Radekst Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 stawiasz nex paska na dworze czy w garazu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Wystarczy mieć benzyniaka e tam, ja palę bez problemów Zmieniałeś aku czy masz go od kąt kupiłeś paska :?:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 16:59_________________________________________________ odkąd Miodek sie kłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Wtedy kiedy zapalił za 2 razem stał od 20 do 10 rano na polu kiedy było -20 wieczór i wiatr, rano był cały zaszroniony. Kiedy indziej stoi w garażu w którym mam różnicę na + około 6 stopni niż na polu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 odkąd Miodek sie kłania Zawsze z tym słowem mam problem i nie mogę go zapamiętać jak się poprawnie piszą a sam innym uwagą zwracam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Wtedy kiedy zapalił za 2 razem stał od 20 do 10 rano na polu kiedy było -20 wieczór i wiatr, rano był cały zaszroniony. Kiedy indziej stoi w garażu w którym mam różnicę na + około 6 stopni niż na polu no to nie jest zle, moj za 3 razem odpala jak stoi na dworze [br]Dopisany: 04-02-2012, 17:22:56_________________________________________________ale to wina tylko i wylacznie aku bo jak biore go na noc do piwnicy to odpala od kopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Pany macie jakies plany na wieczór bo jak co to mam wolna chate i mozna by uruchomić pady na fifke Ja jestem chętny, ale przydałyby się jeszcze ze 2-3 osoby... Pablo było... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jak bym wcześniej wracał z miasta to podjadę do was jeśli będziecie siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Pany macie jakies plany na wieczór bo jak co to mam wolna chate i mozna by uruchomić pady na fifke ja tak samo wczoraj nie odpaliłem A4 ale pociągnałem prąd z corsy oczywiście benzynka stała tydzień bez ruszania i od strzała poszła na to wychodzi ze kupiłem drugi samochód 15 letni chyba do odpalania swojego cacka dobre Do ktorej bedziecie grac? I czy na PS3 a jesli tak to na ile padow mozna grac w fife? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Do ktorej bedziecie grac? I czy na PS3 a jesli tak to na ile padow mozna grac w fife? Jeśli tak jak zwykle to pewnie do późna Jeśli na PS3 to na 8 padów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Do ktorej bedziecie grac? I czy na PS3 a jesli tak to na ile padow mozna grac w fife? Jeśli tak jak zwykle to pewnie do późna Jeśli na PS3 to na 8 padów. To wezme swojego pada i postaram sie dolaczyc tylko bede raczej pozno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 To wezme swojego pada i postaram sie dolaczyc tylko bede raczej pozno Tylko na razie to nie wiadomo czy gramy w ogóle, nie mam tel do Boserona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 To wezme swojego pada i postaram sie dolaczyc tylko bede raczej pozno Tylko na razie to nie wiadomo czy gramy w ogóle, nie mam tel do Boserona Ja tez nie mam ale jak znasz adres to go odwiedzimy, mamy na pismie ze zapraszal, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja tez nie mam ale jak znasz adres to go odwiedzimy, mamy na pismie ze zapraszal, nie? ja musze młodego położyć spać i jestem wolny jak sanki w maju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja tez nie mam ale jak znasz adres to go odwiedzimy, mamy na pismie ze zapraszal, nie? ja musze młodego położyć spać i jestem wolny jak sanki w maju Ja młode i zone i tez moge sie zerwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 pracuje do 20 tej potem uderzam do domu, mam x-a i mam 3 pady więc troche mało jak ktoś ma do x-a pady to weźcie a jak nie to całą konsole ps3 z przynajmniej 4 padami lenox ,gruszka dzwońcie bo ja Waszych tez nie mam, Lenox zadzwoń do Cubera czy sie wyrwie ja tez podzwonie do tych co mam phona i biba na 102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 powitac z wieczora , zdrowie tych co moga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 http://www.sadistic.pl/trzepie-kapucyna-w-kosciele-vt102143.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 wieczor Pany http://www.cda.pl/video/29974ec/Wieczor-kawalerski-musial-byc-udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 http://www.sadistic.pl/trzepie-kapucyna-w-kosciele-vt102143.htm KAROL!!! co ty oglądasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi