Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kuuuuuuuuuuuurwaaaaa nareszcie!!!!!

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

kuuuuuuuuuuuurwaaaaa nareszcie!!!!!

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

A tak na marginesie to KAŻDA marka się psuje ,nie ma już aut niby japońskich lub super niemieckich

Waski, tak, ale sa marki/samochody, które psuja sie mniej, niż inne. Chociaż, szczególnie od 2-3 lat ewidentnie to widac, także i wśród japończykow, że auta po prostu maja sie rypac... Co nie zmienia faktu, że bardzo łatwo kupic wóz z kraju wiśni, powiedzmy 3-4 letni, który praktycznie bedzie gwarantem bezawaryjnego użytkowania.

Swoja droga, daleko mi do jakiegoś totalnego fanboya aut japońskich i nikogo nawracac na siłe nie chce, ale z tego co obserwuje + użytkuje, niestety auta niemieckie (czy też ogólnie europejskie) sa dużo mniej trwałe od ich samurajskich ;) odpowiedników.

Opublikowano
  • Autor

sorry Rex ale wole jeździć ciut bardziej awaryjnym samochodem niż sorry za okreslenie Japońskim schitem ( patrzac na wnetrze dla przykładu ) bo tak odbieram te samochody, poprostu mi się nie podobają a awaryjność ( nie przesadzajmy ) mam w d....!

Opublikowano

sorry Rex ale wole jeździć ciut bardziej awaryjnym samochodem niż sorry za okreslenie Japońskim schitem ( patrzac na wnetrze dla przykładu ) bo tak odbieram te samochody, poprostu mi się nie podobają a awaryjność ( nie przesadzajmy ) mam w d....!

Grzesiek, przecież pamiętam, jak się wkurwiałes na B7, że co chwile sie coś pier**liło :) Ja miałem dokładnie to samo w B6 :)

Do tego stopnia, że miałem czasami watpliwości czy jechac w trase, bo a nuż mi auto padnie...

Przykładów, chociażby nawet wśród ekipy KRK można mnożyc i podawac kolejne :)

Fakt, faktem, jak już napisałem wcześniej, jakośc materiałów na pewno summarycznie jest lepsza w autach z EU, a w Audi szczególnie. Tego zaprzeczyc sie nie da i nigdy nie bede śmiał tego robic :)

Natomiast, osobiście, wole jeździc autem, nie zastanawiajac sie, czy przypadkiem mi sie czujnik obrotów nie wy***ie, DPF nie zatka, tłoki przez maske nie wyleca czy elektronika nie padnie. Oczywiście, poświecajac komfort i większy szyk.

Opublikowano
  • Autor

B7 owszem, po usunieciu wad fabrycznych cisza i spokój :naughty: patrzac na 3.0 TDI o oznaczeniu BKN czyli z pierwszego roku produkcji.

To że tloki wychodza w 2.0 TDI to inna bajka ( ps. nie wszytskim bo w Krakowskich jedynie co to David miał nieszczęscie ) każde forum jest kłębkiem usterek .

Pozatym ja nigdy w trase nie bałem sie jechac bo nigdy na trasie mnie audi nie zawiodło :gwizdanie:

Tak jak pisałem ,wole jeździć jak to inni uwazają bardziej defektownym autem ( auto UE ) niz japońkim schitem.... takie moje zdanie i REXio nie przekonasz mnie do swoich teorii :decayed:

Opublikowano

Widzisz, o tyle dobrze, że po problemach z B7, jest szansa, że nowy właściciel bedzie miał z 3.0 TDi lata uciechy i bezawaryjnej jazdy - czego oczywiście życze :)

2.0 TDi (oznaczenie BLB, prawda? Wybacz, bo troche temat B7 zaniedbałem :embarrassed: ) czy 2.5 TDi z pierwszych lat produkcji to po prostu nieudane konstrukcje. Takie zdarzaja sie czasem każdej marce (vide 2.5T w Subaru czyli... tak, ten co ja mam :) ). Ja miałem bardziej na myśli poważne usterki, uniemożliwiajace jazde. Takowe miałem ja, podobne miał również Siemian i podejrzewam, że pare osób jeszcze tutaj, tylko niestety - pamiec nigdy nie była moja mocna strona :decayed: To, czego zawsze najbardziej w Audi sie obawiałem, to elektronika. Niestety, im jej wiecej, tym bardziej ma sie co pierniczyc.

Gdzie jest myk?

Otóż właśnie tu :) Auta z Japonii zwykle tej elektorniki maja mniej, wiec i automatycznie mniej rzeczy może sie krzaczyc. Czy to plus? To już chyba indywidualna ocena każdego z nas. Dla mnie to zdecydowana korzysc.

Pamietam z kolei, że Twoja B6 była z kolei autem bardzo udanym. Zreszta generalnie, czy to AVF czy AWX (nie mówiac o poczciwym AFN'ie) to moim zdaniem swietne motory. Tak samo bardzo udana konstrukcja według mnie sa wszelkiej masci 1.8T przewijajace sie w B5/6/7.

Wiesz, że mam świadomośc, że Cie nie przekonam :) Bardziej chciałem nawiazac małe polemike na ten temat :)

P.S. Sorry, za możliwe błędy/brak pl znaków. Pisze z roboty... ;)

Opublikowano

co Wy kurvva wiecie o awaryjności??????????????????????

kupcie se Alfe to się dowiecie :polew: :polew: :polew: :polew:

spoty alfiarzy są w serwisie :decayed:

Opublikowano

Trzeniek 3 w nocy a Ty ani nie jestes na imprezie ani nie spisz :shocked:

Opublikowano
  • Autor

REXik, podjedź na spota to pogadamy na temat awaryjnosci :wink4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

A tak na marginesie to KAŻDA marka się psuje ,nie ma już aut niby japońskich lub super niemieckich

Waski, tak, ale sa marki/samochody, które psuja sie mniej, niż inne. Chociaż, szczególnie od 2-3 lat ewidentnie to widac, także i wśród japończykow, że auta po prostu maja sie rypac... Co nie zmienia faktu, że bardzo łatwo kupic wóz z kraju wiśni, powiedzmy 3-4 letni, który praktycznie bedzie gwarantem bezawaryjnego użytkowania.

Swoja droga, daleko mi do jakiegoś totalnego fanboya aut japońskich i nikogo nawracac na siłe nie chce, ale z tego co obserwuje + użytkuje, niestety auta niemieckie (czy też ogólnie europejskie) sa dużo mniej trwałe od ich samurajskich ;) odpowiedników.

Nie zgadzam się :no: oczywiście są wyjątki ,wiem bo siedze w tym od 15 lat i wiem co ludzie szukają ,jakich gratów i do czego :naughty:

[br]Dopisany: 07 Sierpień 2010, 09:42_________________________________________________

REXik, podjedź na spota to pogadamy na temat awaryjnosci :wink4:

:good:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2010, 09:45_________________________________________________

co Wy kurvva wiecie o awaryjności??????????????????????

kupcie se Alfe to się dowiecie :polew: :polew: :polew: :polew:

spoty alfiarzy są w serwisie :decayed:

:polew:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2010, 09:45_________________________________________________

Wąski dostałeś PW co z tą Bejcą ?

tak okazało się że to E65
Opublikowano

:hi:

http://www.sadistic.pl/parodie-glosow-vt47251.htm

ale gosc wymiata:D senyszyn i cejrowski to mistrzostwo :polew: :polew:

Opublikowano

DJ nex :kox:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Ten remix daje rade :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2010, 16:39_________________________________________________ :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2010, 16:48_________________________________________________Odczepcie się od Jarka!!!!!!!!!

80e6a31693.jpg

:tongue4:

Opublikowano

:hi: dzis lecze kaca wczoraj poszalałem az miło

nie ma co ukrywać audi to awaryjne samochody, testuje juz trzeci egzemplarz tej marki i spodziewałem sie czegos lepszego po nich.japońce moze i są mniej awaryjne ale estetyka wnętrza i technologia pozostawiają wiele do życzenia niestety.

przymierzałem sie do hondy CRV w dieslu i wszystko byłoby pięknie gdyby nie te pokrętła plastikowe jak w fiacie siena :sick3: no nie dam rady na to patrzeć podczas jazdy[br]Dopisany: 07 Sierpień 2010, 20:57_________________________________________________

Opublikowano

JAKAŚ PARANOJA , PANOWIE , gdzie my żyjemy... :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

JAKAŚ PARANOJA , PANOWIE , gdzie my żyjemy... :wallbash: :wallbash: :wallbash:

:mysli: co masz na myśli ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.