FANTOMAS Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 no mądrze ci ktoś doradził aceton rozpuszcza plastik weź spirytus np. salicylowy lub zwykłą czystą wódę (trochę dłużej zejdzie) a albo benzyne ekstrakcyjną tylko watką nie myjką do naczyń Dobry jest wyścig w Melbourne. Kimi
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Boseron Ty to jesteś udany, pytasz się o to samo 20 osób. Mówiłem Ci już dawno ze benzyna ekstrakcyjna i miękka szmatka, najlepiej stary podkoszulek bez napisow/nadruków i zejdzie a Ty dalej poszukujesz informacji... I Ci podsylaja jakieś głupoty, aż znowu coś śpierd..... Sz.... Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
-RamzeS- Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Panowie z Grodu Kraka , ktoś jeszcze chętny na zlot w bukowinie ? ja już zapisałem sie u jarko ale dalej nie wiem ile mam mu kasy wysłać. jade na piątek i sobote
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Gruszka i Wąski Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
Me.how Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 ,byłem wczoraj na memoriale w Wieliczke ,co prawda na prologu, ale co nieco działo się, pierwsza lancia urwała prawe przednie koło przy próbie zrobienia ''beczki'' bokiem , a póżniej m. lancer trafił w krawężnik i stojące drzewo, efekt- wyskok około 1m w gorę ,urwane prawe koło, uderzenie było dosyć solidne bo opona spadła z felgi ,
boseron Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Boseron Ty to jesteś udany, pytasz się o to samo 20 osób. Mówiłem Ci już dawno ze benzyna ekstrakcyjna i miękka szmatka, najlepiej stary podkoszulek bez napisow/nadruków i zejdzie a Ty dalej poszukujesz informacji... I Ci podsylaja jakieś głupoty, aż znowu coś śpierd..... Sz.... Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 bo lepiej zapytac kilka osób niz potem patrzyc jak lampy matowieją w sekundzie , a to nie Ty mówiłes o tym zmywaczu
electrofinger Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 nex Nie wiem co kieruje ludźmi by obniżać zawieszenie na naszych drogach. Sprowadziłem kiedyś Golfa III obniżonego ze 6cm i to była masakra! Jeździłem z głową przy szybie i wypatrywałem nierówności, dziur, kolein... Przejechanie przez osiedle to było wyzwanie - kilka progów zwalniających i przeprawa przez każdy jak przez Pireneje. Rozwaliłem również miskę olejową - dzięki obniżonemu zawieszeniu oczywiście. A że pracowałem wtedy w Wawie to kłopotów miałem w cholerę. Gratuluję pomysłu...
PABLO Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 fanti zamówiłem 2 sztuki B8 chcesz jedną po rabacie?
nex Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 nex Nie wiem co kieruje ludźmi by obniżać zawieszenie na naszych drogach. Sprowadziłem kiedyś Golfa III obniżonego ze 6cm i to była masakra! Jeździłem z głową przy szybie i wypatrywałem nierówności, dziur, kolein... Przejechanie przez osiedle to było wyzwanie - kilka progów zwalniających i przeprawa przez każdy jak przez Pireneje. Rozwaliłem również miskę olejową - dzięki obniżonemu zawieszeniu oczywiście. A że pracowałem wtedy w Wawie to kłopotów miałem w cholerę. Gratuluję pomysłu... no jest to fakt jak się ma zawieszenie kilka cm nad ziemią, dlatego ja podniosłem tak że w koleinach, progach i nierównościach już nie wadzę ---------- Post dopisany at 15:30 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ---------- a dlaczego - zobacz jak pasek wyglądał przed i sie zastanów
themOn Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Witojcie, kto jedzie w czwartek po poludniu do bukowiny? bo potrzebuje sie zapakowac z kims kto ma miejsce
jrs77 Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 To jak macie wyjazd do BT to spocika niet???
PABLO Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Spot spokojnie może być we Czwartek bo większość wyjeżdża w Piątek więc omówimy dokładnie ustawkę na piątek
D4NTE Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 W końcu po pracy... W czwartek postaram sie w GK zjawić a w piątek koło 10-11 wyjeżdżam do BT
PABLO Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 W końcu po pracy...ja w piątek koło 10-11 wyjeżdżam Czemu tak wcześnie? Tam od 16:00 można się meldować.
Rekomendowane odpowiedzi