Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jako że na AKP znalazlem ogloszenia o przyciemnianiu szyb, cena jest bardzo rozsądna to organizujemy się aby koszty dojazdu "oklejacza" były mniejsze, więcej na

www.sciemniam.pl

Jestem jedną z osób która ma zamiar przyciemnić samochód, wrzucam ten post bo może akurat ktoś też o tym myslał, w końcu mamy lato i samochody nagrzewają się do chorych temperatur :-/ Informacje jakie dostałem bezpośrednio od wykonawcy:

"na folii 3m 5 szyb to koszt 350 zł + przednie to 450

Na podstawowej foli 5 szyb to 250 zł + przednie 350 zł

To jest standardowa cena. Jak będzie 100% pewne 5 autek to ceny bedziemy

ustalac grupowo tak zebym ja miał dobrze a grupa zadowolona z usługi i

ceny."

Do kosztów należy doliczyć koszt paliwa na dojazd (nie ma oddziału w Krakowie) to 200zł - które dzielimy przez ilość samochodów. Jest już nas troje (100% robimy) z quattro teamu, plus podobno 3 osoby z astra klub polska (jeszcze nie na 100%-czekam na info). Gdyby ktoś był zainteresowany i mial pytania pisac do mnie na [email protected] ew. mozna sie dopisac do listy na:

http://astraklub.pl/viewtopic.php?t=38065&postdays=0&postorder=asc&start=20 (trzeba sie zarejestrowac). Z reszta my juz jesteśmy tam wpisani. Ew. kontaktować się do wykonawcy na maila ze strony. Jedyne co potrzebne jest wykonawcy to jakieś zadaszone i oświetlone miejsce które musicie sobie zorganizować (wiadomo wszystkie samochody nie będą obklejone w jeden dzień więc trzeba sie podzielić).

Pzdr.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a tak wygląda drugi tłok u Dawidka... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

1a.jpg

2a.jpg

Opublikowano
  • Autor

masakra :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

No co przytopił sie tyko troszke :wink4:, zalepi sie poxiliną i do zyda :), polak potrafi heheh, a tak powaznie to masakra.

Opublikowano

w audi takie rzeczy? :wink4:

Opublikowano

masakra :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Panowie to nie masakra tylko taki los tych motorów u mnie byłoby pewnie zaraz to samo jakby nie to że szybciej się rozsypał dół (zespół walków wał jakby granat wybuchł) też już miałem chwyconą gładź na 2 i 3 taki los 2.0TDi u mnie tak to wyglądło przy 100tyś. km

jtDUi-139eedf9101a6b6cfbede02ab5578a77.jpg

David pamiętasz mówiłem Ci o tym motorze tutaj koło Zakopianki wyglądał na ładny bili się w piersi że 30tyś km miał najechane z cabrio więc nie firmówka i nie powinen być wylatany nie warto reanimować swojego szlif gładzi komplet tłoków nadwymiar + głowica pewnie panewki i i szlif wału też by się przydał i wygląda że tu wtrysk lał więc wyjdzie cię więcej niż goły słupek a może tyle co kompletny z osprzętem szkoda się bawić chyba że lubisz [br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 16:57_________________________________________________http://allegro.pl/item1131736996_blok_wal_tloki_audi_a4_a6_bpw_2_0_8v_tdi_06r.html

Opublikowano
:zemdlal:
Opublikowano

:zemdlal:

I cały twój zapie...dól w Norwegi pójdzie w buty :confused4: życie.......

Opublikowano
:hi: dawid współczuje szczerze :shocked:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

David chcesz nadal S4 :gwizdanie:

Opublikowano

David szukaj calego motoru z anglika i tyle, szkoda czasu, zachodu i kasy :(

Opublikowano

dzisiaj z Dawidem zjezdzilismy całe Bielsko za tłokiem. Wojtek składa silnik i Dawid sprzedaje auto[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 23:00_________________________________________________a ja sobie wykrakałem mówiąc ze wszystkim sie teraz auta psują tylko nie mnie...

Trace ładowanie powyżej 4000obr a na 5 biegu już od 3500... Autko wpada w tryb awaryjny. Jutro jedzie do CS...

Szybka podmiana przepływki nic nie dała więc pewnie jakiś wąż przepuszcza... :confused4: :confused4: :confused4:

Opublikowano

Dawid i co potem next b7 jaki silnik?[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 23:02_________________________________________________siemian ja myslałem ze tylko b5 mają problemy z N75 i węzami podciśnienia....

Opublikowano

Dawid i co potem next b7 jaki silnik?[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 23:02_________________________________________________siemian ja myslałem ze tylko b5 mają problemy z N75 i węzami podciśnienia....

już raz miałem podobną sytuacje i okazało się że był pęknięty jakiś wężyk. To było 2 lata temu pare dni po zrobieniu programu.

Jutro powinienem wiedziec więcej...

Z tego co się orientuje to Dawid będzie polował na b7 3.0 tdi

Opublikowano

A co w którymś momencie jest coś niewyraźnie napisane? :mysli:

Ty sobie lepiej zobacz czy Ci się gdzies przez drzwi do passata nie leje albo z podszybia!!

Opublikowano

Ty sobie lepiej zobacz czy Ci się gdzies przez drzwi do passata nie leje albo z podszybia!!

zostaw go Mega , dostał gazem po oczach jak bronił krzyża i nie wie co pisze :decayed:

Opublikowano

Trzeniek jestes niesłowny :bicz: co miałes przywieźć jednonerkowcu

Opublikowano

zostaw go Mega , dostał gazem po oczach jak bronił krzyża i nie wie co pisze :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Pewnie szył transparent całą noc i jest niewyspany

Opublikowano

Ale sobie z niego kpicie :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.