electrofinger Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 fakt nie jest za duze, ale co ja jestem Gortat To trzeba było nową pandę brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ale sie wczoraj "zmęczyłem" ...nie do wiary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ale sie wczoraj "zmęczyłem" ...nie do wiary... Tyś się zmęczył? Nieee!!! Tyś się sponiewierał ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Daj spokoj....cierp ciało jak zes chciało....Ramzes i te jego nurki wódki w piwie...FANTOMAS dzieki za rozwozke, Mania dzieki za colę, więcej grzechów nie pamietam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Daj spokoj....cierp ciało jak zes chciało....Ramzes i te jego nurki wódki w piwie...FANTOMAS dzieki za rozwozke, Mania dzieki za colę, więcej grzechów nie pamietam.... Zapewne za wszystkie szczerze żałujesz i prosisz o kapłańskie rozgrzeszenie i pokute? Niestety nie to forum... Ale spróbuj na forum radia Maryja :-) ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Kerczi spoko luz.... jedynie przyjadę do Ciebie na polerkę , zderzaka tylnego i drzwi bocznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zderzak pamietam, ale drzwi boczne?!? Poza tym to nie ja pisałem tylko baran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Siemka pijoki dzięki za wczorajszego spocika, Panowie było śmiesznie... Ramzes wpuściła Cię stara do domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dante dzięki za odwiezienie. Kerczi sam jesteś baran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dante dzięki za odwiezienie. Kerczi sam jesteś baranLuzik...grzeczny byłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 ooo widze ze mnie coś ominęło... praca nocna mnie wykonczy kiedyś, Panowie i Panie Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt Bożego Narodzenia!!! Pany jakiego aku szukac do mojej a4 bo teraz jest 61 Ah chyba malo do klekota bo widze ze slaby cos jest, myślałem o Bosch tylko nie wiem ktory s4 s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Szukać takiego samego... Wymienisz i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) w B8 trzeba kodowac akumulator po zmianie wiec dobrze by bylo wszystko oprocz warty, sterownik nie obsluguje akumulatorow warty i czesto trzeba kody recznie wprowadzac, a nie zawsze dzialaja Edytowane 24 Grudnia 2014 przez _Gabriel_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) w B8 trzeba kodowac akumulator po zmianie wiec dobrze by bylo wszystko oprocz warty, sterownik nie obsluguje akumulatorow warty i czesto trzeba kody recznie wprowadzac, a nie zawsze dzialaj I trzeba się cieszyć że na pokładzie nie ma S/S bo najtańszy aku jaki znalazłem to 1100zł Edytowane 24 Grudnia 2014 przez miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Bosek, w podpisie zapomniałeś o BMW ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wesołych Świąt wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Najwspanialszych Świąt Panowie Wam życzę ps. i eRSów pod Choinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Zdrowych i spokojnych Świąt panowie Edytowane 24 Grudnia 2014 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wesołych świat foczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek6636 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zdrowych i spokojnych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi