Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pablo to model nie wiem gdzie to sprawdzić pomarańczowe pudełko gdzie sprawdzić jaki to model, jest napisane tylko tomtom one central & eastern europe 13 , ale sprawdzałem gdzies w necie i chyba 30 series.

Pablo a jak znaleźć ten katalog gdzi ejest mapa który to?

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pablo to model nie wiem gdzie to sprawdzić pomarańczowe pudełko gdzie sprawdzić jaki to model, jest napisane tylko tomtom one central & eastern europe 13 , ale sprawdzałem gdzies w necie i chyba 30 series.

Pablo a jak znaleźć ten katalog gdzi ejest mapa który to?

Aha to taki 4,3" wyświetlacz stary model, miałem go ponad 2 lata temu.

Najlepiej jak byś zainstalował sobie program Activesync do synchronizacji i wtedy będziesz miał wszytko widoczne.

Do niego osobiście nie wrzucałem fotoradarów bo nie używam tomtoma ale nie powinno być z tym problemu :)

Tu masz temat http://peb.pl/poi-do-tomtom/326409-fotoradary-do-tomtom-dyskusja-26.html

Najlepiej pasowało by wrzucić tam nową aktualną mapę i do tego POI z radarami.[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 00:09_________________________________________________Najlepszą stroną na temat nawigacji jest forum => http://www.my-navia.pl/index.php

Tam masz wszystko i na każdy temat.

Jeśli nie posiadasz własnej navi to przyjdź kiedyś do mnie do MM2 to Ci wszystko wyjaśnię co i jak :wink4:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 00:14_________________________________________________Dobra ja uciekam w kimę bo jutro ostatni dzień pracy i urlopik w końcu :)

Opublikowano

Ja gaszę :kox:

:hi:

Opublikowano

to ja czuwam

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
:polew: :polew: jest jakiś ranking ? :kox:
Opublikowano
Opublikowano

Witam :hi:

Dzięki Cuber :notworthy:

Byłem wczoraj na Bora i temat jest juz zamknięty ochrona z Reala rozciagnęła łańcuchy na obu wjazdach i na każdym stał ochroniaż ale najciekawsze jest to że trochę luda tam wcześniej zdążyło wjechać (łańcuchy zakładali jak podjeżdżałem k. 22.45) i ciekaw jestem jak się z tego parkingu wydostali ?

Opublikowano

Spoko Tomciu :wink4:

Opublikowano

Byłem wczoraj na Bora i temat jest juz zamknięty ochrona z Reala rozciagnęła łańcuchy na obu wjazdach i na każdym stał ochroniaż ale najciekawsze jest to że trochę luda tam wcześniej zdążyło wjechać (łańcuchy zakładali jak podjeżdżałem k. 22.45) i ciekaw jestem jak się z tego parkingu wydostali ?

normalnie ;) ochrona zamknęła wjazd na parking ale wyjazd od mcd był otwarty :)

Opublikowano

No to bardzo pomyślnie to zrobili że od drugiej strony był wjazd :polew:

Fajny dziś dzień piątek 13-tego :kox::decayed:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 13:53_________________________________________________themoniasty ty robiłeś w końcu u siebie z tym Fisem :?: :mysli:

Opublikowano

No właśnie nie bardzo bo ja najpierw podjechałem od MCD na coś zdrowego bo mi żołądek przysechł do kręgosłupa i jadąc wzdłuż REALA widziałem że staoją ludzie aut trochę więc podjeżdzam od MCD a tu łańcuch kończą montować potem pojechałem od drugiej strony i też łancuch i ochroniarz więc oba wjazdy były zamknięte chyba że potem otworzyli od MCD[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 14:03_________________________________________________Wie może ktoś czy to "bez VAT-u" w saturnie jest od dzisiaj czy od jutra?

Opublikowano

wujek google wie :wink4:

od jutra

Opublikowano

wujek google wie :wink4:

od jutra

chciałem może wieczorkiem za jakimś lapkiem podjechać jutro nie dam rady a w niedziele to pewnie będą już tylko śmieci :confused4:

Opublikowano

Właśnie nie mam typa bo miałem kiedyś kupować z USA ale olałem temat bo wychodziło niewiele taniej i brak gwar. więc olałem a teraz teamt wrócił jak te acer-y się sprawują ?[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 15:24_________________________________________________ale chyba nie poszaleli

http://www.neo24.pl/wyprzedaz--laptop-acer-aspire-156--as5741g-333g32m-intel-core-i3-330m(213ghz)-3gb-320gb-hd5470-w7.html?aff_id=101372