Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry jest wyścig w Melbourne.

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kimi :naughty:

Opublikowano

Siema wszystkim :hi:

Opublikowano

no mądrze ci ktoś doradził aceton rozpuszcza plastik weź spirytus np. salicylowy lub zwykłą czystą wódę (trochę dłużej zejdzie) a albo benzyne ekstrakcyjną tylko watką nie myjką do naczyń :grin:

Kimi :naughty:

Opublikowano

Boseron Ty to jesteś udany, pytasz się o to samo 20 osób. Mówiłem Ci już dawno ze benzyna ekstrakcyjna i miękka szmatka, najlepiej stary podkoszulek bez napisow/nadruków i zejdzie a Ty dalej poszukujesz informacji... I Ci podsylaja jakieś głupoty, aż znowu coś śpierd..... Sz....

Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Panowie z Grodu Kraka , ktoś jeszcze chętny na zlot w bukowinie ?

ja już zapisałem sie u jarko ale dalej nie wiem ile mam mu kasy wysłać. jade na piątek i sobote

Opublikowano

Gruszka i Wąski

Opublikowano
:hi:,byłem wczoraj na memoriale w Wieliczke ,co prawda na prologu, ale co nieco działo się, pierwsza lancia urwała prawe przednie koło przy próbie zrobienia ''beczki'' bokiem , a póżniej m. lancer trafił w krawężnik i stojące drzewo, efekt- wyskok około 1m w gorę ,urwane prawe koło, uderzenie było dosyć solidne bo opona spadła z felgi , :wink:
Opublikowano
Boseron Ty to jesteś udany, pytasz się o to samo 20 osób. Mówiłem Ci już dawno ze benzyna ekstrakcyjna i miękka szmatka, najlepiej stary podkoszulek bez napisow/nadruków i zejdzie a Ty dalej poszukujesz informacji... I Ci podsylaja jakieś głupoty, aż znowu coś śpierd..... Sz....

bo lepiej zapytac kilka osób niz potem patrzyc jak lampy matowieją w sekundzie , a to nie Ty mówiłes o tym zmywaczu :decayed:

Opublikowano

najlepiej nie pytać tylko poczytać w sieci :decayed:

Opublikowano
nex

Nie wiem co kieruje ludźmi by obniżać zawieszenie na naszych drogach. Sprowadziłem kiedyś Golfa III obniżonego ze 6cm i to była masakra! Jeździłem z głową przy szybie i wypatrywałem nierówności, dziur, kolein... Przejechanie przez osiedle to było wyzwanie - kilka progów zwalniających i przeprawa przez każdy jak przez Pireneje. Rozwaliłem również miskę olejową - dzięki obniżonemu zawieszeniu oczywiście. A że pracowałem wtedy w Wawie to kłopotów miałem w cholerę.

Gratuluję pomysłu...

Opublikowano

892244_442048822530384_1414696754_o.jpg

fanti zamówiłem 2 sztuki B8 chcesz jedną po rabacie?:decayed:

Opublikowano
nex

Nie wiem co kieruje ludźmi by obniżać zawieszenie na naszych drogach. Sprowadziłem kiedyś Golfa III obniżonego ze 6cm i to była masakra! Jeździłem z głową przy szybie i wypatrywałem nierówności, dziur, kolein... Przejechanie przez osiedle to było wyzwanie - kilka progów zwalniających i przeprawa przez każdy jak przez Pireneje. Rozwaliłem również miskę olejową - dzięki obniżonemu zawieszeniu oczywiście. A że pracowałem wtedy w Wawie to kłopotów miałem w cholerę.

Gratuluję pomysłu...

no jest to fakt jak się ma zawieszenie kilka cm nad ziemią, dlatego ja podniosłem tak że w koleinach, progach i nierównościach już nie wadzę :wink:

---------- Post dopisany at 15:30 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ----------

a dlaczego - zobacz jak pasek wyglądał przed i sie zastanów :decayed:

Opublikowano

Witojcie, kto jedzie w czwartek po poludniu do bukowiny? :) bo potrzebuje sie zapakowac z kims kto ma miejsce ;)

Opublikowano

no raczej :decayed:, chyba że niedobitki :wink:

Opublikowano

Spot spokojnie może być we Czwartek bo większość wyjeżdża w Piątek więc omówimy dokładnie ustawkę na piątek :whistling:

Opublikowano

W końcu po pracy...:kwasny:

W czwartek postaram sie w GK zjawić a w piątek koło 10-11 wyjeżdżam do BT :decayed:

Opublikowano
W końcu po pracy...

ja w piątek koło 10-11 wyjeżdżam :decayed:

Czemu tak wcześnie?

Tam od 16:00 można się meldować.

Opublikowano

Bo jedzie na lecie 40km/h :decayed: