Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś z Was nową mapę Navi na DX-a ?? Albo link do zassania bo nie mogę znaleźć (TELEATLAS DX MAPY POLSKA CZECHY 2011) Bo niby mam 10/11 Polska - Czechy, ale nie wiem czy tylko tak płyta jest opisana czy taka jest prawda, bo przed Gliwicami nowych obwodnic na niej nie ma.

EDIT:

Już znalazłem. Jak by kogoś interesowało:

http://precyl.pl/inne-programy/2933152-turbobit-teleatlas-blaupunkt-polska-czechy-dx-2010-2011-a.html

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:bry::hi:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
:hi: kto sie na spota wybiera :mysli:
Opublikowano

b11ed79e636001c1b88d6901e5dcc786.jpg

Hahaha fantazja :)

Opublikowano

kierowcą była laska? :decayed:

Opublikowano

:bry:

No to czas zacząć oglądać F1 :kox:

Opublikowano

:bry:

No to czas zacząć oglądać F1 :kox:

Raczej czas zacząć oglądać mecz LECHIA - WISŁA :dance2:

Opublikowano

Wolę F1 niż oglądać naszą ligę :wink4:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
:siema: Ja dzis spocika odpuszczam , od wczorajszego wieczora żygam jak kot , dreszcze lamanie w kościach itd :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

Panowie,

Potrzebuje jakiejś stacji diagnostycznej gdzie podbije dowód rejestracyjny, dobije klime i sprawdzę zbieżność kół. Interesuje mnie 3 in 1 (dlatego Pablo nie podsyłaj mi miejsc gdzie tylko podbije przegląd) :)

Opublikowano

Pablo jak na Tuning Show :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 19:40_________________________________________________

:siema: Ja dzis spocika odpuszczam , od wczorajszego wieczora żygam jak kot , dreszcze lamanie w kościach itd :wallbash: :wallbash: :wallbash:

zapewne jakiś wirusik zalej GO współczuję :([br]Dopisany: 08 Maj 2011, 19:40_________________________________________________

Wolę F1 niż oglądać naszą ligę :wink4:

też tak myślę
Opublikowano

Panowie,

Potrzebuje jakiejś stacji diagnostycznej gdzie podbije dowód rejestracyjny, dobije klime i sprawdzę zbieżność kół. Interesuje mnie 3 in 1 (dlatego Pablo nie podsyłaj mi miejsc gdzie tylko podbije przegląd) :)

Stacja diagnostyczna w Skale, co prawda trochę daleko od Krk ale 3 w 1:) Serwis klimy + ozonowanie 100 zł (w zeszłym roku)

Opublikowano

Panowie,

AUTO CENTER ul.Wielicka 250

Opublikowano

Panowie,

Ostatnia klima, Wieniawskiego przegląd i zbieżność. Polecam tak bo na Ostatniej to jeden z lepszych serwisów od klimy w KR, Chrobak też dobry i blisko jedno przy drugim. A jak bardzo chcesz w jednym to na Wieniawskiego też robią klimę.

http://motorsportchrobak.com/index.html

Opublikowano

Panowie,

Ostatnia klima, Wieniawskiego przegląd i zbieżność. Polecam tak bo na Ostatniej to jeden z lepszych serwisów od klimy w KR, Chrobak też dobry i blisko jedno przy drugim. A jak bardzo chcesz w jednym to na Wieniawskiego też robią klimę.

http://motorsportchrobak.com/index.html

Właśnie chyba do chrobaka podjadę. Dzięki Jarko

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.