Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktos pije dziś jakiegos drinka ? :decayed:

Ja chętnie gdzieś na mieście :kox:[br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 17:30_________________________________________________http://crunchakagabrysdj.wrzuta.pl/audio/1Nq2KMWv13z/javi_mula_-_come_on_ale_urwal_marx_van_crazy_pump_in_exclusive_remix_version_2

:dance: :dance: :dance:

:polew: :polew: :polew:

:decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 17:44_________________________________________________Chłopaki zakładał ktoś u nas ramki na licznik :mysli:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 17:44_________________________________________________Chłopaki zakładał ktoś u nas ramki na licznik :mysli:

zakładał, a co?? :tongue4:

Opublikowano

hmm... może być kłopot... Ramki na rejestracje są prostokątne a liczniki okrągłe... :decayed:

Opublikowano

hmm... może być kłopot... Ramki na rejestracje są prostokątne a liczniki okrągłe... :decayed:

Siemian dajesz po piździe :polew: :polew: :polew:

Pobiłeś już nowy rekord prędkości na łuku :naughty::decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 18:47_________________________________________________

zakładał, a co?? :tongue4:

Daj mi nr na pw :naughty:

Opublikowano

:hi: :hi:

Pany może ktoś polecić jakiś telefon na dwie karty sim?

`

Miałeś nie pisać na tym forum człowieku bez honoru

Przepraszam ale jak ktoś chce info to PW

Ja chętnie dziś jeszcze na drinka :naughty:

Opublikowano

gdzie na mieście te drinki serwujecie???

Piszcie!!!

Można się dołączyć???? :naughty:

Opublikowano

Pobiłeś już nowy rekord prędkości na łuku :naughty::decayed: :decayed: :decayed:

:polew: :polew: :polew: dziś mi chciał pokazać nowe stabilizatory i rozjebał sprzęgło biedny siemian :mysli: :mysli:

Opublikowano

Pobiłeś już nowy rekord prędkości na łuku :naughty::decayed: :decayed: :decayed:

:polew: :polew: :polew: dziś mi chciał pokazać nowe stabilizatory i rozjebał sprzęgło

najprawdopodobniej padł wysprzęglik... Szkoda że nie mam zdjęcia jak mnie pchacie... w sensie auto :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

jutro ktoś chętny na mini spocik? Dawno Was nie widziałem :naughty: :naughty:

Opublikowano

:hi: ja dziś musze odpuścić bo wczoraj balowałem w fashion i wiecie co Wam powiem....

tam jest mega :kox: tak dobrej zabawy nie pamiętam..... ale dziś w to słońce leczenie kaca to umieranie..... :disgust:

życze Wam wszystkim spoko zabawy :good:

Opublikowano
  • Autor

Słyszałem inne opinie na temat tego całego Fashion ale jak to sie mówi co kraj to obyczaj kazdy mówi coś innego i kazdy ma swoje zdanie na temat danego klubu :decayed:

Opublikowano

Cuber byłem tam pierwszy raz i tez byłem sceptycznie nastawiony ale muza była super i klimacik naprawde ok. dobra czas do spania. :hi:

Opublikowano

a gdzie to jest?? :) :) :)

Opublikowano

`Miałeś nie pisać na tym forum człowieku bez honoru

Przepraszam ale jak ktoś chce info to PW

Jest tu jakiś nowy moderator że zakazy daje?

Jednak widze pewne problemy z opcją IGNORUJ.

Jeśli podajesz info to podaj przynajmniej prawdę :good:[br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 11:30_________________________________________________Sorki Cuber z mojej strony to ostatni post w tym temacie ale jak wyciąga to na forum to trudno nie odpowiedzieć.

Opublikowano
  • Autor

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

Ty się nie pytaj lepiej bo i tak Cię nie wpuszczą, tam nie ma łuków gdzie byś wszedł 220km/h :decayed: :decayed: :decayed:

Ja dzisiaj w nocy byłem na plaży pod hotelem forum ale tym razem była kicha i pojechaliśmy do fashion, w sobote masakra co tam się dzieje, nie ma jak przejść tyle ludzi..

Opublikowano

ale tu cisza... no tak ... pogoda piękna , pewnie wszyscy na Kryspinowie :decayed:

Opublikowano

Ty się nie pytaj lepiej bo i tak Cię nie wpuszczą, tam nie ma łuków gdzie byś wszedł 220km/h :decayed: :decayed: :decayed:

ho ho ho... widze że Ci się coś dowcip wyostrzył :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

ho ho ho... widze że Ci się coś dowcip wyostrzył :decayed: :decayed: :decayed:

siemian , za to na barach jest mnóstwo lodu , czułbyś się jak w domu Pingwinie :decayed:

Opublikowano

ale tu cisza... no tak ... pogoda piękna , pewnie wszyscy na Kryspinowie :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Brat do mnie dzwonił i był teraz dzwon na skrzyżowaniu wielickiej i nowohuckiej A4 B5 w sedanie granatowa 1.9TDI po lifcie rozpier%^*^na na drobny mak....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.