siemian Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 niech mi ktoś powie że w audi parują lampy. Słabo widać bo robione telefonem, ale żółtą linią zaznaczyłem poziom do którego sięgała woda w lampie tego subaru [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 17:29_________________________________________________hmmm myślicie że to jakiś kolega nexa z klubu passata??
david_n Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 mi sie tez tyle ostatnio wylalo takze spoko siema all
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ja bym się tak nie cieszył, i tak masz przeje.... weź mi wszystko jutro
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ja bym się tak nie cieszył, i tak masz przeje.... weź mi wszystko jutro ojoj , jakiś Ty grożny Pablo , jebnij mu [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 21:12_________________________________________________Ps. Dzisiejsza akcja z Pablem.... cyce opadają Stoję z nim , oglądamy TV w MM bo zastanawiam się nad zmianą pudła. Nagle jakieś fajne lale pojawiły się na ekranie a Pablo mówi : ale ta w środku jest za***ista No i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to że na ekranie były 4 laski obok siebie :polew: :polew:
nex Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 PABLO :polew: :polew: To coś podobna sytuacja jak ja byłem w MM u niego. Stoimy, kobieta pyta czy są nawigacje a PABLO mówi że tylko GPS-y :polew: siemian znalazłem fotę twojej audi po niemcowni nim trafiła do Ciebie Polak potrafi. Podobno kupiłeś jako bezwypadkowe/niepalone :polew:
jarko Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Jeżeli ktoś z Krakusów chciałby w końcu otrzymać kalendarz to dzwońcie, piszcie PW. Możegę się jakoś umówić/podjechać gdzieś ciemną nocą bo na spocie w niedziele z pewnych oczywistych przyczyn mnie znowu nie będzie :gwizdanie:
jarko Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
letallec Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Czesc Cuber sprzedaje fure? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11957287
Wąski Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Czesc Cuber sprzedaje fure? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11957287 B8
Cuber Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Czesc Cuber sprzedaje fure? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11957287 Ja? nieeee , ktoś chyba sie podszył podemnie i jakiś wałek robi :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 I numer ma nawet jak twój własnie zgłosiłem sprawe do otomoto że wałek jakis niezły jest
Rekomendowane odpowiedzi