michail55 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Siemka Paniska jest sprawa potrzebuje namiary na kogoś kto ogarnie wymianę lusterek na składane elektrycznie z podświetleniem (wiem wiem navipol najwcześniej za 3 tygodnie urlopy), sam bym spróbował ale znając moje możliwości uszkodził bym co nieco i trzeba jeszcze odpowiednio zakodować Gruszka ---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ---------- W krk napier deszczem gdzie u mnie słońce Wiosna Karol masz może komplet lamp tył do b7 avant?
gregfr Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Może by tak nie naprawiać samochodu...? Zrobilem 700 km na połowie baku....
PABLO Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Nie wiem czemu nie działa ten link z danego momentu filmu Bo na forum to nie działa, jedynie jak komuś wyślesz. wieczorem.
OGr Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Weekend to byl ostatnio w Rabce :-)))))) Naciapane z bagaznika ...
boseron Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Może by tak nie naprawiać samochodu...? Zrobilem 700 km na połowie baku.... to co Ty masz sepsute skoro jeździ...... ---------- Post dopisany at 08:23 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ---------- płacić terrorystom za tortury stosowane przez Amerykanów na Naszej polskiej ziemi ........ciekawe...... kto im sie pozwolił odwołać
gregfr Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Może by tak nie naprawiać samochodu...? Zrobilem 700 km na połowie baku.... to co Ty masz sepsute skoro jeździ...... Strasznie trzęsie całym samochodem....
boseron Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 może dwumas Ci sie kończy, a pedał sprzęgła drży.....
OGr Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 może dwumas Ci sie kończy, a pedał sprzęgła drży..... Albo poduszki silnika, albo skrzyni, albo zaczepy wydechu, albo nie ;-) Dwumas slychac jak sie gasi auto. Naciapane z bagaznika ...
boseron Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 może dwumas Ci sie kończy, a pedał sprzęgła drży..... Albo poduszki silnika, albo skrzyni, albo zaczepy wydechu, albo nie ;-) Dwumas slychac jak sie gasi auto. Naciapane z bagaznika ... dokładnie, poduszka silnika tez moze być , wydech raczej nie rzuca budą
OGr Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 może dwumas Ci sie kończy, a pedał sprzęgła drży..... Albo poduszki silnika, albo skrzyni, albo zaczepy wydechu, albo nie ;-) Dwumas slychac jak sie gasi auto. Naciapane z bagaznika ... dokładnie, poduszka silnika tez moze być , wydech raczej nie rzuca budą Trzeba bylo zobaczyc co sie u mnie dzialo przed wymiana kompletu gum ;-) Naciapane z bagaznika ...
KERCZI Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Siemka Paniska jest sprawa potrzebuje namiary na kogoś kto ogarnie wymianę lusterek na składane elektrycznie z podświetleniem (wiem wiem navipol najwcześniej za 3 tygodnie urlopy), sam bym spróbował ale znając moje możliwości uszkodził bym co nieco i trzeba jeszcze odpowiednio zakodować Gruszka ---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ---------- W krk napier deszczem gdzie u mnie słońce Wiosna Karol masz może komplet lamp tył do b7 avant? mam 3 szt bez lewego blotnika bo sie sprzedał.
BAX_90 Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 witam Panowie pora zacząć weekend od jutra zaczynam sprzątać 90tke co by zdążyć na Kryspinów
PABLO Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 A co znów będzie tam zlot jak rok temu 90tek?
nex Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Niedziela balaton trzebinia, ktoś się wybiera?? czy nie wasze rewiry
KERCZI Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Niedziela balaton trzebinia, ktoś się wybiera?? czy nie wasze rewiry Za daleko...
Rekomendowane odpowiedzi