Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witojcie :hi:

chyba tak jest teraz, jesli dobrze doczytałem :)

1.Sokolnh

2.Trzeniu

3.Cuber

4.Themon

5.Trueogre

6.Mad Max

7.kumpel Sokola

8.

no to Max o postojówkach pogadamy dzisiaj na meczyku

kogoś tam pewnie mogłbym załatwic, ale moze ktos z tych, którzy byli ostatnio na stopach sie skusi ? :naughty:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2008, 07:06 _________________________________________________quattro do sprzedania :przebiegly:

bladnyfj4.jpg

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich w tym...niepięknym dniu, miło że wpisaliście mnie na piłkę, Cuber koledzy nie chcą rewanżu za ostani raz ??

Cuber rozumiem że spota ze scandali przekładamy na inny dzień :)

Ale tu cisza ostatnio, po tym resecie wszyscy poznikali czy jak :mysli:

Opublikowano

Ooo to będziemy mieć drugiego tatusia na krakowskich :>

Wpadaj, wpadaj.

max sie zaraz obrazi, ze go nie policzyles :P

Opublikowano

Ooo to będziemy mieć drugiego tatusia na krakowskich :>

Wpadaj, wpadaj.

max sie zaraz obrazi, ze go nie policzyles :P

na pewno :polew: :polew:
Opublikowano

Pany, skoro nikt nikogo nie zna to powiedzmy że właśnie zrobiłem prawko i chcę kupić auto ale jako że jestem mniejszy od was taki jakiś zabiedzony to co powiecie na młodszego brata: http://moto.allegro.pl/item298543909_audi_a3_1_9_tdi_110km_czarna_perla_zobacz_krak.html oczywiście poza tym że jedna lampa z tyłu była wymieniana, bo tyle to sam widzę... :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

a3 fajne auto ale wnetrze mi sie strasznie nie podoba :thumbdown:

a ten do którego dałes linka trzeba by zobaczyc bo tak po zdjeciach szczególnie z dwoma innymi lampami ciezko cos stwierdzic :)

Opublikowano

Koledzy a nie ma nikt z was namiarów na jakąś b6 w diselu z 2001/2002 do 45000 ??

Opublikowano

no przecież Ci już napisał :

Vitam was sorry za off topica ale nie wiem gdzie mugłbym o to was zapytać!!! Jestem z Krakowa i szukam audi a4 b6 w diselu albo 1.9 130 albo 2.5 z 2001/2002 kwote jaką mogę wydać to max 45000 i to liczę wraz z opłatami tzn oplaty rejestracyjne ( przy samochodzie sprowadzonym) oraz rozrzad oleje i filtry. Jeżeli ktoś coś wie to prosiłbym o namiary. Z góry dzięku i pozdrawiam

Napisz do mnie PW to Ci moze coś podpowiem..... :th:

napisz sobie do Cubra

Opublikowano

Koledzy a nie ma nikt z was namiarów na jakąś b6 w diselu z 2001/2002 do 45000 ??

własnie napisz do Cubra i nie pytaj dwa razy o to samo, wystarczy raz, nic tu nie ginie i każdy przeczyta i jesli zechce to odpowie.
Opublikowano

No wam powiem że teraz żeby coś kupić do 30-33 to dramat, na starsze auto za dużo a na nowsze za mało :( :( :foch: :foch:

W niedziele byłem w Radomiu ale się nie dogadałem z gościem, kwestia 500zł zaważyła że wróciłem bez auta.

Ehhhhh

Opublikowano

500 zł - prawdziwy negocjator z ciebie, warto było odpuszczać, 500 to nie aż tak dużo

A tak dla wszystkich jak już powrócą z dalekiej podróży :

Jasiu posuwa babcię, do pokoju wchodzi ojciec i pyta :

Jasiu co ty robisz ?!?!

Jak ty pierd*olisz moją matkę to ja twoją.

Opublikowano

500 zł - prawdziwy negocjator z ciebie, warto było odpuszczać, 500 to nie aż tak dużo

Urwałem z 31.900 na 29.000 tylko potem się dowiedziałem że jest tylko jeden kluczyk i to matka czyli brak pilota do centralnego itd. Jkby chodziło tylko o kasę to 500 to nie jest dużo tylko że to już w połączeniu ze wszyskim przepełniło czarę goryczy, było sporo poniszczonych plastików, które podejrzewam że można dostać tylko w ASO.

Opublikowano

yooo chlopczeta , przywitajcie Królewicza hehehehe :P

Kuwa , widze ze sie nam nowych kolegow dostalo po resecie :P I bardzo dobrze w koncu ktos nowy sie pokaze , bo patrzyc caly czas na te pokrzywione twarzyczki to juz mi sie :sick3: chce hehehehe. A ja taki piekny sam przyjezdzam :P

I bedzie kolejny tatus hehehehe :thumbup:

Opublikowano

Kuwa , widze ze sie nam nowych kolegow dostalo po resecie :P I bardzo dobrze w koncu ktos nowy sie pokaze , bo patrzyc caly czas na te pokrzywione twarzyczki to juz mi sie :sick3: chce hehehehe. A ja taki piekny sam przyjezdzam :P

LOL :D

Opublikowano

piękny królewiczu, jak nasze buzie powodują u ciebie wymioty to po co przyjeżdżasz, nie widzę logiki w takim postępowaniu :gwizdanie:
Opublikowano

może lubi żygać? :mysli::polew:

Opublikowano

piękny królewiczu, jak nasze buzie powodują u ciebie wymioty to po co przyjeżdżasz, nie widzę logiki w takim postępowaniu :gwizdanie:

ja tam bylem pierwszy hehehehe :P

Opublikowano

może lubi żygać? :mysli::polew:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

widze że wrócilismy już do normlaności :)

1.Sokolnh

2.Trzeniu

3.Cuber

4.Themon

5.Trueogre

6.Mad Max

7.kumpel Sokola

8.

Opublikowano

Tak myślę że może zagramy dziś w hokeja bo jak Max na nasz widok zarzyga halę to będzie za ślisko na piłkę :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.