poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 U nas za pierwszym razem spuszczają powietrze a za drugim tną opone.. No to fajnie tam w W-wie macie :gwizdanie: w wawie wszystko jest fajne......inaczej :polew: każdy woli swoje "piekiełko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 U nas za pierwszym razem spuszczają powietrze a za drugim tną opone.. No to fajnie tam w W-wie macie :gwizdanie: w wawie wszystko jest fajne......inaczej :polew: każdy woli swoje "piekiełko" dlatego tak często do Nas zagladasz :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek84 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Kogo jest autko http://picasaweb.google.pl/CUBERek/GaleriaKazimierz/photo#5186221700600293538 Mijałem się z Tobą na przejazdach w Bieżanowie przed pierwszym przejeździe od Bieżanowa , a potem znów na Sawickiego przy światełkach w lewo wyprzedziłem Cię zaraz po skręcie w lewo w bora komorowskiego brudną niebieską A3 siostry (potem zjechałem na myjkę) Miałeś magnesiki A4-klubu. (Pierwszy raz mijałem na drodze kogoś z oznaczeniami A4-klubu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 U nas za pierwszym razem spuszczają powietrze a za drugim tną opone.. No to fajnie tam w W-wie macie :gwizdanie: w wawie wszystko jest fajne......inaczej :polew: każdy woli swoje "piekiełko" dlatego tak często do Nas zagladasz :naughty: Podobno lepiej u was laski wyrwać...to zaglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Kogo jest autko http://picasaweb.google.pl/CUBERek/GaleriaKazimierz/photo#5186221700600293538 Mijałem się z Tobą na przejazdach w Bieżanowie przed pierwszym przejeździe od Bieżanowa , a potem znów na Sawickiego przy światełkach w lewo wyprzedziłem Cię zaraz po skręcie w lewo w bora komorowskiego brudną niebieską A3 siostry (potem zjechałem na myjkę) Miałeś magnesiki A4-klubu. (Pierwszy raz mijałem na drodze kogoś z oznaczeniami A4-klubu) To jest fura Pabla ta B5tka.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 U nas za pierwszym razem spuszczają powietrze a za drugim tną opone.. No to fajnie tam w W-wie macie :gwizdanie: w wawie wszystko jest fajne......inaczej :polew: każdy woli swoje "piekiełko" dlatego tak często do Nas zagladasz :naughty: Podobno lepiej u was laski wyrwać...to zaglądam pewnie że lepiej, u was trudno wyrwać jakieś laski z prostego powodu, żadnych nie ma :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 pewnie że lepiej, u was trudno wyrwać jakieś laski z prostego powodu, żadnych nie ma Mam nadzieję, że Trzeniu niedługo przywiezie ci inne info na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 pewnie że lepiej, u was trudno wyrwać jakieś laski z prostego powodu, żadnych nie ma Mam nadzieję, że Trzeniu niedługo przywiezie ci inne info na ten temat na razie przysłał smsa że straszny smród go powitał na rogatkach :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 na razie przysłał smsa że straszny smród go powitał na rogatkach \no a cóż sie innego mógł spodziewac :polew: /joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Przecież my cały czas żartujemy sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek84 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 To jest fura Pabla ta B5tka.... :gwizdanie: A siostra powiedziała na przód, że wygląda jak pszczoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Przecież my cały czas żartujemy sobie Oczywiście, że żartujemy Na tym to wszystko polega Widocznie wysiadł tam gdzie nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 To ugośćcie go tam odpowiednio, i przygotujcie jakieś atrakcje na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Obkleilem sie Pablowe auto podobalo sie tez LepszejPolowce, zwlaszcza ledy z tylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 To jest fura Pabla ta B5tka.... :gwizdanie: A siostra powiedziała na przód, że wygląda jak pszczoła Pabla wyglada jak pszczoła ? że ma odwłok czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 To ugośćcie go tam odpowiednio, i przygotujcie jakieś atrakcje na spota Będzie męski striptiz... może być ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Moze byc Foty cykać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 no baaa jeszcze sie pytasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Moze byc Foty cykać ?? of korse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi