Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. David to ja też muszę ją zobaczyć :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W wieku 19 lat B8 :kox: :kox: :kox: zazdroszczę Ci chłopie :evil:. Ja wtedy miałem motorynkę na działce :decayed:

A ja w tym wieku miałem malcza 126P z brewkami na lampach i 13" fele :kox: :kox: :decayed:

Dawidek robimy we czwartek minispota wiesz gdzie i obczaimy Twoją B8 :naughty:

Opublikowano

W wieku 19 lat B8 :kox: :kox: :kox: zazdroszczę Ci chłopie :evil:. Ja wtedy miałem motorynkę na działce :decayed:

A ja w tym wieku miałem malcza 126P z brewkami na lampach i 13" fele :kox: :kox: :decayed:

to widze że zmieniłeś marke, ale styl został ten sam :decayed: :decayed: :naughty::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to widze że zmieniłeś marke, ale styl został ten sam :decayed: :decayed: :naughty::polew: :polew: :polew:

Na początku był ten sam, ale brewki u mnie już były od niemca :decayed:

Opublikowano

:decayed:

PABLO jakie miałeś na początku brewki w a4 bo nie pamiętam, coś w ten deseń?

akcentnabrwi435323.jpg

Opublikowano

nex :polew: :polew: :polew:

Ok czas kończyć pracę w MM i rura na miasto :naughty:

Opublikowano

Pany wpadnijcie kolo 22 pod hale na kielbaske :naughty: bede tam na chwilke a pozniej zmykam na otwarcie mistrzostw polski :kox: :kox: :kox:

dzwonta jak cos

Opublikowano

Dawid , mecz jest :cool1:

Opublikowano

Cześć panowie nie wie ktoś gdzie w Krakowie można kupić w dobrym stanie używany przedni błotnik do A4 B6 bo na allegro nie ma nic godnego uwagi z góry dzięki za podpowiedz pozdrawiam

Opublikowano

Najlepiej na auto złomach mają dużo części czasem od anglików, to nie jest żart tanio i dobre części.

Opublikowano
  • Autor

Panowie, pamietacie moze jaki nick ma kolega co pojawia sie u Nas na spotach B8 sedan w 3,0 TDI ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 22:13_________________________________________________

Cześć panowie nie wie ktoś gdzie w Krakowie można kupić w dobrym stanie używany przedni błotnik do A4 B6 bo na allegro nie ma nic godnego uwagi z góry dzięki za podpowiedz pozdrawiam

zagadaj do kolegi o nicku Waski :decayed:

Opublikowano

Panowie, pamietacie moze jaki nick ma kolega co pojawia sie u Nas na spotach B8 sedan w 3,0 TDI ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 22:13_________________________________________________

zagadaj do kolegi o nicku Waski :decayed:

załatwi w kolorze :decayed:

Opublikowano
polew.gif
Opublikowano
:drunk:
Opublikowano

polew.gif

ykk'u ile dziś wypiłeś :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 23:53_________________________________________________

Pany wpadnijcie kolo 22 pod hale na kielbaske :naughty: bede tam na chwilke a pozniej zmykam na otwarcie mistrzostw polski :kox: :kox: :kox:

dzwonta jak cos

Mogłeś dać cynka esem bo wracałem około tej godziny przez centrum :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Pablo a skąd on mógł wiedziec że akurat wracasz ? :cool1:

Opublikowano

Pablo, to PW już nie wystarczy... :mysli:

Opublikowano
  • Autor

nie no w sumie co jak co ale David jak mogłes do Pabla nie napisac esa :cool1:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pablo a skąd on mógł wiedziec że akurat wracasz ? :cool1:

Przecież wiedział że wracam bo napisałem na forum że jestem w pracy a jak on napisał o kiełbaskach to już nie byłem na forum, proste chyba nie :gwizdanie:

PW na koma :decayed:

Opublikowano

Ja to się zawsze Pablo zastanawiam co Ty robisz zaraz po pracy jak o tym na forum napiszesz :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.