Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo Trzeniu to przebiegly piesek i wychwytuje takie paux pas

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tukan grasz jutro ? odrazu mozemy na kresce stanąc :tongue4:

Opublikowano

Jutro mnie nie bedzie w krk....A jesli chodzi o 1/4 to z mila checia,Rektorze Czkawka :drunk:[br]Dopisany: Styczeń 21, 2008, 10:31:09 _________________________________________________Jak bede mial ropke po 2zl to przyjade :thumbup:
Opublikowano

Jutro mnie nie bedzie w krk....A jesli chodzi o 1/4 to z mila checia,Rektorze Czkawka :drunk:

spoko, moze byc za kilka tyg. tylko uważaj zeby Ci lampy nie odpadły już do końca od tej mocy w Twoim RSie :naughty:

Opublikowano

Jak bede mial ropke po 2zl to przyjade :thumbup:

Tukan nie zamulaj tylko wpadaj na piłkę , weż jakiegoś kumpla i niech się dołoży na ON :th:

Opublikowano

Jutro mnie nie bedzie w krk....A jesli chodzi o 1/4 to z mila checia,Rektorze Czkawka :drunk:

spoko, moze byc za kilka tyg. tylko uważaj zeby Ci lampy nie odpadły już do końca od tej mocy w Twoim RSie :naughty:

Spoko spoko przykleje je :D :D[br]Dopisany: Styczeń 21, 2008, 10:36:50 _________________________________________________

Jak bede mial ropke po 2zl to przyjade :thumbup:

Tukan nie zamulaj tylko wpadaj na piłkę , weż jakiegoś kumpla i niech się dołoży na ON :th:

To jest jakas opcja,gdzie gramy??Dam znac jutro bo nie wiem o ktorej skoncze prace i czy kumpel bedzie dal rade jechac
Opublikowano

19.30 - 21.00 :th:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2008, 21:51 _________________________________________________kupujemy grupowo ?

http://allegro.pl/item295146085_postojowki_5_led_w5w_t10_super_flux_nowosc.html

Mogę się zapisać ale tylko na white :)

Opublikowano

dobra to chetni na piłke: wtorek 19.30 - 21.00

1. sokol

2. trzeniu

3. ...

chetni na ledy:

1. sokol

2. tukan

3. pablo

4. ...

:)

Opublikowano
  • Autor

Vitam was sorry za off topica ale nie wiem gdzie mugłbym o to was zapytać!!! Jestem z Krakowa i szukam audi a4 b6 w diselu albo 1.9 130 albo 2.5 z 2001/2002 kwote jaką mogę wydać to max 45000 i to liczę wraz z opłatami tzn oplaty rejestracyjne ( przy samochodzie sprowadzonym) oraz rozrzad oleje i filtry. Jeżeli ktoś coś wie to prosiłbym o namiary. Z góry dzięku i pozdrawiam

Napisz do mnie PW to Ci moze coś podpowiem..... :th:

Cuber + 1 chętny na piłke!! :thumbup: moge załatwić + 2 jak cos napewno jeszcze Themon + Org

gramy coś w MOH AA??

Opublikowano

bo Trzeniu to przebiegly piesek i wychwytuje takie paux pas

Murzynku chyba Faux Pas :)

Odnosnie pilki , raczej sie stawie :)

Odnosnie ledow postojowych , przeciez ja mam dojscie , u mnie swieca chyba dobrze , ale jak macie inne kontakty to OK.

Opublikowano

oczywisie królowko masz racje

Opublikowano

Cuber czemu nie grasz?

Opublikowano
  • Autor

Cuber czemu nie grasz?

w d*pie juz mam, zmęczony jestem i ide lulać....

Opublikowano

Witam Wszystkich. Jestem tu troszkę nowy, wiec pozwolę sobie zapytać o spoty. Najbliższy jest rozumiem ze w galerii kazimierz. A następny ? Czy raczej info o spotach gdzie są szukać co tydzień ? Możecie jakoś mnie wprowadzić ? Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

zawsze sa w galerii... milo ze dolaczyles

Chlopaki widzicie ze reset byl korzystny?/ :>

Opublikowano

Witam Wszystkich. Jestem tu troszkę nowy, wiec pozwolę sobie zapytać o spoty. Najbliższy jest rozumiem ze w galerii kazimierz. A następny ? Czy raczej info o spotach gdzie są szukać co tydzień ? Możecie jakoś mnie wprowadzić ? Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Witamy nowego kolege, tak jak Murzyn napisał spoty co tydzien w gal. Kazimierz o godz. 17:00 na górze parkingu wielopoziomego(niebieska część).

Zapraszamy :th:

Opublikowano

Dzięki wielkie za info i miłe powitanie! Oczywiście postaram się być, gdyż nie ma to jak "real", może jeszcze nie ta niedziela (muszę w końcu córkę ochrzcić), ale w następna powinienem już się pojawić :)

Opublikowano

Ooo to będziemy mieć drugiego tatusia na krakowskich :>

Wpadaj, wpadaj.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie za info i miłe powitanie! Oczywiście postaram się być, gdyż nie ma to jak "real", może jeszcze nie ta niedziela (muszę w końcu córkę ochrzcić), ale w następna powinienem już się pojawić :)

wiec witamy i zapraszamy na SPociki co Niedziele o 17stej :drunk:

Opublikowano

Panowie to co z tą piłką? Kto jest jeszcze jutro o 19:30 w Zielonkach?

1.Sokolnh

2.Trzeniu

3.Cuber

4....

Dopisujcie się proszę w miarę szybko żeby było wiadomo ile osób trzeba dobrać...

Cuber, Sokol lub ktoś kto jeszcze będzie grał , dacie radę wziąść jeszcze jakichś gości?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.