Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zasugeruje im to jutro

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie śpimy zwiedzamy:kox:

Opublikowano
Ja z Azorów wożę auto na Hutę ;-)

Z ciekawości, gdzie dokładnie?

Opublikowano

Dokładnie to tutaj: Mobil-tech

Opublikowano

a ja powiem wam tak ze czas wypic piwko po pracy i lulu :) dobrej nocy (dnia)

Opublikowano

:hi: w ten słoneczny piękny dzień :wink:

Pablo po ile masz nokia c3 touch :whistling:

---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:28 ----------

Gruszka a mówiłeś że go nie ma w ogłoszeni że dałeś zaliczkę :cool1:

AUDI RS4 B7 4.2 FSI Phantom Black KOLEKCJONERSKI (2568772778) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a jak nie dałeś to może tego

AUDI RS4 (2606599832) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

podobno mobil tech to najlepszy mecher w krakowie jesli chodzi o vag :hi:

Opublikowano

Pablo po ile masz nokia c3 touch :whistling:

Sprawdzę Ci za chwilę bo tego modelu nie mamy wystawionego na allegro.

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

:siema: wszystkim.

Poszło z koma.

Opublikowano

dziś 20.30 gramy mecz tak ze mnie i Cubera nie bedzie na spocie :kwasny: a szkoda żałuje , choć i tak nie mam auta jeszcze

Opublikowano

kto jedzie na spota ?

Opublikowano

ja dziś w pracy, więc mnie nie będzie :kwasny:

Opublikowano

powiem Wam ze dziś cały dzień bawili sie mechanicy moim A4 i wieczorem dostałem telefon..... autko musi zostać jeszcze do jutra bo za cholere nie wiemy co tak stuka i dla własnej ciekawości musimy dojśc przyczyny, dodam ze niecały miesiąc temu robiłem u nich łożysko z piastą i od tego czasu stuka-dziś twierdzą ze wsadzili nowe łożysko i dalej to samo..... będą przekładać przegub z lewej na prawą strone , tarcze hamulcowe tak samo bo nie mogą dojść przyczyny.... stuka cyklicznie tylko na pełnyum skręcie w lewo, zarówno jak ruszam jak i jade na wstecznym ale tylko pierwsze 5 metrów potem cisza.... sam nie wiem co to moze być, dziś mi nawet klocki hamulcowe wyciągali zaciski tak samo wszystko czyścili i dalej stuka, zawieszenie sprawdzali i niby jest ok, zobaczymy jutro

siema

mam dokladnie takie same objawy jak Ty i jak byłem na przegladzie w Wegrzcach to powiedzieli mi ze walnieta oslona przegubu, identyczne objawy :wink:

taaa czyli we 3 mamy to samo :whistling:

hahahha ja też mam przegub do wymiany, zewnętrzny lewy - od koła, pękła osłona przegubu, wypluło smar i zapewne dostał się piach, powoli zaczyna zgrzytać przy skręcie w lewo. Co ciekawe nie tak dawno w tym roku wymieniałem również zewnętrzny tyle że z prawej strony. Widocznie koło 200.000 km to ich żywot :wink:. Zakupiłem ten sam co wcześniej na prawą stronę, firma METELLI - włoski -> TAKI <-, cena 112zł po zniżce w ad stachura. Nie kupowałem lobro bo dużo droższy, a też nie brałem paścia za 50zł. Podobno firma dobra, więc jeżeli ktoś nie chce przepłacać to można kupować. Z prawej strony już chodzi kilka miesięcy i jest OK więc wybór padł na ten sam. W sobotę będę wymieniał, 1.5h roboty całość i kanał nie jest potrzebny

Opublikowano

powiem Wam ze dziś cały dzień bawili sie mechanicy moim A4 i wieczorem dostałem telefon..... autko musi zostać jeszcze do jutra bo za cholere nie wiemy co tak stuka i dla własnej ciekawości musimy dojśc przyczyny, dodam ze niecały miesiąc temu robiłem u nich łożysko z piastą i od tego czasu stuka-dziś twierdzą ze wsadzili nowe łożysko i dalej to samo..... będą przekładać przegub z lewej na prawą strone , tarcze hamulcowe tak samo bo nie mogą dojść przyczyny.... stuka cyklicznie tylko na pełnyum skręcie w lewo, zarówno jak ruszam jak i jade na wstecznym ale tylko pierwsze 5 metrów potem cisza.... sam nie wiem co to moze być, dziś mi nawet klocki hamulcowe wyciągali zaciski tak samo wszystko czyścili i dalej stuka, zawieszenie sprawdzali i niby jest ok, zobaczymy jutro

siema

mam dokladnie takie same objawy jak Ty i jak byłem na przegladzie w Wegrzcach to powiedzieli mi ze walnieta oslona przegubu, identyczne objawy :wink:

taaa czyli we 3 mamy to samo :whistling:

hahahha ja też mam przegub do wymiany, zewnętrzny lewy - od koła, pękła osłona przegubu, wypluło smar i zapewne dostał się piach, powoli zaczyna zgrzytać przy skręcie w lewo. Co ciekawe nie tak dawno w tym roku wymieniałem również zewnętrzny tyle że z prawej strony. Widocznie koło 200.000 km to ich żywot :wink:. Zakupiłem ten sam co wcześniej na prawą stronę, firma METELLI - włoski -> TAKI <-, cena 112zł po zniżce w ad stachura. Nie kupowałem lobro bo dużo droższy, a też nie brałem paścia za 50zł. Podobno firma dobra, więc jeżeli ktoś nie chce przepłacać to można kupować. Z prawej strony już chodzi kilka miesięcy i jest OK więc wybór padł na ten sam. W sobotę będę wymieniał, 1.5h roboty całość i kanał nie jest potrzebny

no to piękne jaja :wink: ktoś jeszcze dołączy ??:grin:

Opublikowano
kto jedzie na spota ?

Nie jestem 100% pewny ale chyba będę

---------- Post dopisany at 15:21 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ----------

Wybieram się w piątek na rynek i/lub pod muzeum.

Opublikowano
wybiera się ktoś

Aktualności

Załogi

Trasa

---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:31 ----------

Program

jak jutro po 17 wybierasz sie to moge dolączyc jesli to nie problem :wink:

Opublikowano

Ten serwis jest na ul. Samozwaniec tak jak na stronie jest napisane?

Opublikowano

skoro zapowiada się tak zaj...sta frekwencja na spocie to ja jestem tam zbędny i jadę na ryby :decayed:

Opublikowano

No mnie dziś też nie będzie.

Opublikowano

Czyli będzie dziś ktoś na spocie przez przypadek z VAG-iem????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.