Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za spota i rejestrację.. :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Dzięki za spota!

Transit co dawał :grin:

Opublikowano

Z wyższym wykształceniem to loteria, jak się wstrzelisz w zawód to OKej, a jak nie, to h.. z tymi studiami.

Po części to prawda, ale studia to nie tylko papierek (no może w przypadku niektórych uczelni i kierunków tak) ale głównie tzw inteligencja nabyta. Pamiętaj że mózg ludzki ma nieograniczone możliwości. Kwestia wytrenowania...

A to czy po wybraniu danego kierunku studiów będziesz zarabiał 2x tyle co średnia krajowa, czy 75% średniej krajowej, czy nie skończysz studiów i będziesz miał 4x średnią, nie zależy tylko od wyboru zawodu i skończenia studiów. To jest tylko jakaś część.

Opublikowano

Z wyższym wykształceniem to loteria, jak się wstrzelisz w zawód to OKej, a jak nie, to h.. z tymi studiami.

Po części to prawda, ale studia to nie tylko papierek (no może w przypadku niektórych uczelni i kierunków tak) ale głównie tzw inteligencja nabyta. Pamiętaj że mózg ludzki ma nieograniczone możliwości. Kwestia wytrenowania...

A to czy po wybraniu danego kierunku studiów będziesz zarabiał 2x tyle co średnia krajowa, czy 75% średniej krajowej, czy nie skończysz studiów i będziesz miał 4x średnią, nie zależy tylko od wyboru zawodu i skończenia studiów. To jest tylko jakaś część.

:thumbup1:

Opublikowano

Panowie Karol ma nową firmę.

"Drzewa Karola"

Wraz ze swym stajennym hasa u mnie po osiedlu i pielęgnuje zieleń.

Ps( juz wiem poco był Ci papier do pracy na wysokości)

Z tego co widziałem to pełna profeska.

Drabina z alumienium i węzeł w pasie jest.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Rozumiem że na potwierdzenie tego faktu masz jakieś foto ;)

Opublikowano

Zgadza się.

Chodziło mi, co studiujesz/studiowałeś, a czym się zajmujesz.

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Opublikowano

Bry :hi: w słoneczny dzień.

Opublikowano

Czy do auta z 4motion można założyć dystanse na jednej osi?? (np.tył) Czy ma to jakiś wpływ na zużycie podzespołów etc...??

Opublikowano

Czy do auta z 4motion można założyć dystanse na jednej osi?? (np.tył) Czy ma to jakiś wpływ na zużycie podzespołów etc...??

Raczej tak samo jak w każdym innym aucie.
Opublikowano

Pixi dzieki za odwiedziny dzisiaj na spocie

To ja dziekuję Tobie,Pablo i pozostałym . Spontan jak zwykle najlepszy .

Zawsze zajrze do Was jak bedę w Krakowie .

Do zobaczenia .

Opublikowano

Opublikowano

DANTE, ale narezałeś :kox:

Teraz przeglądam sobie wątek Twojej fury i widzę, że się podziało.. Podjedziesz na spota czy mam zaglądać przez szybę jak stoi pod urzędem ? :P

Edytowane przez Shadow

Opublikowano

DANTE, ale narezałeś :kox:

Teraz przeglądam sobie wątek Twojej fury i widzę, że się podziało.. Podjedziesz na spota czy mam zaglądać przez szybę jak stoi pod urzędem ? :P

podjedź otworzę Ci go przez okno to oglądniesz :decayed::grin::D a tak na poważnie to w końcu zajadę bo aż wstyd że tyle mnie nie było :facepalm:

Edytowane przez D4NTE

Opublikowano

Chłopaki potrzebny mi aparat zapłonowy do b5 1.6 ADP... ktoś wie gdzie dostane używkę ?

Opublikowano

:hi: Panowie

Jestem w szoku, co się dzieje z cenami ubezpieczeń. Za samo OC za 80-tke płaciłem do tej pory niecałe 450 złotych. Nowa propozycja to: 677 złotych. Kwotowo niby niedużo, ale procentowo to ponad 50 % podwyżki!! Masakra...

f*ck MUSLIM

Opublikowano

Właśnie mam to samo mam w hestii 2 auta ubezpieczone i do tej pory za jedno płaciłem 495zl a teraz mi przyszło 720 , no bez jaj kurde ;/ chyba trzeba będzie się potargować albo dzwonić gdzie indziej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.