Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie cały Kraków stoi, na zakopiance tiry zablokowały przejazd, huta stoi, centrum stoi, na skawine stoi, masakra jakaś

moje hasło " przyszła zima a piaskarek jak nie było tak nima " :wallbash:

radze teraz sie nie poruszać kto nie musi

Boseron typowo polskie gadanie... Przy tym jak teraz sypie to choćby jezdziła piaskarka za piskarką to i tak będzie biało...

Siemian siedze w pracy i mam info z pierwszej ręki tak jeszcze w tym roku nie było , wszystko ku***a stoi i nic nie drgnie ,zablokowało sie miasto nie tylko przez pogode, Tiry nie mogą wyjechac na wzniesienia,

Cuber życze powodzenia

no tak. Ale w taką pogode nic się nie zrobi niestety. I tutaj akurat uważam że nie można za to winić drogowców..

jestem tego samego zdania. Nawet nie mają jak odsnieżać bo wszystko stoi!!!!

szlag mnie trafia bo z pracy do domu jechałam 2 godz :wallbash:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale ich co roku zima zaskakuje , pomimo oszczędności bo zima przyszła w tym roku późno jest ich i tak za mało jak na takie warunki pogodowe

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

zgadza się ale przy takiej pogodzie i temperaturze sól się nie chce roztapiać :gwizdanie:

Opublikowano

Pablo przed górą w libertowie Tir sie stoczyłi nie ma przejazdu w strone myślenic

Opublikowano

Ja moge o 23. Pytanie tylko gdzie sie umawiamy.

Opublikowano

dobra wychodze z pracy uff..... :wink4:

Opublikowano

Ja moge o 23. Pytanie tylko gdzie sie umawiamy.

to i ja wpadne moze do kogos na doczepke :kox:

Opublikowano

ja odpadam

Opublikowano

Panowie cały Kraków stoi, na zakopiance tiry zablokowały przejazd, huta stoi, centrum stoi, na skawine stoi, masakra jakaś

moje hasło " przyszła zima a piaskarek jak nie było tak nima " :wallbash:

radze teraz sie nie poruszać kto nie musi

Boseron typowo polskie gadanie... Przy tym jak teraz sypie to choćby jezdziła piaskarka za piskarką to i tak będzie biało...

Siemian siedze w pracy i mam info z pierwszej ręki tak jeszcze w tym roku nie było , wszystko ku***a stoi i nic nie drgnie ,zablokowało sie miasto nie tylko przez pogode, Tiry nie mogą wyjechac na wzniesienia,

Cuber życze powodzenia

no tak. Ale w taką pogode nic się nie zrobi niestety. I tutaj akurat uważam że nie można za to winić drogowców..

jestem tego samego zdania. Nawet nie mają jak odsnieżać bo wszystko stoi!!!!

szlag mnie trafia bo z pracy do domu jechałam 2 godz :wallbash:

ale ich co roku zima zaskakuje , pomimo oszczędności bo zima przyszła w tym roku późno jest ich i tak za mało jak na takie warunki pogodowe

W roku poprzednim tak było i w tym jest podobnie...

Drogowcy zapitalają aż miło - wiem, bo widzę co się dzieję co noc.

Z niedzieli na poniedziałek jak pierwszy śnieg spadł to tak ich było na mieście że trza było uważać co by pod płóg nie wpaść... Odśnieżali, sypali, odśnieżali - takie Bora to w czterech na raz brali...

Tylko zaczął się robić ruch na mieście to powoli zniknęli - jak tu w korkach odśnieżać...

I tak jest co noc, byle główne drogi czarne były.

Nagłe opady śniegu na całym świecie największe i najbogatsze miasta potrafią zablokować, u Nas nie jest inaczej :)

Opublikowano
  • Autor

Dobrz gadasz Jarko :good:

Wszyscy mają pretensje że miasto nie odsniezone a na zdrowy rozsądek jak mają to zrobic fizycznie jak korki są ?

Opublikowano

Panowie ja się pisze na ślizganie na 22 :) może być i 23 :>

Opublikowano

Z Wieliczki wyjechałem o 17, a do Krakowa dotarłem na...19.30, kosmos :kwasny:

Opublikowano

Dodam jeszcze że jak sypie i drogi robią się białe to 70% kierowców normalnie głupieje :wallbash:

Dramat co niektórzy wyprawiają... :disgust:

Opublikowano

Pablo przed górą w libertowie Tir sie stoczyłi nie ma przejazdu w strone myślenic

A jak teraz tam wygląda sytuacja??

Opublikowano

Powitał Panowie w ten cudny dzień.

Piździelce może prześpią się ze śniegiem, bo jeżdżą jakby im płacili za wolną jazdę.

Dramat :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Jak Ja jechałem to stało wszystko w strone Libertowa , Zakopiańska, Tischnera ale za to w strone Huty idealnie :D wręcz pustawo miejscami :evil:

Dodam jeszcze że jak sypie i drogi robią się białe to 70% kierowców normalnie głupieje :wallbash:

Dramat co niektórzy wyprawiają... :disgust:

dokładnie, jeźdzą śrdokiem i 20-30 km/h

Opublikowano

Powiem wam że niektórzy pracownicy będą nocować pod MM którzy mają jechać do Myślenic i w tamte strony :polew:

Opublikowano

Dobra, to ja proponuje o 23 pod Decathlonem przy Plazie i zobaczymy co sie bedzie dalej dzialo.

W związku z opadami zamknięto ulice: 29 Listopada, Igołomską, drogę w kierunku Skawiny, Radzikowskiego, Jasnogórską i Zakopiańską. Policja zdecydowała również o zamknięciu wyjazdów z Krakowa na Zakopiankę oraz w kierunku Michałowic.

Do czasu ustania opadów śniegu policja postanowiła zatrzymywać wszystkie tiry próbujące wjechać do miasta.

Tuż przed g. 21 tramwaje utknęły na Basztowej. Wstrzymano komunikację na całej ulicy. Powód: kolejna uszkodzona zwrotnica.

Niezle sie dzieje...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.