Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to nie skoro w polsacie trabia ze ksw jest w ppw

---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ----------

Walka Pudziana w pay-per-view. Sprawdź, ile zapłacisz! - 3 strona - SPORTFAN

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No nieźle, niech się pocałują w d*pę :whistling:

Walkę Adamka i KSW oglądnę sobie na żywo w necie :takiego:

Opublikowano

da sie w necie ogladnac?

Opublikowano

fantowski ja miesiąc temu wymieniałem łożysko z piastą w prawym przednim kole i od tej pory coś mi stuka , właśnie oddałem auto do mechanika i powiedział mi ze nie jest to przegub, ze ściągną to łożysko któe wtedy zakładali nowe i wymienią na inne , sam jestem ciekawy co tak stuka i mysle ze u Ciebie to nie przegub bo raczej przy skręcie w lewo powinno stukać w prawym kole bo tam przenoszą sie naprężenia.... ale moge sie mylić ,

ile kosztuje przegub do B7 Wąski ? :wink: moze być PW

Opublikowano

niby mechanik powiedział mi że lewy zewnętrzny przegub.. :kwasny:

Opublikowano
fantowski ja miesiąc temu wymieniałem łożysko z piastą w prawym przednim kole i od tej pory coś mi stuka , właśnie oddałem auto do mechanika i powiedział mi ze nie jest to przegub, ze ściągną to łożysko któe wtedy zakładali nowe i wymienią na inne , sam jestem ciekawy co tak stuka i mysle ze u Ciebie to nie przegub bo raczej przy skręcie w lewo powinno stukać w prawym kole bo tam przenoszą sie naprężenia.... ale moge sie mylić ,

ile kosztuje przegub do B7 Wąski ? :wink: moze być PW

nie ma za wielkiego wyboru ok 300 zł

Opublikowano

http://a4-klub.pl/newbie-11/soczysty-wita-244923/

:polew:

---------- Post dopisany at 16:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:36 ----------

da sie w necie ogladnac?

Wszystko się da :naughty::whistling:

Opublikowano

jednak przemyślałem i zrezygnowałem z zakupu BRD. W zamian maluje wszystkie listewki drzwi + dokładki zderzaków w kolor :naughty:

Opublikowano

dzięki Robert jak to przegub to wezme od Ciebie,

powiem Wam ze dziś cały dzień bawili sie mechanicy moim A4 i wieczorem dostałem telefon..... autko musi zostać jeszcze do jutra bo za cholere nie wiemy co tak stuka i dla własnej ciekawości musimy dojśc przyczyny, dodam ze niecały miesiąc temu robiłem u nich łożysko z piastą i od tego czasu stuka-dziś twierdzą ze wsadzili nowe łożysko i dalej to samo..... będą przekładać przegub z lewej na prawą strone , tarcze hamulcowe tak samo bo nie mogą dojść przyczyny.... stuka cyklicznie tylko na pełnyum skręcie w lewo, zarówno jak ruszam jak i jade na wstecznym ale tylko pierwsze 5 metrów potem cisza.... sam nie wiem co to moze być, dziś mi nawet klocki hamulcowe wyciągali zaciski tak samo wszystko czyścili i dalej stuka, zawieszenie sprawdzali i niby jest ok, zobaczymy jutro :kwasny:

czasem mam ochote sprzedać ten samochód a czasem daje mi tyle przyjemności ze az chce sie go modzić eh.....

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

nex dobry wybór

Opublikowano

Może zmień mechanika ;-) albo podgłośnij radio ;-)

Opublikowano
dzięki Robert jak to przegub to wezme od Ciebie,

powiem Wam ze dziś cały dzień bawili sie mechanicy moim A4 i wieczorem dostałem telefon..... autko musi zostać jeszcze do jutra bo za cholere nie wiemy co tak stuka i dla własnej ciekawości musimy dojśc przyczyny, dodam ze niecały miesiąc temu robiłem u nich łożysko z piastą i od tego czasu stuka-dziś twierdzą ze wsadzili nowe łożysko i dalej to samo..... będą przekładać przegub z lewej na prawą strone , tarcze hamulcowe tak samo bo nie mogą dojść przyczyny.... stuka cyklicznie tylko na pełnyum skręcie w lewo, zarówno jak ruszam jak i jade na wstecznym ale tylko pierwsze 5 metrów potem cisza.... sam nie wiem co to moze być, dziś mi nawet klocki hamulcowe wyciągali zaciski tak samo wszystko czyścili i dalej stuka, zawieszenie sprawdzali i niby jest ok, zobaczymy jutro :kwasny:

czasem mam ochote sprzedać ten samochód a czasem daje mi tyle przyjemności ze az chce sie go modzić eh.....

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

nex dobry wybór

no to ciekawe co Ci puka :decayed:

mnie wk.fia jak mam 3/4 baku paliwa i chlupie po sciankach.. zj..ny dzwiek.. jak cos bylo nie tak z czyms :wink:

Opublikowano

tak Ogr radio na maxa chodzi hehe, Fanti to Ty musisz non stop na full baku jeździć :wink:

mi nigdy nie stuka bo zawsze rezerwa :grin:

---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ----------

nie pojechałbym do tego mechanika ale jak juz łożysko zmienili to niech kombinują co zj**.li nie zapłące nic jezeli to wina źle założonego łozyska, tylko dlatego robie to u nich, a gdzie Jugowicka 6 - warsztat samochodowy, słyszałem o nich dobre opinie i blisko domu ich mam.

Opublikowano

Ja z Azorów wożę auto na Hutę ;-)

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ----------

Tak swoją drogą, ostatnio śmigałęm po Błoniach i chłopaki z klasyków rozkłądali się zaraz obok stadionu Wisły.

Opublikowano
Ja z Azorów wożę auto na Hutę ;-)

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ----------

Tak swoją drogą, ostatnio śmigałęm po Błoniach i chłopaki z klasyków rozkłądali się zaraz obok stadionu Wisły.

6 jest zlot kabrioletów klasycznych :wink:

---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

BOSERON a może przekładnia :whistling:

---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------

kozak

Ułańska fantazja po rosyjsku. Bombowiec tuż nad drogą

Opublikowano

To trzeba ściąć dach ;-)

Opublikowano

powiem Wam ze dziś cały dzień bawili sie mechanicy moim A4 i wieczorem dostałem telefon..... autko musi zostać jeszcze do jutra bo za cholere nie wiemy co tak stuka i dla własnej ciekawości musimy dojśc przyczyny, dodam ze niecały miesiąc temu robiłem u nich łożysko z piastą i od tego czasu stuka-dziś twierdzą ze wsadzili nowe łożysko i dalej to samo..... będą przekładać przegub z lewej na prawą strone , tarcze hamulcowe tak samo bo nie mogą dojść przyczyny.... stuka cyklicznie tylko na pełnyum skręcie w lewo, zarówno jak ruszam jak i jade na wstecznym ale tylko pierwsze 5 metrów potem cisza.... sam nie wiem co to moze być, dziś mi nawet klocki hamulcowe wyciągali zaciski tak samo wszystko czyścili i dalej stuka, zawieszenie sprawdzali i niby jest ok, zobaczymy jutro

siema

mam dokladnie takie same objawy jak Ty i jak byłem na przegladzie w Wegrzcach to powiedzieli mi ze walnieta oslona przegubu, identyczne objawy :wink:

Opublikowano

Wąski moze i przekładnia ale byłoby ja słychać cały czas a nie tylko przy ruszaniu...... no nic zobaczymy co mecherzy jutro wymyslą

Opublikowano

powiem Wam ze dziś cały dzień bawili sie mechanicy moim A4 i wieczorem dostałem telefon..... autko musi zostać jeszcze do jutra bo za cholere nie wiemy co tak stuka i dla własnej ciekawości musimy dojśc przyczyny, dodam ze niecały miesiąc temu robiłem u nich łożysko z piastą i od tego czasu stuka-dziś twierdzą ze wsadzili nowe łożysko i dalej to samo..... będą przekładać przegub z lewej na prawą strone , tarcze hamulcowe tak samo bo nie mogą dojść przyczyny.... stuka cyklicznie tylko na pełnyum skręcie w lewo, zarówno jak ruszam jak i jade na wstecznym ale tylko pierwsze 5 metrów potem cisza.... sam nie wiem co to moze być, dziś mi nawet klocki hamulcowe wyciągali zaciski tak samo wszystko czyścili i dalej stuka, zawieszenie sprawdzali i niby jest ok, zobaczymy jutro

siema

mam dokladnie takie same objawy jak Ty i jak byłem na przegladzie w Wegrzcach to powiedzieli mi ze walnieta oslona przegubu, identyczne objawy :wink:

taaa czyli we 3 mamy to samo :whistling:

Opublikowano

co smieszniejsze - wszystkim lewy :decayed:

---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ----------

pytalem sie od razu goscia ile kosztuje u mnie ta oslona to powiedzial ze okolo 60zl i zebym to zrobil jak najszybciej bo moze przegub walnac i juz bedzie drozsza zabawa

Opublikowano
co smieszniejsze - wszystkim lewy :decayed:

---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ----------

pytalem sie od razu goscia ile kosztuje u mnie ta oslona to powiedzial ze okolo 60zl i zebym to zrobil jak najszybciej bo moze przegub walnac i juz bedzie drozsza zabawa

powiem Ci, że ja mieszek wymieniłem... spadły opaski... jeździłem tak krótko... i przegub odzywa sie mimo ze opaski byly spowrotem w miare szybko załozone.... także znowu z rezania kasa w naprawę :kwasny:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.