Horas91 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Hmm.. David to ja też muszę ją zobaczyć
PABLO Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 W wieku 19 lat B8 :kox: zazdroszczę Ci chłopie . Ja wtedy miałem motorynkę na działce A ja w tym wieku miałem malcza 126P z brewkami na lampach i 13" fele :kox: Dawidek robimy we czwartek minispota wiesz gdzie i obczaimy Twoją B8
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 W wieku 19 lat B8 :kox: zazdroszczę Ci chłopie . Ja wtedy miałem motorynkę na działce A ja w tym wieku miałem malcza 126P z brewkami na lampach i 13" fele :kox: Dawidek robimy we czwartek minispota wiesz gdzie i obczaimy Twoją B8 to widze że zmieniłeś marke, ale styl został ten sam :decayed: :polew:
PABLO Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 W wieku 19 lat B8 :kox: zazdroszczę Ci chłopie . Ja wtedy miałem motorynkę na działce A ja w tym wieku miałem malcza 126P z brewkami na lampach i 13" fele :kox: Dawidek robimy we czwartek minispota wiesz gdzie i obczaimy Twoją B8 to widze że zmieniłeś marke, ale styl został ten sam :decayed: :polew: Na początku był ten sam, ale brewki u mnie już były od niemca
nex Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 W wieku 19 lat B8 :kox: zazdroszczę Ci chłopie . Ja wtedy miałem motorynkę na działce A ja w tym wieku miałem malcza 126P z brewkami na lampach i 13" fele :kox: Dawidek robimy we czwartek minispota wiesz gdzie i obczaimy Twoją B8 to widze że zmieniłeś marke, ale styl został ten sam :decayed: :polew: PABLO jakie miałeś na początku brewki w a4 bo nie pamiętam, coś w ten deseń?
PABLO Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 nex :polew: Ok czas kończyć pracę w MM i rura na miasto
david_n Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Pany wpadnijcie kolo 22 pod hale na kielbaske bede tam na chwilke a pozniej zmykam na otwarcie mistrzostw polski :kox: dzwonta jak cos
kompus_2005 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Cześć panowie nie wie ktoś gdzie w Krakowie można kupić w dobrym stanie używany przedni błotnik do A4 B6 bo na allegro nie ma nic godnego uwagi z góry dzięki za podpowiedz pozdrawiam
Horas91 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Najlepiej na auto złomach mają dużo części czasem od anglików, to nie jest żart tanio i dobre części.
Cuber Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 Panowie, pamietacie moze jaki nick ma kolega co pojawia sie u Nas na spotach B8 sedan w 3,0 TDI ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 22:13_________________________________________________ Cześć panowie nie wie ktoś gdzie w Krakowie można kupić w dobrym stanie używany przedni błotnik do A4 B6 bo na allegro nie ma nic godnego uwagi z góry dzięki za podpowiedz pozdrawiam zagadaj do kolegi o nicku Waski
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Panowie, pamietacie moze jaki nick ma kolega co pojawia sie u Nas na spotach B8 sedan w 3,0 TDI ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 22:13_________________________________________________ Cześć panowie nie wie ktoś gdzie w Krakowie można kupić w dobrym stanie używany przedni błotnik do A4 B6 bo na allegro nie ma nic godnego uwagi z góry dzięki za podpowiedz pozdrawiam zagadaj do kolegi o nicku Waski załatwi w kolorze
PABLO Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ykk'u ile dziś wypiłeś :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 23:53_________________________________________________ Pany wpadnijcie kolo 22 pod hale na kielbaske bede tam na chwilke a pozniej zmykam na otwarcie mistrzostw polski :kox: dzwonta jak cos Mogłeś dać cynka esem bo wracałem około tej godziny przez centrum
Cuber Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 Pablo a skąd on mógł wiedziec że akurat wracasz ?
Cuber Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 Pablo, to PW już nie wystarczy... nie no w sumie co jak co ale David jak mogłes do Pabla nie napisac esa :polew:
PABLO Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Pablo a skąd on mógł wiedziec że akurat wracasz ? Przecież wiedział że wracam bo napisałem na forum że jestem w pracy a jak on napisał o kiełbaskach to już nie byłem na forum, proste chyba nie :gwizdanie: Pablo, to PW już nie wystarczy... PW na koma
jarko Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Ja to się zawsze Pablo zastanawiam co Ty robisz zaraz po pracy jak o tym na forum napiszesz :>
Rekomendowane odpowiedzi