jarko Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Szkoda że to konsoli nie dotyczy... ile dałeś za kompletne sprzęgło (z dwumasem) ? Ja właśnie odebrałem swój bolid, w końcu 1600 zeta.
Wąski Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Szkoda że to konsoli nie dotyczy... ile dałeś za kompletne sprzęgło (z dwumasem) ? Ja właśnie odebrałem swój bolid, w końcu 1600 zeta. dobra cenaNex czytałeś http://www.tvn24.pl/-1,1675871,0,1,kaczynski-uczcic-ofiary-w-calym-kraju,wiadomosc.html :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 08:30_________________________________________________http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8449494,Jakie_samochody_najczesciej_gina_w_Krakowie__WIDEO_.html
david_n Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Szkoda że to konsoli nie dotyczy... ile dałeś za kompletne sprzęgło (z dwumasem) ? Ja właśnie odebrałem swój bolid, w końcu 1600 zeta. dobra cenaNex czytałeś http://www.tvn24.pl/-1,1675871,0,1,kaczynski-uczcic-ofiary-w-calym-kraju,wiadomosc.html :gwizdanie: :wallbash: siemanko
FANTOMAS Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Tak, dzisiaj w nocy Temat jaki ci napisałem już nieaktualny
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 :bry: zdrowy czy dalej zdychasz ?
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 :bry: zdrowy czy dalej zdychasz ? troszkę lepiej , dzięki
PABLO Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Siema chłopaki po dłuugiej przerwie Ach ta Ibiza :gwizdanie: Tyle się rozpisaliście przez ten czas że nie wiem ile mam stron czytać także odpuszczam, możecie mi streścić co się działo ciekawego
boseron Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Siema chłopaki po dłuugiej przerwie Ach ta Ibiza :gwizdanie: Tyle się rozpisaliście przez ten czas że nie wiem ile mam stron czytać także odpuszczam, możecie mi streścić co się działo ciekawego cześć Pablo , oprócz tego że Kerczi zrobił program, był na kolonii i kupił felgi zimowe, Jarko, Ogr maj nowe sprzęgła bo stare nie wytrzymały, to nic ciekawego sie nie działo ...... a co tam u Ciebie ciekawego tak w skrócie...... macie jakieś akcje promocyjne w MM?
PABLO Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Siema chłopaki po dłuugiej przerwie Ach ta Ibiza :gwizdanie: Tyle się rozpisaliście przez ten czas że nie wiem ile mam stron czytać także odpuszczam, możecie mi streścić co się działo ciekawego cześć Pablo , oprócz tego że Kerczi zrobił program, był na kolonii i kupił felgi zimowe, Jarko, Ogr maj nowe sprzęgła bo stare nie wytrzymały, to nic ciekawego sie nie działo ...... a co tam u Ciebie ciekawego tak w skrócie...... macie jakieś akcje promocyjne w MM? Przez ostatnie 2 tygodnie trochę się działo bo było akcja bez vatu (prawdziwa już bez ściemy ) i wietrzenie magazynu ale nie było na nim szału, najwięcej przychodzi klientów na akcję bez vatu bo można jeszcze sobie odliczyć vat i wychodzi ponad 40% I ostatnio mam same weekendy pracujące razem z jutrzejszym i dopiero za tydzień się zjawię na spocie.. Wczoraj byłem u Wojtka pod Bielskiem co robi A4ke Siemiana i gość zna się na rzeczy, mieliśmy kupić Astrę III z 2005r 1.7CDTI 100 konną ale jednym słowem auto do wyrzucenia na złom, super się prezentowała wizualnie ale wyszło że była spawana i zrobiona chyba u jakiegoś kowala a przednie lewe koło trzymało się chyba na samym drążku, tak mogę to w skrócie opisać. Także tak jak Cuber mówił kiedyś nie ma okazji w PL, niby te 25tys ale wielka mina.
Cuber Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 W Nocy wrócilem z Italii a wiec trzeba w domku posiedzieć po tygodniowym spożywaniu trunków w IT
Rekomendowane odpowiedzi