Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że to konsoli nie dotyczy... :disgust:

ile dałeś za kompletne sprzęgło (z dwumasem) ? Ja właśnie odebrałem swój bolid, w końcu :rolleyes:

:hi:

1600 zeta.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ile dałeś za kompletne sprzęgło (z dwumasem) ? Ja właśnie odebrałem swój bolid, w końcu :rolleyes:

1600 zeta.

dobra cena

Nex czytałeś

http://www.tvn24.pl/-1,1675871,0,1,kaczynski-uczcic-ofiary-w-calym-kraju,wiadomosc.html :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 08:30_________________________________________________http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8449494,Jakie_samochody_najczesciej_gina_w_Krakowie__WIDEO_.html :evil:

Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano

1600 zeta.

dobra cena

Nex czytałeś

http://www.tvn24.pl/-1,1675871,0,1,kaczynski-uczcic-ofiary-w-calym-kraju,wiadomosc.html :gwizdanie:

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

siemanko :hi:

Opublikowano
  • Autor

:siema: krakusy :hi:

Opublikowano

:siema: krakusy :hi:

powrócił?

Opublikowano
  • Autor

Tak, dzisiaj w nocy :wink4:

Opublikowano

Tak, dzisiaj w nocy :wink4:

Temat jaki ci napisałem już nieaktualny

Opublikowano
  • Autor

ok

Opublikowano
:bry: :bry:
Opublikowano

zdrowy czy dalej zdychasz ?
Opublikowano

zdrowy czy dalej zdychasz ?

troszkę lepiej , dzięki :good:

Opublikowano
:hi: Pancie
Opublikowano

Siema chłopaki po dłuugiej przerwie :hi:

Ach ta Ibiza :gwizdanie: :kox:

Tyle się rozpisaliście przez ten czas że nie wiem ile mam stron czytać także odpuszczam, możecie mi streścić co się działo ciekawego :decayed:

:polew:

Opublikowano

Tyle się rozpisaliście przez ten czas że nie wiem ile mam stron czytać także odpuszczam, możecie mi streścić co się działo ciekawego :decayed:

cześć Pablo , oprócz tego że Kerczi zrobił program, był na kolonii i kupił felgi zimowe, Jarko, Ogr maj nowe sprzęgła bo stare nie wytrzymały, to nic ciekawego sie nie działo ...... :decayed: a co tam u Ciebie ciekawego tak w skrócie...... macie jakieś akcje promocyjne w MM?

Opublikowano

cześć Pablo , oprócz tego że Kerczi zrobił program, był na kolonii i kupił felgi zimowe, Jarko, Ogr maj nowe sprzęgła bo stare nie wytrzymały, to nic ciekawego sie nie działo ...... :decayed: a co tam u Ciebie ciekawego tak w skrócie...... macie jakieś akcje promocyjne w MM?

Przez ostatnie 2 tygodnie trochę się działo bo było akcja bez vatu (prawdziwa już bez ściemy :decayed:) i wietrzenie magazynu ale nie było na nim szału, najwięcej przychodzi klientów na akcję bez vatu bo można jeszcze sobie odliczyć vat i wychodzi ponad 40% :)

I ostatnio mam same weekendy pracujące razem z jutrzejszym i dopiero za tydzień się zjawię na spocie..

Wczoraj byłem u Wojtka pod Bielskiem co robi A4ke Siemiana i gość zna się na rzeczy, mieliśmy kupić Astrę III z 2005r 1.7CDTI 100 konną ale jednym słowem auto do wyrzucenia na złom, super się prezentowała wizualnie ale wyszło że była spawana i zrobiona chyba u jakiegoś kowala a przednie lewe koło trzymało się chyba na samym drążku, tak mogę to w skrócie opisać.

Także tak jak Cuber mówił kiedyś nie ma okazji w PL, niby te 25tys ale wielka mina.

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

:decayed:

dziś nie tankujesz :cool1:

Opublikowano
  • Autor

W Nocy wrócilem z Italii a wiec trzeba w domku posiedzieć po tygodniowym spożywaniu trunków w IT :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.