PABLO Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 A ja wam powiem że wczoraj na pełnym skręcie w jechałem w zajebistą dziurę i mi rant błotnika wyjebało na zewnątrz Ale zaraz wziąłem młotek i inne narzędzia to już jest ok tylko biały pasek jest nad rantem bo w tym miejscu lakier zszedł Na wiosnę muszę kupić sztywny zawias bo jest zbyt miękko i na hopkach czasem ociera. zaklep ranty tym młotkiem Wyklepałem na razie tak że nic nie wystaje ale tak jak mówisz, najlepiej tak zrobić, zdejmę koła i młotek pójdzie w ruch Jeden kolega na forum w ogóle podciął ranty od wewnętrznej strony i ma spokój, na wiosnę też chyba zrobię taki zabieg. Bo przez zimę na 16"kach będzie spokój, nawet zdejmę te gumy usztywniające bo nie będą już potrzebne
PABLO Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Barca 4-1 No to mają pograne [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 22:31_________________________________________________Siemian i jak tam dałeś cynk koledze :?:
imelvis Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Tabletki gwałtu w czopkach z logo a4 klubu do nabycia na najblizszym spocie to zdecydowanie ułatwi całą sprawę z dojeżdzaniem i drapaniem po migdałkach
jarko Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 kur.... co tu się dzieje? Ot takie se wieczorne smyranko... po migdałkach
siemian Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Spoko Pablo ja podjade bo kolega jest na wakacjach
PABLO Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Wy zboczeńcy :!: :!: :!: Łeeeee :polew:
Wąski Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 kur.... co tu się dzieje? a nas tu nie ma wolnych ludzi .... [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 08:38_________________________________________________ Przemian czytaj wypociny
Tytus Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Cuber pamietaj o moich "dekielkach" :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Witosław wszystkich smyrajacych, smyranych i tych ktorzy nie mieli tego szczescia tej nocy
Rekomendowane odpowiedzi