Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

bylo isc to Tomek by Cie wzial na fotel :)

Juz widze Tomka z wkrętarką :kox:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja to hu.... wyobraz sobie Kercziego z kombinerkami i dremelkiem i miną "czemu to kur..a nie pasuje"

Opublikowano

ja to hu.... wyobraz sobie Kercziego z kombinerkami i dremelkiem i miną "czemu to kur..a nie pasuje"

Za 25 lat :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tak was czytam i wy jesteście pojebannniii :decayed: :decayed: :decayed: tak w sensie pozytywnym :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

jarko, dzięki za rameczki ;-) Jak tylko będzie chwila i lepsze zdrowie to się założy.

Ledwo co jeździłem i ledwo -10C jest ;-) Straszyli -20C dzisija w nocy ale chyba nie dojdzie ;-)

Całe szczęście nie wieje to odczuwalna temperatura mniejsza - tak czy inaczej w aucie cieplej ;-)

Opublikowano

tak was czytam i wy jesteście pojebannniii :decayed: :decayed: :decayed: tak w sensie pozytywnym :decayed: :decayed: :decayed:

możesz to rozwinąć bo nie rozumiem jak można być poje.... w sensie pozytywnym tu nikt się po mydełko nie schyla

Opublikowano

jarko, dzięki za rameczki ;-) Jak tylko będzie chwila i lepsze zdrowie to się założy.

Ledwo co jeździłem i ledwo -10C jest ;-) Straszyli -20C dzisija w nocy ale chyba nie dojdzie ;-)

Całe szczęście nie wieje to odczuwalna temperatura mniejsza - tak czy inaczej w aucie cieplej ;-)

Jutro ma być w nocy -20 :naughty:

możesz to rozwinąć bo nie rozumiem jak można być poje.... w sensie pozytywnym tu nikt się po mydełko nie schyla

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Tomcio nie napisałem wyjebani, a pojebami... :evil: :evil: :evil: nie fantazjuj :polew::decayed::wink4:

Opublikowano

Jutro to ja jadę do lekarza więc jak ze środy na czwartek będzie -20 to nich se będzie - oby mi tylko ropa nie zamarzła ;-)

Opublikowano

Jutro to ja jadę do lekarza więc jak ze środy na czwartek będzie -20 to nich se będzie - oby mi tylko ropa nie zamarzła ;-)

OGr kupujesz A5 że reklamujesz klub :?::naughty:

Ok chłopaki ja uciekam oglądać Maczetę bo właśnie nabyłem dobrą wersję i ciekawe czy dobry ten film czy tylko obsada :decayed:

Machete 2010 trailer

Opublikowano

fILM BEZNADZIEJA !!!!!

Opublikowano

OGr kupujesz A5 że reklamujesz klub :?::naughty:

Chciałoby się i może kiedyś, ale póki co sobie forum A5 założyłem po prostu ;-)

Narazie to pewnie poleci jakiś mamowóz ;-)

Opublikowano

my tu gadu gadu a tu mikołaj się zbliża :kox: może trzeba grubasa do garażu skierować niech coś podrzuci :polew: :polew:

Opublikowano

fILM BEZNADZIEJA !!!!!

Właśnie oglądnąłem ten film jest POPIERDOLONY :polew: :polew: :polew:

Dobranoc :hi:

Opublikowano

Heh, kiedys a5-klub.pl i a5klub.pl byly moje, bo mialem w planach tez zalozyc forum. Niestety z braku czasu zrezygnowalem z tego. Milo widziec, ze ktos to jednak robi :good:

Ale audia5.pl juz nie oddam tak latwo :naughty:

P.S.

OGr - widze ze domeny chyba wygasaja niedlugo, wiec jak bys chcial obnizyc cene ich przedluzenia (tak gdzies o polowe), to pisz na PW ( strony nie musisz przenosic ). Sorry za reklame :decayed:

Opublikowano

Do spania :evil:

Opublikowano

Do spania :evil:

Ty juz masz ostrzezenie, to nie fikaj :naughty:

Opublikowano

Który z Was wczoraj okolo godziny 18-19 gnal spod koszykarskiej w kierunku M1 czarna B7 albo B8 w kombiku ??

Nawet nie przeczytalem numerów....

zdaje się ze Ja :kox:

Tak tez myslalem :naughty: Pozdrawiam kolege rajdowca :evil:

Opublikowano

zwlekłam swoje stare kości z łóżka i idę zobaczyć czy niunia odpali :gwizdanie:

Wstawać Kraków!!!!!!!!!!!

:bry:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 06:34_________________________________________________

długość to nie wszystko

ważne jak ostrzy :naughty:

ja np. noże nożyczki ostrze krawaty wiąże i usuwam ciąże to jestem lepszy od Kercziego :mysli:

widzę że beze mnie też dajecie radę :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Heh, kiedys a5-klub.pl i a5klub.pl byly moje, bo mialem w planach tez zalozyc forum. Niestety z braku czasu zrezygnowalem z tego. Milo widziec, ze ktos to jednak robi :good:

Ale audia5.pl juz nie oddam tak latwo :naughty:

P.S.

OGr - widze ze domeny chyba wygasaja niedlugo, wiec jak bys chcial obnizyc cene ich przedluzenia (tak gdzies o polowe), to pisz na PW ( strony nie musisz przenosic ). Sorry za reklame :decayed:

To może powspółpracujemy ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.