Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jakby kto był chętny to dzisiaj ide pograć w bilard/kręgle do Fantasy Park jak coś to wpadnijcie :naughty:

ja będę o 20:30-45 :th:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miłej zabawy chłopaki :th:

Ja dzisiaj domowy relaks zapuszczam :>

Opublikowano
  • Autor

Ja juz po relaksie u kolegi w domowym zaciszu :gwizdanie:

OZI nawet moja kobieta Cię wy***ała.....wstydź sie :gwizdanie:

:polew:

pozdr for all :gwizdanie:

Opublikowano

Jutro wypad do krościenka, chętny ktoś ?? Zbiórka o 7 na orlenie w opatkowicach :naughty:

Jak ktoś się nie wyrobi, dzwonić, ugadamy się na ognisko wieczorkiem nad Dunajcem :naughty:

Opublikowano

Dzięki panowie za bilarda :)

Opublikowano

:th: Pablo, jak tylko zobaczyliśmy furę na parkingu wiedzieliśmy że Maksi Kaz jest na łowach :polew: :polew:

Opublikowano

Kurw.a gdzie te czasy jak dzień w dzień było po 20-30 stron zapisanych...

i nie było tam gówna typu dzień dobry,dowidzenia , cześć , witajcie .....

człowiek zanim zdąrzył coś napisać to już były z cztery odpowiedzi...

ehhh

Opublikowano

Jak to gdzie te czasy ? kilkadziesiąt stron dalej :naughty: a tak poważnie to faktycznie wszystko się zjebało, ciekawe czemu :mysli:

Opublikowano

:th: Pablo, jak tylko zobaczyliśmy furę na parkingu wiedzieliśmy że Maksi Kaz jest na łowach :polew: :polew:

no Pablo , Gosia całkiem fajna :naughty:

no i gra w bilarda lepiej niż Ty :decayed:

Opublikowano

no Pablo , Gosia całkiem fajna :naughty:

no i gra w bilarda lepiej niż Ty :decayed:

dokładnie, a Ty ją uczuć chciałeś :polew:
Opublikowano

Jutro wypad do krościenka, chętny ktoś ?? Zbiórka o 7 na orlenie w opatkowicach :naughty:

Jak ktoś się nie wyrobi, dzwonić, ugadamy się na ognisko wieczorkiem nad Dunajcem :naughty:

Dagmara Ci robi niespodziankę? :naughty:

Opublikowano

:gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

:gwizdanie: :gwizdanie:

Do zobaczenia rano :th:

Opublikowano
OZI nawet moja kobieta Cię wy***ała.....wstydź sie

nie wiem czy to dobrze dla Ciebie... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor
OZI nawet moja kobieta Cię wy***ała.....wstydź sie

nie wiem czy to dobrze dla Ciebie... :gwizdanie:

:polew:

[br]Dopisany: 02 Maj 2008, 12:41 _________________________________________________takie małe OT ,

Jak ma być normalnie na Krakowskich jak organizujecie ( we Dwoje ) jakis wypad i piszecie o Tym o 1-szej w nocy gdzie nie kazdy czyta tak późno forum :thumbdown:

pozatym jesli juz to czasem mozna wysłac smsa .... no ale z drugiej strony po co ? Miłej zabawy Panowie......

Opublikowano

Ja tam bym chętnie z Wami coś postukał na forum, ale co zrobić jak Wszystkich gdzieś wywiało... :thumbdown:

Opublikowano

Ale o co chodzi?

:naughty::polew:[br]Dopisany: 02 Maj 2008, 23:22 _________________________________________________

Ja tam bym chętnie z Wami coś postukał na forum, ale co zrobić jak Wszystkich gdzieś wywiało... :thumbdown:

Fakt faktem ze sie ostatnio cos urwał dawny klimat naszego forum ale mysle ze nie długo wszystko wróci Jarko do normy :wink4:

Opublikowano

No siedze i siedze na tym forum i doczekać się już nie mogę :decayed:

Opublikowano

Panowie zarzucam temat: Potrzebuję kupić do mojego rubinka maskę i lewy błotnik przód. Znacie, wiecie gdzie u kogo najkorzystniej szukać w Kraku? (może z jakiś anglików itp?), Rocznik 98 (po pierwszym lifcie, więc błotnik najlepiej bez przetłoczenia na znaczek audi), maska najchętniej golutka nieuzbrojona-poza narożnikiem nad lampą lewą nic nie poszło (atrapa, wygłuszenia zawiasy całe i OK), oczywiście ideałem byłoby aby kolor był wiśniowy, ale wezmę co się trafi w dobrej cenie. Nie musi być Kraków mogę podjechać byle było po co i w rozsądnych pieniądzach. Proszę o pomoc bo na razie wygląda to tak :

kolizjady0.jpg

Opublikowano
  • Autor

Tocki a coś to narozrabiał ?? :kox:

Poszukaj na allegro w Kraku i znajdziesz ..... szrotwó jest masa! Pierwszy lepszy to tam gdzie bedziesz mieszkal na wylocie na warszawke.... :th:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.