Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cuber, zdradzisz plany zakupowe?? :decayed:

Nie :tongue4:

B8 kupuje. Nawet w profil już Sobie wpisał rocznik :wink4:

Opublikowano

równie dobrze może nową dacie kupować :decayed:

Opublikowano

A nie lepiej przerobić cabrio na duży grill, światła nowe zapodać z tyłu i będzie rocznik 2010 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pablo, pewnie tak byś zrobił :gwizdanie: ale delikatna jest różnica miedzy tym co Tobie się podoba a Mi :decayed:

Jarko co ma mój profil do tego co będe chciał kupić ? :mysli:

Opublikowano

Pablo, pewnie tak byś zrobił :gwizdanie: ale delikatna jest różnica miedzy tym co Tobie się podoba a Mi :decayed:

Ja też bym tak nie zrobił, daj spokój, jeździła po krk kiedyś taka żółta to widziałeś jak to wygląda :decayed:

Opublikowano

To się robiło po 97r jeśli dobrze pamiętam bo wcześniej się nie dało, chyba że się mylę to niech mnie Sokoły poprawią :decayed:

no to masz pecha pamiętam że kiedyś może z 5 lat temu koledze tak kasowałem ale jaki to był rocznik myślałem że wszystkie B5 taka mają

Opublikowano

Jarko co ma mój profil do tego co będe chciał kupić ? :mysli:

Ehh zielony... Nieważne :wink4:

EDIT Dopisany: 25 Maj 2010, 16:51

Dacie quattro :kox:

Opublikowano

wycena wyszła 6200zł.

Idzie już zderzaczek s4 ze spryskami i lampy xenon

Opublikowano

wycena wyszła 6200zł.

czyli prawie trafiłem nie wiem jakie masz układy w tym liesingu ale wiem że przy takich sytuacjach oni chcą aby auto zostało doprowadzone do stanu technicznego z przed wypadku na podzespołach rekomendowanych przez ASO bo do celowo to oni są właścicielem auta i liczą tobie ratę ale też nie chcą żeby się okazało że rata lisingowa to jedno a utrata wartości w przypadku "niefachowej" naprawy to drugie nie masz klauzuli że wszelkie poważniejsze naprawy musza być za ich wiedzą i zaparafowaniem ?

Opublikowano

wycena wyszła 6200zł.

To Ci wyszło to wszystko na dobre :wink4:

Mykam umyć audiole.

Opublikowano

wycena wyszła 6200zł.

czyli prawie trafiłem nie wiem jakie masz układy w tym liesingu ale wiem że przy takich sytuacjach oni chcą aby auto zostało doprowadzone do stanu technicznego z przed wypadku na podzespołach rekomendowanych przez ASO bo do celowo to oni są właścicielem auta i liczą tobie ratę ale też nie chcą żeby się okazało że rata lisingowa to jedno a utrata wartości w przypadku naprawy to drugie nie masz klauzuli że wszelkie poważniejsze naprawy musza być za ich wiedzą i zaparafowaniem ?

nie

Opublikowano

no to się ciesz :rolleyes: bo zazwyczaj słyszałem że taki zapis jest po to żeby firma liesingowa wiedziała co się dokładnie z autem dzieje w trakcie trwania umowy.

Opublikowano

pierwsze słysze szczerze mówiąc a mieliśmy naście aut w leasingu..[br]Dopisany: 25 Maj 2010, 18:18_________________________________________________Pany wie ktoś czy to jest dobry adapter i jak to podpiąć??

http://allegro.pl/item1031396844_xenon_adapter_przejsciowka_kable_audi_a4_s4_b7.html

Opublikowano

250zł, a wtyczki i kable z osobna w ASO pewno kosztują 100zł. Widać że to wtyczki kupione w ASO wraz z kablami z osobna i koleś tylko po schemacie popodpinał odpowiednio piny. Ciekawe ile sobie narzucił :). Kupujesz 2 wtyczki do swoich lamp, 2 do bixenona/xenona - zapewne takie same i kable (ile trzeba zobaczyć schemat). Sam kupowałem wtyczki i kable w ASO jak przerabiałem w B5 z przedliftu na polift

Opublikowano

pierwsze słysze szczerze mówiąc a mieliśmy naście aut w leasingu..[br]Dopisany: 25 Maj 2010, 18:18_________________________________________________Pany wie ktoś czy to jest dobry adapter i jak to podpiąć??

http://allegro.pl/item1031396844_xenon_adapter_przejsciowka_kable_audi_a4_s4_b7.html

a po hu.... ci taki adapter za tyle kasy puk puk... kupujesz dwie kostki w ASO za 14zł/szt pod xenon i przepinasz piny ze starej dam ci schemat z pinologią i tak musisz się wpiąć w bordnetz żeby ci nie wywalało błędu selenoidu od przysłony długich jak i dodatkowy kabel dla DRL i nie wiem czy na 100% jest tak jak w A6 ale jeśli gniazda od silniczków poziomowania są takie same to wkładasz silniczki od poziomowania od zwykłych lamp i masz xenony z poziomowaniem z kabiny (ja tak miałem zanim skończyłem swoje) bo rozumiem że nie interesuje cię zakładanie LWR-a tak jak ja robiłem żeby mieć poziomowanie jak w ori xenon. A z tym liesingiem to może zawsze w tej samej firmie miałeś i takie mają przepisy albo może to była za tania fura była żeby się obwarowywać pomyśl że coś komuś "wydzierżawiasz" i ten ktoś może robić z tym co dusza zapragnie nie informując cię o tym ale nie ważne

Opublikowano

a po hu.... ci taki adapter za tyle kasy puk puk... kupujesz dwie kostki w ASO za 14zł/szt pod xenon i przepinasz piny ze starej dam ci schemat z pinologią

dokładnie :good:

Opublikowano

250zł, a wtyczki i kable z osobna w ASO pewno kosztują 100zł. Widać że to wtyczki kupione w ASO wraz z kablami z osobna i koleś tylko po schemacie popodpinał odpowiednio piny. Ciekawe ile sobie narzucił :)

no nie bardzo bo w ASO kupisz tylko wtyki "chłopców" a tu musisz mieć jeszcze "dziewczynkę" odpowiednik gniazdka w zwykłej lampie a coś takiego solo nie występuję w ASO. Albo te wtyczki od czegoś dopasowują co w etce nie znajdziesz albo skądś to manią a że dużo jest ludzi którym się wydaje że takie coś to tyle trzeba dać no to i cena taka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.