Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pablo to model nie wiem gdzie to sprawdzić pomarańczowe pudełko gdzie sprawdzić jaki to model, jest napisane tylko tomtom one central & eastern europe 13 , ale sprawdzałem gdzies w necie i chyba 30 series.

Pablo a jak znaleźć ten katalog gdzi ejest mapa który to?

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pablo to model nie wiem gdzie to sprawdzić pomarańczowe pudełko gdzie sprawdzić jaki to model, jest napisane tylko tomtom one central & eastern europe 13 , ale sprawdzałem gdzies w necie i chyba 30 series.

Pablo a jak znaleźć ten katalog gdzi ejest mapa który to?

Aha to taki 4,3" wyświetlacz stary model, miałem go ponad 2 lata temu.

Najlepiej jak byś zainstalował sobie program Activesync do synchronizacji i wtedy będziesz miał wszytko widoczne.

Do niego osobiście nie wrzucałem fotoradarów bo nie używam tomtoma ale nie powinno być z tym problemu :)

Tu masz temat http://peb.pl/poi-do-tomtom/326409-fotoradary-do-tomtom-dyskusja-26.html

Najlepiej pasowało by wrzucić tam nową aktualną mapę i do tego POI z radarami.[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 00:09_________________________________________________Najlepszą stroną na temat nawigacji jest forum => http://www.my-navia.pl/index.php

Tam masz wszystko i na każdy temat.

Jeśli nie posiadasz własnej navi to przyjdź kiedyś do mnie do MM2 to Ci wszystko wyjaśnię co i jak :wink4:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 00:14_________________________________________________Dobra ja uciekam w kimę bo jutro ostatni dzień pracy i urlopik w końcu :)

Opublikowano

dobranoc :hi:

Opublikowano

Ja gaszę :kox:

:hi:

Opublikowano

to ja czuwam

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 09:46_________________________________________________http://demotywatory.pl/1977487/Cel-jest-szczytny :decayed:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 10:45_________________________________________________http://bitwaokrzyz.pl/ :kox:

Opublikowano
Opublikowano
:polew: :polew: jest jakiś ranking ? :kox:
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Witam :hi:

Dzięki Cuber :notworthy:

Byłem wczoraj na Bora i temat jest juz zamknięty ochrona z Reala rozciagnęła łańcuchy na obu wjazdach i na każdym stał ochroniaż ale najciekawsze jest to że trochę luda tam wcześniej zdążyło wjechać (łańcuchy zakładali jak podjeżdżałem k. 22.45) i ciekaw jestem jak się z tego parkingu wydostali ?

Opublikowano
  • Autor

Spoko Tomciu :wink4:

Opublikowano

Byłem wczoraj na Bora i temat jest juz zamknięty ochrona z Reala rozciagnęła łańcuchy na obu wjazdach i na każdym stał ochroniaż ale najciekawsze jest to że trochę luda tam wcześniej zdążyło wjechać (łańcuchy zakładali jak podjeżdżałem k. 22.45) i ciekaw jestem jak się z tego parkingu wydostali ?

normalnie ;) ochrona zamknęła wjazd na parking ale wyjazd od mcd był otwarty :)

Opublikowano

No to bardzo pomyślnie to zrobili że od drugiej strony był wjazd :polew:

Fajny dziś dzień piątek 13-tego :kox::decayed:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 13:53_________________________________________________themoniasty ty robiłeś w końcu u siebie z tym Fisem :?: :mysli:

Opublikowano

No właśnie nie bardzo bo ja najpierw podjechałem od MCD na coś zdrowego bo mi żołądek przysechł do kręgosłupa i jadąc wzdłuż REALA widziałem że staoją ludzie aut trochę więc podjeżdzam od MCD a tu łańcuch kończą montować potem pojechałem od drugiej strony i też łancuch i ochroniarz więc oba wjazdy były zamknięte chyba że potem otworzyli od MCD[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 14:03_________________________________________________Wie może ktoś czy to "bez VAT-u" w saturnie jest od dzisiaj czy od jutra?

Opublikowano

wujek google wie :wink4:

od jutra

Opublikowano

wujek google wie :wink4:

od jutra

chciałem może wieczorkiem za jakimś lapkiem podjechać jutro nie dam rady a w niedziele to pewnie będą już tylko śmieci :confused4:

Opublikowano

Właśnie nie mam typa bo miałem kiedyś kupować z USA ale olałem temat bo wychodziło niewiele taniej i brak gwar. więc olałem a teraz teamt wrócił jak te acer-y się sprawują ?[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 15:24_________________________________________________ale chyba nie poszaleli

http://www.neo24.pl/wyprzedaz--laptop-acer-aspire-156--as5741g-333g32m-intel-core-i3-330m(213ghz)-3gb-320gb-hd5470-w7.html?aff_id=101372

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.