Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ruks, wpisz sobie najlepiej os. Szkolne 39a to oni grają pare metrów obok i na pewno trafisz :wink4:

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pablo, wiem gdzie to, tylko nie wiem gdzie większość jedzie :kwasny: i czy w galerii ktoś będzie bo jak nie to szkoda czasu jechać

Opublikowano

:hi: Wszystkim

Byłem w Galerii od 19:25 do 19:40 i nikogo nie było :kwasny:

Frekwencja mnie wręcz powaliła :doh:

Dobrze że chociaż Włosi Szkopów pyknęli :naughty:

Opublikowano

Bo to właśnie takie mieszanie jest...

Opublikowano

dokladnie tak jak mowi jarko najlepiej ustalic jedno miejsce np galerie albo decathlon i tego sie trzymac bo tak to nie wiadomo co i gdzie ja sam nie przyjechalem dzis bo mi sie wydawALO ze nie bedzie nikogo

Opublikowano
dokladnie tak jak mowi jarko najlepiej ustalic jedno miejsce np galerie albo decathlon i tego sie trzymac bo tak to nie wiadomo co i gdzie ja sam nie przyjechalem dzis bo mi sie wydawALO ze nie bedzie nikogo

Ale to właśnie nie do końca tak jest... Spoty są zawsze w GK o ustalonej godzinie w czwartki. Czasami się zastanawiamy nad zmianą miejsca, ale NIGDY spoty nie są odwoływane albo coś.

Pytanie gdzie i jak wprowadza zamieszanie tylko... Miałeś czas to było przyjechać i tyle ;)

Opublikowano

a Lenox dotarł na bulwarową :wink:

Opublikowano

Ale to właśnie nie do końca tak jest... Spoty są zawsze w GK o ustalonej godzinie w czwartki. Czasami się zastanawiamy nad zmianą miejsca, ale NIGDY spoty nie są odwoływane albo coś.

Pytanie gdzie i jak wprowadza zamieszanie tylko... Miałeś czas to było przyjechać i tyle ;)

:siema:

Jarko, ale teraz w galerii w zaduchu pod dachem nikt nie będzie stał.. lepiej na świeżym powietrzu, i jak można zmienić na czas LATA miejscówkę na Plazę to byłoby git... takie moje zdanie i myślę, że większość też to poprze...

Opublikowano

Ja kończyłem pracę o 20 i stwierdziłem że nikogo już nie będzie bo mecz jest więc nawet nie pojechałem. Stałe miejsce jak widać jest (GK) ale pewnie nikomu wczoraj akurat się nie chciało przyjechać. W każdym bądź razie popieram Fantowskiego, na czas letni możnaby się umawiać na wolnym powietrzu. Plaza jest fajna bo można obejrzeć jeszcze klasyki przy okazji ewentualnie bulwarowa też w sumie spoko, albo real :wink:

Opublikowano

Jarko, ale teraz w galerii w zaduchu pod dachem nikt nie będzie stał.. lepiej na świeżym powietrzu, i jak można zmienić na czas LATA miejscówkę na Plazę to byłoby git... takie moje zdanie i myślę, że większość też to poprze...

Witam :hi:i popieram :git:

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ----------

Pany jedzie ktoś na finał do Kijowa?

Jest miejsce wolne w B6 200zł/os :decayed:

Opublikowano

Dobra, ale co ma piernik do wiatraka ?

Opublikowano

Jestem za tym by zrobić za tydzień koło plazy (decathlon) zrobię sobie spacer przez park i przyjdę piechotą :decayed:

Opublikowano

a ja na noc do pracy :kwasny: juz mi sie nie chce , taka pogoda i piątek.....

Opublikowano
Jestem za tym by zrobić za tydzień koło plazy (decathlon) zrobię sobie spacer przez park i przyjdę piechotą :decayed:

ty pablo jestes z czyzyn??

Opublikowano

Przy AWFie dokładnie :wink:

Jeden moderator jest moim sąsiadem :naughty:

Opublikowano

praca praca praca :kwasny:

Opublikowano

:bry:

ale lampa na polu

Opublikowano
:bry:

ale lampa na polu

:hi::hi: no można iść orać pole :decayed:

Opublikowano

:siema: all.

siemian ptysiu kiedy będziesz w Krk, trza jechać znów do Bidy przetestować Twoje heble :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.