Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://otomoto.pl/audi-a4-2-0-tdi-limuzyna-nowy-model-C10427175.html do poprawek lakierniczych.......

co do auta z 2014 roku , sprzedający nie odbiera, ale obawiam sie ze skoro to Q i dostałą spodem to moze być cos nie halo z napędem.....

Opublikowano

http://otomoto.pl/audi-a4-2-0-tdi-limuzyna-nowy-model-C10427175.html do poprawek lakierniczych.......

co do auta z 2014 roku , sprzedający nie odbiera, ale obawiam sie ze skoro to Q i dostałą spodem to moze być cos nie halo z napędem.....

Pany nie osłabiajcie mnie....to auto stało koło Quattro, tak jak jest do sprzedania w tej cenie, tak samo jak jest srebrne itd itd....co Wami ludzie kieruje żeby choć przez sekundę pomyśleć że to prawdziwe ogłoszenie i zastanowiać się nad nim....

potem nie dziwota że ludzie nie dzwonią i nie są zainteresowani samochodami....w ludzkim stanie za troche wyższą kwotę (czyt. normalną)

zobaczcie ile kosztuje auto z małym przebiegiem...

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-a4-echte-19-631-km-elberfeld-west/202558910.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPrice=7000&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=30000&noec=1

a tu zobaczcie auto rozsądne....ale z dużym przebiegiem w B7 i za ile pieniedzy...

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-a4-avant-2-0-tdi-dpf-neum%C3%BCnster/203167175.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=13&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&minPrice=8000&maxPrice=9000&negativeFeatures=EXPORT&noec=1

ale jak to w naszym kraju jest po przekroczeniu granicy do auta dopłacają....ROBIN HOODY jedne !!! :)))

Opublikowano

Kerczi no Ty masz doswiadczenie a my zieleni..... :wink:

Opublikowano

nie mam doświadczenia...tylko logiczne rozumowanie...a to subtelna różnica ;)

Opublikowano

:hi:

Panowie pomóżcie Ślązakowi, gdzie sprawdzę kompresję w aucie w Mogillanach, mam tam silnik do kupienia, na szczęście jest jeszcze na aucie i chciałbym tam podjechać w sobotę i go sprawdzić.

Pomożecie coś ?

Opublikowano

Panowie pomóżcie Ślązakowi, gdzie sprawdzę kompresję w aucie w Mogillanach, mam tam silnik do kupienia, na szczęście jest jeszcze na aucie i chciałbym tam podjechać w sobotę i go sprawdzić.

Pomożecie coś ?

dokładnie w mogilanach ?

Opublikowano

Pomożecie coś ?

dokładnie w mogilanach ?

tak

Opublikowano

to nie mam :kwasny:

Pytanie do mądrych

Audi A6 C6 sedan lampy tył z ledami były-zakładam zwykłe wyskoczy błąd ???

Opublikowano

a najbliżej ? albo może ma ktoś z Was jakiegoś mechanika z KRK i okolic, który by się mógł ze mną tam przejechać i sprawdzić kompresję ?

oczywiście zawiozę,odwiozę i nawet zapłacę :decayed::hi:

Opublikowano

blad i lampy moga nie swiecic
Ori byly ledowe czy dokladane?
jesli dokladane, to pewnie byly dawane rezystory, jak wywalisz rezystory to beda dzialac

chyba nikt jeszcze nie robil takiej modyfikacji :)

Opublikowano

jesli dokladane, to pewnie byly dawane rezystory, jak wywalisz rezystory to beda dzialac

Jak nie ? A handlarz Mirek ? ;-))))

86ef40d675ef9b627c4e14bfdca28f07_origina

Opublikowano

Z tego co wiem to pasja :P

Opublikowano

Odpowiedz już mam :decayed:

http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news-policja-dostala-325-konne-radiowozy-z-radarami-iskra,nId,1576762#iwa_item=3&iwa_img=1&iwa_hash=13909&iwa_block=automotive

Opublikowano

to nie mam :kwasny:

Pytanie do mądrych

Audi A6 C6 sedan lampy tył z ledami były-zakładam zwykłe wyskoczy błąd ???

na 100% tak

jest inne kodowanie

w zwykłych lampach świecą te same żarówki na postoju jak i na stopie

w led-ach masz postojówki na zwykłych zarówkach a stop jest na ledach

Opublikowano

http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news-policja-dostala-325-konne-radiowozy-z-radarami-iskra,nId,1576762#iwa_item=3&iwa_img=1&iwa_hash=13909&iwa_block=automotive

lece jutro do stolnicy i mam nadzieje ze mnie nie namierzy z iskry.. :naughty:

Gabriel miales cos na poczte rzucic :P

Opublikowano

Nie musisz się obawiać Na tym twoim zawiasie to przypuszczam że nawet prędkości nie jesteś w stanie przekroczyć :decayed:

Opublikowano

Nie musisz się obawiać Na tym twoim zawiasie to przypuszczam że nawet prędkości nie jesteś w stanie przekroczyć :decayed:

ale ja lece służbowym więc wiesz jak jest :decayed:

jakby ktoś szukał to jest na sprzedaż Fiat Ducato Maxi 3.0 160KM L5H3, 160tys przebiegu ori od 1 właściciela, 2010 rok

Opublikowano

jakby ktoś szukał to jest na sprzedaż Fiat Ducato Maxi 3.0 160KM L5H3, 160tys przebiegu ori od 1 właściciela, 2010 rok

sprzedaje bo musi i będzie płakał :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.