Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

błotnik się nadłamał w połowie czego tu nie widać...

błotnik pewnie poszedl w namiot na wysokości środka koła bo musiał gdzieś uciec to nie zderzak że go wciśnie i wróci ale to żadne uszkodzenie jakby się złamał na lini maski to już gorzej jak tam chcesz co z tego że z AC jak mógłbyś pójść w kosztorys wziąć kasę z wyceny obgonić temat jak napisałem i na lampki xenon i zderzak z s-y ze spryskami by pewnie było i pamiętaj że srebrny kolor jest najgorszy do trafienia w odcień więc wolałbym podklepać ten błotnik i go pomalować na wpyłkę niż wchodzić z lakierem na drzwi. Jest już ciepło więc jak ci dobrze podkład dosuszą to nie powinno być nic widać że coś było trochę szpachli na błotniku a raczej z tego co pamiętam to bezwypadkowca ogólnie nie masz więc ci korona z glowy nie spadnie. ja tu widzę 1200-1400zł robocizny + lampa a z AC pewnie 5-6 koła wyrwiesz

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no jutro bede wiedzial co i jak. chcialbym zderzak s-line i ksenon. reszta mnie pier**li... tyle ze ja musze leasingowi faktury za naprawe przedstawic wiec mam troche wiecej kombinowania...

na szrotach teraz tyle czesci jest ze czasem warto cos dopasowac niz sie bawic w szpachle...

Opublikowano

no jutro bede wiedzial co i jak. chcialbym zderzak s-line i ksenon. reszta mnie pier***i... tyle ze ja musze leasingowi faktury za naprawe przedstawic wiec mam troche wiecej kombinowania...

na szrotach teraz tyle czesci jest ze czasem warto cos dopasowac niz sie bawic w szpachle...

Wiem że ty masz te kurniki za płotem i dla ciebie to może nie problem z częścmi ale tu chodzi o to że ty już tam coś miałeś malowane a ja już trochę zje..ów zrobiłem i wiem z doświadczenia że srebrny to przesrany kolor do trafienia w odcień a jak już robisz nie w kolor fabrykę to na dwoje babka wróżyła i żaden lakiernik ci nie zagwarantuje że to co mu wyjdzie z mieszalnika to będzie identyczne z tym co masz na sąsiednich elementach i żeby nie było łaciate to trzeba robić wpyły i wiadomo rozbieranie przy okazji coś poginie to nie dokrecą itd. ja już wiem z doświadczenia że im mniej malarze mają do rozbierania tym lepiej myślisz że używkę kupisz taką bez wgniotka ? nawet jak by ci się udało w kolorze częsci trafić to i tak nie wiadomo jak to u ciebie jest z odcieniem rób jak uważasz jedyny problem to ten liesing bo to temat chyba nie do przeskoczenia ostatnio ze szwagrem ten sam temat przerabiałem w dupcie go pacneli w suzuki grand vitara szkoda mała ale naliczyli mu zdrowo ale nic z tego nie mógł dla siebie urwać bo auto też w liesingu i wszystkie rachunki szly do banku jako do właściciela więc szwagier nawet złotówki by nie zobaczył więc olał temat i poszedł tak jak musiał na bezgotówkowo

Opublikowano

Jak powiedział tak poszła szydera :polew:

jarko ty mnie chyba śledzisz jak jestem z Agą :decayed:

Dzięki na minispontana :wink4:

Gasimy :kox::hi:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

no jutro bede wiedzial co i jak. chcialbym zderzak s-line i ksenon. reszta mnie pier***i... tyle ze ja musze leasingowi faktury za naprawe przedstawic wiec mam troche wiecej kombinowania...

Wiem że ty masz te kurniki za płotem i dla ciebie to może nie problem z częścmi ale tu chodzi o to że ty już tam coś miałeś malowane a ja już trochę zje..ów zrobiłem i wiem z doświadczenia że srebrny to przesrany kolor do trafienia w odcień a jak już robisz nie w kolor fabrykę to na dwoje babka wróżyła i żaden lakiernik ci nie zagwarantuje że to co mu wyjdzie z mieszalnika to będzie identyczne z tym co masz na sąsiednich elementach i żeby nie było łaciate to trzeba robić wpyły i wiadomo rozbieranie przy okazji coś poginie to nie dokrecą itd. ja już wiem z doświadczenia że im mniej malarze mają do rozbierania tym lepiej myślisz że używkę kupisz taką bez wgniotka ? nawet jak by ci się udało w kolorze częsci trafić to i tak nie wiadomo jak to u ciebie jest z odcieniem rób jak uważasz jedyny problem to ten liesing bo to temat chyba nie do przeskoczenia ostatnio ze szwagrem ten sam temat przerabiałem w dupcie go pacneli w suzuki grand vitara szkoda mała ale naliczyli mu zdrowo ale nic z tego nie mógł dla siebie urwać bo auto też w liesingu i wszystkie rachunki szly do banku jako do właściciela więc szwagier nawet złotówki by nie zobaczył więc olał temat i poszedł tak jak musiał na bezgotówkowo

wiesz myśle że uda się dogadać z lakiernikiem w sprawie dobrego wyfakturowania..

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Tytusa zalało, nie miał prądu ani ciepłej wody, mokro, zimno, ciemno to się chłopak grzał jak umiał najlepiej :polew:

:tongue4:

:hi: Panowie

widzę, że wysyp dzieci ostatnio :)

No mnie też czeka za 9 m-cy, dowiedziałem się parę dni temu.

:oklaski: :oklaski:

:good:

Robert będziesz jutro rano w pracy?

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj spocik, pamietacie :naughty:

Opublikowano

Cuber, zdradzisz plany zakupowe?? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Cuber, zdradzisz plany zakupowe?? :decayed:

Nie :tongue4:

Opublikowano

Tytusa zalało, nie miał prądu ani ciepłej wody, mokro, zimno, ciemno to się chłopak grzał jak umiał najlepiej :polew:

:tongue4:

:hi: Panowie

widzę, że wysyp dzieci ostatnio :)

No mnie też czeka za 9 m-cy, dowiedziałem się parę dni temu.

:oklaski: :oklaski:

:good:

Robert będziesz jutro rano w pracy?

tak jak zawsze [br]Dopisany: 25 Maj 2010, 13:48_________________________________________________mam do sprzedania dysze tzw.mgłowe :naughty: i zaciski od S4 B6 do przodu :)
Opublikowano

dzisiaj spocik, pamietacie :naughty:

Pamiętamy :naughty:

KERCZI pamiętaj o vagu :wink4:

Opublikowano

:hi: Witam Pany

Ja już dałem radę ze swoim Vagiem problem był w odpowiednich krokach adaptacji czujników oczka mi już gonią same w lampach więc jest wszystko jak w ori xenon :tongue4: więc wycofuję prośbę o vag-a dla mnie na spota ale Pablo pewnie musi swoją :baseball: przewagować po wczorajszym bo widzę że późno wrócił więc...... :wink4:

Opublikowano

:hi: Witam Pany

Ja już dałem radę ze swoim Vagiem problem był w odpowiednich krokach adaptacji czujników oczka mi już gonią same w lampach więc jest wszystko jak w ori xenon :tongue4: więc wycofuję prośbę o vag-a dla mnie na spota ale Pablo pewnie musi swoją :baseball: przewagować po wczorajszym bo widzę że późno wrócił więc...... :wink4:

Trzeba inspekcję wykasować bo mnie wkur^^a :decayed:

Opublikowano

Przecież u ciebie do tego VAG-a nie potrzeba wystarczy przytrzymać przycik od zerowania i włączyć stacyjkę czy jakoś tak nie pamiętam już w B6 i w B7(jak nie chciało się longlife)też tak było i inspekcja się kasował i liczyła od nowa

Opublikowano

i postojowe ja na razie działają i żadnego błędu :kox:

Opublikowano

Przecież u ciebie do tego VAG-a nie potrzeba wystarczy przytrzymać przycik od zerowania i włączyć stacyjkę czy jakoś tak nie pamiętam już w B6 i w B7(jak nie chciało się longlife)też tak było i inspekcja się kasował i liczyła od nowa

To się robiło po 97r jeśli dobrze pamiętam bo wcześniej się nie dało, chyba że się mylę to niech mnie Sokoły poprawią :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.