Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Być moze jesli kokpit był by czarny , ogólnie jesli srodek był by ciemny to wrażenie pewnie by było inne :decayed:

3b2d4a61b26378af.jpg

df86043a60115d13.jpg

a7bc432a1ef91a22.jpg

1f70466202462885.jpg[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2008, 00:41 _________________________________________________fele do zmiany zawiecha troszke niżej..... heheh ogolnie inny kolor :polew:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No własnie, miałem mówić ze lepiej czarny kolor :D

Ale ogólnie w środku niezły wypasik.

Cuber ile ten pazdzioch waży i jak sie prowadzi?

Opublikowano
  • Autor

prowadzi sie bardzo fajnie to mu musze przynzac ale tak jak pisałem nie powalił mnie na kolana.....

waga hmmm myślałem ze lzejszy bo coś mi nie gra z tą wagą ze aż 2100 kg :mysli:

http://www.moto-portal.pl/glowna/Techniczne/Audi/A6/

Opublikowano

kolor środka jakiś emerytowaty, - brak skór, a jest navi, a i ferlga troche mała

Opublikowano

Witam,niezła tylko silniczek słabiutki.Myślę że jak zrobi kilka zmian będzie OK, pierwsze to fele :th:

Opublikowano
:hi: kto dziś pomykał pod tandetą tak o 8.10 srebnym avantem b6 na klubowych rameczkach ? Nie znam kolegi, albo dawno nie był na spocie albo w zeszłą niedzielę był pierwszy raz, ale skąd rameczki ??
Opublikowano
  • Autor

:hi: kto dziś pomykał pod tandetą tak o 8.10 srebnym avantem b6 na klubowych rameczkach ? Nie znam kolegi, albo dawno nie był na spocie albo w zeszłą niedzielę był pierwszy raz, ale skąd rameczki ??

jak taka sama jak Twoja to byc moze ze to DIEGO :decayed: był ostatnio na spocie :th:

Opublikowano

jak taka sama jak Twoja to byc moze ze to DIEGO :decayed: był ostatnio na spocie :th:

no zapamiętałem numery, a ty masz fotki z ostatniego spotu, łatwo sprawdzić :naughty:
Opublikowano

Ale Diego nie ma ramek klubowy :gwizdanie:

Chyba że założył po spocie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no racja Diego nie ma ramek klubowych na tylniej klapie napewno bo przygladalem sie własnie fotkom :th: a wiec kto to ?

Opublikowano

Witam,

Diego ma naklejkę klubową na klapie tylnej, kilka stron temu chwalił się że nakleił, ale o ramkach nic nie pisał.

Opublikowano

To kto to był :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

ale napewno to było B6 :decayed: ja kiedyś widzialem własnie B6 na ramkach ale po jakims czasie stwierdziłem ze mi sie zdawało....

Opublikowano

ale napewno to było B6 :decayed: ja kiedyś widzialem własnie B6 na ramkach ale po jakims czasie stwierdziłem ze mi sie zdawało....

Grześ, stałem za nim w korku chyba z 7 minut to raz, dwa za kogo ty mnie bierzesz że próbujesz mi wmówić że nie odróżniam b5 od b6 ?? No po tobie się tego nie spodziewałem :gwizdanie:

B6, avant srebny, diesel, ramki klubowe, dokładki czarne, numery KR.....AH

Opublikowano

Grześ, stałem za nim w korku chyba z 7 minut to raz, dwa za kogo ty mnie bierzesz że próbujesz mi wmówić że nie odróżniam b5 od b6 ?? No po tobie się tego nie spodziewałem :gwizdanie:

A ja mam na to pewną teorię kto to mógł być... Wystarczy kilka dni posiedzieć na różnych wątkach, a wówczas się okaże że Nas z grodu Kraka jest dwa razy tylu niż Nam się wydawało... Często są to osoby, które nigdy nie były na spocie, a przygodę z forum zaczynają od działu "promocje, gadżety". Taka ma teoria :mysli:

Opublikowano
  • Autor

przeciez sobie jaja robie :polew:

wiem ze tak jest, jest bardzo dużo osób który "nie maja odwagi : przyjechac na spota :gwizdanie:

Opublikowano

na pewno nie ja.ja jadę ok 8 45 i kolor nie ten :polew:

Opublikowano

no to może spotkam jeszcze jutro kolegę to go zatrzymam i zapytam o nicka :polew: :polew:

Opublikowano

no to może spotkam jeszcze jutro kolegę to go zatrzymam i zapytam o nicka :polew: :polew:

Ale jak go zatrzymasz i zapytasz to będziemy wiedzieć i o czym będziemy tutaj później robić :spam:

:naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.