Gość TrueOgre Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 i spodnie mu jeszcze trochę spadły :polew: Dawid dzięki
Cuber Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 No i udało sie wreszcie pokazać na spocie:) a jak tam z frekwencją na spocie? całkiem niezła
KERCZI Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 dzieks za spota. Trzeniek Ty dojechales???
mega13 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Pablo rzuć fotki bo nie widziałem Poczekaj na niego pod domem przy okazji "pożyczysz" dowód rejestracyjny na kilka dni... :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 dzieks za spota. Trzeniek Ty dojechales??? ale śmieszne
boseron Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Pablo rzuć fotki bo nie widziałem Poczekaj na niego pod domem przy okazji "pożyczysz" dowód rejestracyjny na kilka dni... :naughty: dogadamy sie
mega13 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Poczekaj na niego... dogadamy sie Pewnie przeciez za odpowiednią opłatą przegląd możesz mu zrobić od ręki, po co ma chłopak za tym jeździć a potem czekac na dowód...
PABLO Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Dzięki panowie za spota, była zacna ekipa starej gwardii Pewnie Pablo czernił szyby Tylko czy teraz na spota trafi po ciemku?? :decayed: Tak, czerniłem szyby Jakoś trafiłem Super wyszło tylko trza uważać w nocy przy cofaniu PABLO u kolegi szyby robił Tak u kolegi Pewnie Pablo czernił szyby Tylko czy teraz na spota trafi po ciemku?? :decayed: moim zdaniem wyszło super , bardzo fajnie teraz wygląda auto Pabla, naprawdę!!! 100 razy lepiej jak na początku , tylko brzuch mu urósł , zaraz pewnie merola kupi Dzięki Trzeniek, czuję się zaszczycony Co chcesz przecież później schowałem brzuch Za dużo imprez Mediowskich było ostatnio to nie oszczędzałem Pablo rzuć fotki bo nie widziałem W Czwartek planuje zrobić niezłą sesyjkę to zobaczysz u mnie w temacie Tylko nie pokazuj kolegom bo nie będzie więcej rabatu Ogr kope lat
imelvis Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 yoł Zrobiłem Pany malą przymiarkę felg komfort jazdy się baaaaaardzo poprawił na 15stkach i zastanawiam się nad zmianą 17 na 15 (moze ktoś się zamieni ) bo mnie juz krew zalewa jak jezdze po krakowskich dziurach i wszystko mi sie w srodku rozbija. Luknijcie na zdjęcia, nie wygląda az tak zle jak sie spodziewalem na mniejszych alusach, za to granatowa na 17 bez gleby wygląda jak traktor :>
PABLO Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 yoł Zrobiłem Pany malą przymiarkę felg komfort jazdy się baaaaaardzo poprawił na 15stkach i zastanawiam się nad zmianą 17 na 15 (moze ktoś się zamieni ) bo mnie juz krew zalewa jak jezdze po krakowskich dziurach i wszystko mi sie w srodku rozbija. Luknijcie na zdjęcia, nie wygląda az tak zle jak sie spodziewalem na mniejszych alusach, za to granatowa na 17 bez gleby wygląda jak traktor :> Oj straciła dużo na wyglądzie Ale co ty chesz ja robie na 19" codziennie po 50km głównie po krk i daję radę Jeżeli byś chciał to mam ori 16" te co u mnie w temacie to sobie zobacz bo na nich jest za***isty komfort i wygląd duużo lepszy niż te 15"
imelvis Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 yoł Zrobiłem Pany malą przymiarkę felg komfort jazdy się baaaaaardzo poprawił na 15stkach i zastanawiam się nad zmianą 17 na 15 (moze ktoś się zamieni ) bo mnie juz krew zalewa jak jezdze po krakowskich dziurach i wszystko mi sie w srodku rozbija. Luknijcie na zdjęcia, nie wygląda az tak zle jak sie spodziewalem na mniejszych alusach, za to granatowa na 17 bez gleby wygląda jak traktor :> Oj straciła dużo na wyglądzie Ale co ty chesz ja robie na 19" codziennie po 50km głównie po krk i daję radę Jeżeli byś chciał to mam ori 16" te co u mnie w temacie to sobie zobacz bo na nich jest za***isty komfort i wygląd duużo lepszy niż te 15" No i właśnie sobie nie wyobrażam jak bardzo musialbym uwazać na 19" skoro juz teraz jest tragedia jak dla mnie z jazdą na wyglądzie owszem straciła ale myślałem, że bedzie jeszcze gorzej
Rekomendowane odpowiedzi