczenia :decayed:, jak ktoś ma dużo punktów to przeciąganie sprawy może być dla niego zbawienne :naughty:

No i z punktami niestety tak nie jest. Interesowałem się tym ponieważ mam ich 20 i oglądałem na ten temat dwa programy.

Gdy nie przyjmiesz mandatu i sprawa trafia do sądu dostajesz tzn. punkty tymczasowe które w momencie zapadnięcia wyroku się uprawomocniają, co oznacza że jako data ich nadania widnieje data wykroczenia.

Czyli nie ma co przeciągać sprawy ponieważ gdy zapadnie wyrok i tak Twoje punkty zostaną prześledzone i jeśli w którymś moencie trwania procesu punkty ostateczne i tymczasowe przekroczyły 24pkt to prawko zostanie Ci odebrane.

Jednym słowem wychodzi na to samo jakbyś przyjął mandat. Tyle że kosztów mniej

Opublikowano
:bry::)
Opublikowano

No to lipa, przynajmniej jedno w polskim prawie nie spier*** :decayed:, siemian czemu nie pójdziesz na "kurs" redukujący punkty (6pkt. - 300zł) ?

Opublikowano

siemian czemu nie pójdziesz na "kurs" redukujący punkty (6pkt. - 300zł) ?

:polew::polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

No to lipa, przynajmniej jedno w polskim prawie nie spier*** :decayed:, siemian czemu nie pójdziesz na "kurs" redukujący punkty (6pkt. - 300zł) ?

Teraz pewnie postanowił się nie zatrzymywać jaki normalny człowiek go dogoni ?? :>

A co do puktów to jestem ciekaw co się dzieje jeśli ta sprawa w sądzie jakimś cudem była na twoją korzyść?? A zdobyłeś razem z tymczasowymi punktami ponad 24 i zabrali ci prawko? Pytam z czystej ciekowści

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

jak ktoś by chciał mogę wypożyczyć narty + buty + kijki + gogle, niestety ze względu na problemy zdrowotne muszę odpuścić ten sezon :kwasny:

Opublikowano

jak ktoś by chciał mogę wypożyczyć narty + buty + kijki + gogle, niestety ze względu na problemy zdrowotne muszę odpuścić ten sezon :kwasny:

ja bym chętnie beemkę pożyczył , jeśli nie potrzebna :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

ale o dresie nic nie pisal :wink4:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

ale o dresie nic nie pisal :wink4:

bo dres do roboty potrzebny , wtedy obroty rosną :decayed:

Opublikowano

dresu nie dam, ni chu :decayed:

Opublikowano

a to co? zbieraniem zadluzen tez sie zajmuje??

:naughty: dzisiaj COD?

Opublikowano

no własnie nie potrzebna, jej tez sie chetnie pozbędę :)

Opublikowano

Teraz pewnie postanowił się nie zatrzymywać jaki normalny człowiek go dogoni ?? :>

A co do puktów to jestem ciekaw co się dzieje jeśli ta sprawa w sądzie jakimś cudem była na twoją korzyść?? A zdobyłeś razem z tymczasowymi punktami ponad 24 i zabrali ci prawko? Pytam z czystej ciekowści

:dontknow:

no własnie nie potrzebna, jej tez sie chetnie pozbędę :)

to ja się chętnie zamienię na jakiś tydzień :decayed:

Opublikowano

jakie te narty? :naughty:

Opublikowano

chyba ze do tego potrzebny Mu dres :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.