Cuber Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 Pablo a moze nie miał nic na karcie i nie mógl wysłac Ci smsa :gwizdanie: :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Ja to się zawsze Pablo zastanawiam co Ty robisz zaraz po pracy jak o tym na forum napiszesz :> :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 00:13_________________________________________________ Pablo a moze nie miał nic na karcie i nie mógl wysłac Ci smsa :gwizdanie: :polew: :polew: Taaa i nową B8 jeździ :polew: :polew: Tak to teraz ma sedana i byśmy zrobili barek na tylnej klapie B8 i byśmy ją poświęcili kiełbasą z hali
PABLO Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Pablo, a może.... A juz nic jarko siemian zarobiłeś na nowe mody bo widzę że idzie sprzedaż http://aukcje.nasza-klasa.pl/item1186735365.html
david_n Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Pablo, to PW już nie wystarczy... nie no w sumie co jak co ale David jak mogłes do Pabla nie napisac esa :polew: :decayed: kielbaska jak zwykle mistrzowska, nawet Kuzaj przyjechal S8 a dupencja evo 9
PABLO Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Pablo, to PW już nie wystarczy... nie no w sumie co jak co ale David jak mogłes do Pabla nie napisac esa :polew: :decayed: kielbaska jak zwykle mistrzowska, nawet Kuzaj przyjechal S8 a dupencja evo 9 A ostatnio był Majchrowski swoim Lanosem
david_n Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 btw Trzeniek widzisz? trzebabylo na kielbaske wpadac :gwizdanie:
boseron Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 nie róbcie smaka juz ta kiełbaską bo gotów jestem pojechać nawet i teraz :gwizdanie: zapomniałem ze mam pyszną sałatke jarzynową i wiejską kiełbaske po imprezie rodzinnej ,ide coś wrzucić na ruszt
jarko Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 To się śpiesz bo jeszcze tylko 2h i zamykają
zlota1977 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Wstawać nocne marki i miłośnicy kiełbasek!!!
KERCZI Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Dorota Szczepanska - I Need You Baby - elektryzujacy wystep nauczycielki w Mam Talent.flv zal.pl
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 najgorsze że ją puścili dalej wiesz już o której i gdzie to strzelanie dziś ?
KERCZI Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 najgorsze że ją puścili dalej wiesz już o której i gdzie to strzelanie dziś ? o 17 na centralnej 53 [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 09:41_________________________________________________
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 zajefajna piosenka szkoda że tak wcześnie ten paintball
boseron Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 szkoda że tak wcześnie ten paintball a kto z forum bedzie na tej strzelance i czy tam dają jakieś ubranie ochronne..... zastanawiam sie ile coś takiego trwa....
FANTOMAS Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Karol doszło wiesz już o co chodzi ?
Cuber Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Kerczi , jak byście zrobili strzelanie o 19-20 stej to perwnie bym sie wybrał ale nie k....o 17-stej
Rekomendowane odpowiedzi