Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polska jest krajem katolickim poczytaj Konstytucje :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oczywiście że nie. W Polsce oficjalnym wyznaniem jest Katolicyzm ale państwo jest świeckie. To nie Watykan

Opublikowano

no dobra ale w znaczeniu podchodzi pod to samo, jestem za apolitycznym Kościołem niestety w praktyce tak to nie wygląda , będzie pomnik krzyż przeniosą i po sprawie, żenada żeby taki bojkot był w takiej sprawie :wallbash:[br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 16:09_________________________________________________siemian marsz do kościoła :decayed:

Opublikowano

Mnie osobiście krzyż nie przeszkadza ale nie w tym miejscu...Niech zrobią jakąs kapliczke, pomnik, jakieś miejsce pamięci ale nie pod pałacen prezydenckim, ponieważ urząd prezydenta powinien być areligijny. Prezydenta w Polsce nie wybierają tylko katolicy a cały naród.

Opublikowano

ale Prezydent był Katolikiem i w ten sposób ta część Narodu która jest Katolicka chce oddac mu pamięć i czesc, jak innym nie pasuje to nikt nie każe im tam przychodzić demokracja jest.

Opublikowano

ale Prezydent był Katolikiem i w ten sposób ta część Narodu która jest Katolicka chce oddac mu pamięć i czesc, jak innym nie pasuje to nikt nie każe im tam przychodzić demokracja jest.

Ja mówie o urzędzie prezydenta a nie o konkretnym człowieku. Jakiego prezydent był wyznania tutaj akurat się nie liczy.

A jakby był buddystą to rozumiem że byłbyś za tym żeby przed pałacem prezydenckim była statuetka buddy?

Poza tym w katastrofie zgineli też ateiści i nie wiadomo czy życzyliby sobie żeby tak uczcić ich pamięć.

[br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 16:42_________________________________________________nikt to nie kaze mi przychodzić do kościoła. Dopuki w Polsce podatki będą płacili wszyscy bez względu na wyznanie, uważam że nie powinno tam być tego krzyża. Na utrzymanie pałacu idą pieniądze z podatków wszystkich obywateli a nie tylko katolików. Jest to miejsce publiczne utrzymywane z podatków wszystkich polaków

Opublikowano

Dopuki w Polsce podatki będą płacili wszyscy bez względu na wyznanie,

http://media.wp.pl/kat,1022947,wid,12531930,wiadomosc.html

już niedługo siemianku twój Hrabia zasponsoruje Ci jeszcze wyższe podatki :naughty:. Najlepsze są te komentarze: "Zrobiono mnie w c**ja, jak bym wiedział nie głosował bym na PO" "czuje się oszukany" :decayed:

ciemniaki :tongue4:

Opublikowano

już niedługo siemianku twój Hrabia zasponsoruje Ci jeszcze wyższe podatki :naughty:. Najlepsze są te komentarze: "Zrobiono mnie w c**ja, jak bym wiedział nie głosował bym na PO" "czuje się oszukany" :decayed:

jakoś to przeżyje. Zobacz sobie jak wzrosły wydatki Pałacu Prezydenckiego po objeciu prezydentury przez Kaczyńskiego... Potem trzeba z czegoś spłacać te długi ponieważ Polski niestety na taki drogi urząd

Opublikowano

Witam :hi:

Najlepsze są te komentarze: "Zrobiono mnie w c**ja, jak bym wiedział nie głosował bym na PO" "czuje się oszukany" :decayed:

I znów gGJAA.jpg

Opublikowano
  • Autor

NEX człowieku zastanów sie co Ty piszesz :wallbash: :wallbash: :wallbash: myślałem że jesteś bardziej inteligentnym czlowiekiem :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Twoi wspaniali włodarze z PIS poobsadzane mielu d*py na najwyższych Państwowych urzedach + media zarzad itd itp zamiast patrzyć na to jak dług Polskiego Państwa rośnie!!!!!

Wedle Ciebie w jaki sposób mają znaleść pieniadze ? TAk wiem napiszesz zmniejszyc im pensje ......Ale dlaczego Ci wczesniejsi nie zmniejszyli ich sobie ? Pozatym co to da?

jakoś piniądze trzeba znaleść niestety! Pozatym patrz czasem na Polske jako Państwo Nasze!

Dziwie sie ze nie pojechałeś do Warszawy bronić Krzyza :wallbash: :wallbash: :wallbash: i prosze Cie skończ z Polityką na tym forum :cool1:

Opublikowano

NEX człowieku zastanów sie co Ty piszesz :wallbash: :wallbash: :wallbash: myślałem że jesteś bardziej inteligentnym czlowiekiem :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Twoi wspaniali włodarze z PIS poobsadzane mielu d*py na najwyższych Państwowych urzedach + media zarzad itd itp zamiast patrzyć na to jak dług Polskiego Państwa rośnie!!!!!

Wedle Ciebie w jaki sposób mają znaleść pieniadze ? TAk wiem napiszesz zmniejszyc im pensje ......Ale dlaczego Ci wczesniejsi nie zmniejszyli ich sobie ? Pozatym co to da?

jakoś piniądze trzeba znaleść niestety! Pozatym patrz czasem na Polske jako Państwo Nasze!

Dziwie sie ze nie pojechałeś do Warszawy bronić Krzyza :wallbash: :wallbash: :wallbash: i prosze Cie skończ z Polityką na tym forum :cool1:

:good: :good: :good: :good: już myślałem że nie ma tu nikogo normalnego...

Opublikowano

aż sie nie chce tego czytac.............. :sick3:

Opublikowano

Może zorganizować pod Belwederm mistrzostwa Polski w O i X może to rozładuje napięcia

kto jest przeciw przychodzi z kółkiem kto za z krzyżykiem i niech zwycięży lepszy

a potem np. rewanż w statki albo w kapsle lub guziki

bo jak to oglądam to jak dzieci .....

Opublikowano

prawda jest taka ze każdy robi pod siebie, żaden Rząd żaden Prezydent nie poprawił mojego życia w tym kraju i pewnie nie poprawi....

moze by tak stworzyć oddzielny wątek polityczny zeby nie zaśmiecać tego forum :gwizdanie:

nie popieram PIS-u ale tez nie jestem po stronie PO , do SLD mi daleko także ale z kazdej z tych opcji politycznych mozna wyciągnąc coś dobrego

Opublikowano

Poczekamy jeszcze chwilę i zobaczymy jak wam minki zrzedną z tym PO :naughty: :naughty:. Nauczycielom obiecali mega podwyżki a najprawdopodobniej zostaną im obcięte obecne zarobki :naughty: :naughty:. Mnie się z tego chce tylko śmiać, a dokładnie z tych ludzi co się teraz żalą że głosowali na PO :tongue4:

Podobno dobrze się sprzedają koszulki na allegro :polew:

95159337.jpg

Opublikowano
  • Autor

Poczekamy jeszcze chwilę i zobaczymy jak wam minki zrzedną z tym PO :naughty: :naughty:. Nauczycielom obiecali mega podwyżki a najprawdopodobniej zostaną im obcięte obecne zarobki :naughty: :naughty:. Mnie się z tego chce tylko śmiać, a dokładnie z tych ludzi co się teraz żalą że głosowali na PO :tongue4:

a mi sie chce smiać własnie z takich osób jak Ty! co tak defakto nie mają bladego pojęcia o polityce ale strasznie głos zabieraja :wallbash: i wyliczają co kto zrobił :wallbash:

pozatym Prosiłem o coś :gwizdanie:

ps. polity.ka nie na tym forum! Żeby nie było że nie pisałem :cool1:

Opublikowano

Ja delikatnie piszę i nie robię żadnego szamba :gwizdanie:

Opublikowano

Ja delikatnie piszę i nie robię żadnego szamba :gwizdanie:

szambo to robią wiesz kto ..... :naughty:

Opublikowano
:hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.