Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Cuber, udało się rozładować?

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Cuber, udało się rozładować?

Tak :decayed:

Opublikowano

:hi: dzien dobry Panowie

wróciłem własnie po nocce z pracy i zeby Wam poprawić humor powiem ze mam teraz tydzień wolnego :tongue4:

będe leżał do góry d..ą objadał sie pysznościami i nie robie nic pier...e :naughty: az temperatura nie skoczy na plus

Opublikowano

:hi: dzien dobry Panowie

wróciłem własnie po nocce z pracy i zeby Wam poprawić humor powiem ze mam teraz tydzień wolnego :tongue4:

będe leżał do góry d..ą objadał sie pysznościami i nie robie nic pier...e :naughty: az temperatura nie skoczy na plus

i obstawiasz że za ten tydzień będzie na plusie?? :naughty:

Opublikowano

i obstawiasz że za ten tydzień będzie na plusie?? :naughty:

Jak on puści bąka od tych pyszności to na pewno będzie temperatura na plusie :decayed:

:bry:

Opublikowano

Pablo z całym szacunkiem czy jest ktoś w mieście kogo nie znasz albo nie jest twoim znajomym z bloku ?? :mysli:

Nie wiem czy wiesz ale Me.How'a wkręciłem na forum i poznaliśmy się w Media jak pracowałem, pomogłem mu przy nawigacji :wink4::decayed:

Wyobraź sobie że miałem ponad 100 takich osób przez te 3 lata i każda z tych osób siedzi w różnych branżach stąd takie a nie inne znajomości.

Jeśli ja potrzebuję teraz pomocy to dzwonię do nich w różnych sprawach np. w sprawie podbicia przeglądu :)

Idąc tym tropem - skoro ja pracowałem w MPK przez 3 lata, przewiozłem kilkaset tysięcy pasażerów więc powinienem znać większość mieszkańców, część przyjezdnych, ich sąsiadów i znajomych. Nawet jeśli tak jest - to się z tym tak nie obnosze. A w tym wszystkim chyba właśnie to jest najbardziej wkurw...ące. "Znam tego, znam tamtego, znam sramtego, ten był moim sąsiadem, ten klientem, ten petentem..." Żenada :facepalm:

Opublikowano

Idąc tym tropem - skoro ja pracowałem w MPK przez 3 lata, przewiozłem kilkaset tysięcy pasażerów więc powinienem znać większość mieszkańców, część przyjezdnych, ich sąsiadów i znajomych. Nawet jeśli tak jest - to się z tym tak nie obnosze. A w tym wszystkim chyba właśnie to jest najbardziej wkurw...ące. "Znam tego, znam tamtego, znam sramtego, ten był moim sąsiadem, ten klientem, ten petentem..." Żenada :facepalm:

Mariusz bo Ci żyłka pęknie zaraz :naughty:

Nie wiem czy Ci żal czy czegoś zazdrościsz w tym momencie :mysli:, nie jednemu koledze na forum pomogłem jeśli potrzebował pomocy to wówczas wysyłałem lub dawałem namiar do jednej z tych osób.

Nie ważne skąd się je zna, ważne by zawsze mieć kogoś kto może pomóc w różnych sprawach..

A Twoje porównanie jest bez sensu, bo co z tego że tyle osób przewoziłeś, mogłeś nawet więcej :naughty: ale pytanie czy z każdą tą osobą się poznałeś, ja nie mówię o osobach z którymi rozmawiałem w sklepie, coś sprzedałem i "ciao" tylko osoby którym wykładałem szkolenia odnośnie interfejsu mapy czy również takim u których byłem na montażu kina domowego czy telewizora.

Już Ci bardziej rozjaśniłem ten temat i wiesz o co chodzi.

Opublikowano

Pablo... Naucz się czytać ze zrozumieniem, potem przeczytaj jeszcze raz to, co napisałem i wtedy odpisz jeszcze raz. Najlepiej na temat. :tongue4:

Opublikowano

Pablo... Naucz się czytać ze zrozumieniem, potem przeczytaj jeszcze raz to, co napisałem i wtedy odpisz jeszcze raz. Najlepiej na temat. :tongue4:

Doskonale zrozumiałem i wiem co napisałem :gwizdanie:

Ty nerwusie :tongue4::kox::decayed:

Bo zaraz Ci powiem że moje 2.6 V6 pali 5l po mieście :naughty::decayed:

Opublikowano

Napisałeś to w taki sposób, że teraz PABLO musiał by napisać, że zna każdego kto był w MM, a on mówił o indywidualnych klientach. Transitpower Ty jedynie możesz znać tych co kupowali bilety :decayed:

Opublikowano

Me.How dzieki za pomoc :notworthy:

Greg dzieki za chęci :good:

:cool1:

[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 12:27_________________________________________________powitac ,poludniowa porą :hi:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 12:27_________________________________________________nie kojarzycie moze jednego z forumowiczów :mysli: , był kiedys na spocie : szara b6 avant z zapakowanym całym kompletnym srodkiem folele,boczki ,podłoga itp.

Opublikowano

Me.How dzieki za pomoc :notworthy:

Greg dzieki za chęci :good:

:cool1:

[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 12:27_________________________________________________powitac ,poludniowa porą :hi:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 12:27_________________________________________________nie kojarzycie moze jednego z forumowiczów :mysli: , był kiedys na spocie : szara b6 avant z zapakowanym całym kompletnym srodkiem folele,boczki ,podłoga itp.

ZEMIS

Opublikowano

dzieki Kerczi

Opublikowano

Pablo, znasz kogoś z biura podróży co sam robi wycieczki ?

Poszukuję takiej osoby a icarem jeszcze nie wiozłem :decayed:

Opublikowano

co sam robi wycieczki ?

Takiej nie :decayed:

Ale z własnym biurem podróży by się znalazł :naughty:

Opublikowano

Szukam stolarza tzw.człowieka który robi lady zabudowy biurowe itp. pomożecie :mysli:

Opublikowano

Szukam stolarza tzw.człowieka który robi lady zabudowy biurowe itp. pomożecie :mysli:

Znam gościa co robi meble, ale też wiem że robi często jakieś stoiska na różnego rodzaju targach oczywiście dla innych firm. Robi to baaardzo dobrze i niestety ma odległe terminy ( koledze powiedział że kuchnie mu może pod koniec kwietnia zrobić... ).

Mogę Ci dać namiar, jak nie duża robota to może wcześniej by wykonał. Chcesz ?

edycja Dopisany: 06 Luty 2012, 14:36

Ale z własnym biurem podróży by się znalazł :naughty:

Takich to nawet i ja wiozłem w pracy :gwizdanie:

Opublikowano

daj ale czas mnie goni :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Wojtek z Gdowa powiedz że jesteś od Grzeska 600428036

Opublikowano

daj ale czas mnie goni :naughty:

Jak każdego hehe. Poszło, zapytać nie szkodzi, może akurat. Nie to pewnie Pablo jakimś numerkiem poratuje :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.